Звездни компромати-82 част

• 58 640
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
 Laughing Laughing ще изчакам още малко, да набера бройка... Wink

# 166
  • Варна
Леле, каква излагация, как не се усети малко какви ги говори...Много бил "як" президента  ooooh!

И на необработените снимки ми харесват, при Кели Кларксън разликата е най очевидна, но тя си е пълничка, какво да се прави. Много я харесвам нея  Heart Eyes

# 167
# 168
Леле, каква излагация, как не се усети малко какви ги говори...Много бил "як" президента  ooooh!

:
[/quote]
Супер Бианка ми е мега,супер неприятна

# 169
Комантарите са по-интересни от статията. Чак съжалих Надя.

# 170
Извинявайте, но Бианка ли е най-големият престъпник в държавата? Да им имам начина да се справят с едно беззащитно момиче. Изложи се президентът, не Бианка. А, че е супер неприятна, неприятна е ... Tired

# 171
Наталисимо,  и аз искам снимка на брат ти..и евентуално неговия телефон  Mr. Green

# 172
Излезе му късмета на човека!  Mr. Green

# 173
Нямам никаква представа коя е Бианка, нямам БГ ТВ, но изгледах клипа. Не и се отдава да е актриса, изобщо не и вярвам на сълзите и "болката", разочарованието.

# 174
Извинявайте, но Бианка ли е най-големият престъпник в държавата? Да им имам начина да се справят с едно беззащитно момиче. Изложи се президентът, не Бианка. А, че е супер неприятна, неприятна е ... Tired

Що? Законът не е ли за всички или Супер Бианка е над него  ooooh! Мен ако ме спрат без ЛК какво ще направят - беззащитна съм, да... и? Трябва да ме пуснат, защото съм миловидна  Tired Тя като какъв е там - преследва президента - документи има ли, да докаже коя е, акредитация (която важи с ЛК), не! Ами много ясно, че ще я арестуват, за каква се има точно...

# 175
Нямате изчитане.
Ева Херцигова ще си има второ бебе. Наталия Водянова от новия си приятел ли ще има бебе, нищо не намирам в нета.

# 176

Що? Законът не е ли за всички или Супер Бианка е над него  ooooh! Мен ако ме спрат без ЛК какво ще направят - беззащитна съм, да... и? Трябва да ме пуснат, защото съм миловидна  Tired Тя като какъв е там - преследва президента - документи има ли, да докаже коя е, акредитация (която важи с ЛК), не! Ами много ясно, че ще я арестуват, за каква се има точно...

И от всичките 15 000 на площада само нея ли трябва да проверят? Че тя тъпо се държа, държа се, но много грозно постъпиха и много грубо се държаха. С една дума ... полицаи ...  Tired

# 177
Наталисимо, аз също ще се радвам да видя снимка на брат ти Mr. Green  Praynig

# 178
А дали, ако и аз се бях опитала да се бутам в Президента и охраната му няколко пъти ме помоли да се дръпна и да не престана, а от другата страна същото прави Бианка искаш да ми кажеш, че щяха да арестуват само нея тенденциозно, а при мен щото няма никаква тенденция щяха да ме оставят да си се бутам...едва ли. И двете щяхме да сме арестувани, така че не виждам какво общо имат другите хора, които се държаха цивилизовано и не се пробваха да стигнат, там където не трябва. Това е държавен глава, естествено, че ще има специални мерки за сигурност.

Не го защитавам, защото с негов кордон имаме неприятна случка като по филмите (ще си спестя каква точно), но в случая бяха прави.

# 179
А този знаете ли  кой е? Ужасно много прилича на брат ми. Shocked - http://thecontaminated.com/wp-content/uploads/2008/02/celebrity- … perfections-5.gif

Брат ти??? Яяя, дай го насам за малко Mr. Green  Mr. Green Crazy

(По въпроса - невероятен е Джонатан! Оня ден гледах един филм с него, старичък е, но си заслужава - Shelter. Малко е на ужасите, но там играе доста различни роли.. Всяка му отива, о-б-о-ж-а-в-а-м г-о!! Crazy)

Наталисимо!! Гледам, снимки раздаваш - ще се радвам на една!!! Благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт