Звездни компромати-82 част

• 60 242
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • UK
Aviva, все пак представянето е на сутиена, затова е избрана семпла рокля в блед цвят, за да изпъква сутиена, който също е в блед цвят. Ако роклята беше червена и прекрасна, никой нямаше да забележи сутиена. А и... То не е точно рокля.

# 256
Е, успях в средата на темата  Mr. Green

# 257
Aviva, все пак представянето е на сутиена, затова е избрана семпла рокля в блед цвят, за да изпъква сутиена, който също е в блед цвят. Ако роклята беше червена и прекрасна, никой нямаше да забележи сутиена. А и... То не е точно рокля.

Ми да де , не е точно рокля -нощница е  Mr. Green Шегувам се   Wink Разбрах какво искаш да ми кажеш, но има предполагам хиляди по интересни начини сутиена да изпъкне , това за сума ти екипа който е зад гърба на Адри си е чист провал предвид капацитета им .
А лично за мен ако роклята беше червена ( примерно ) сутиена щеше да е именно акцента в целия си скъпоценен блясък .
Много е размита , ма май само на мен  Confused

# 258
# 259
  • ...край Дунава
Пак Анелия с   "новата" коса  обувките много ми харесват Heart Eyes

# 260
За роклята на А.Л.
И аз първосигнално си помислих,че трябва да е нещо контрастно за да изпъкне скъпия сутиен.
Но после като се замислих-това е сериозна фирма и официално представяне на бранда и продукта.
Затова сутиена е като част от роклята.

# 261
Колко годишна е JLo? Снощи гледах "План Б" с нейно участие и ми се стори тооооолкова свежа!  Heart Eyes  Много, ама много я харесвам!  Heart Eyes

Edit: Проверих! Според Imdb e родена на 24.06.1969, значи 41г..... ох, изглежда ми на 25!  Laughing

Има някаква грешка. Дженифър е зодия Лъв, август месец някъде. Иначе наистина е на 41 - 42.

# 262
  • Pierrefonds, CA
Колко годишна е JLo? Снощи гледах "План Б" с нейно участие и ми се стори тооооолкова свежа!  Heart Eyes  Много, ама много я харесвам!  Heart Eyes

Edit: Проверих! Според Imdb e родена на 24.06.1969, значи 41г..... ох, изглежда ми на 25!  Laughing

Има някаква грешка. Дженифър е зодия Лъв, август месец някъде. Иначе наистина е на 41 - 42.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jennifer_Lopez

# 263
Да, случайна грешка.

Иначе и аз мисля, че Джен е много запазена. Heart Eyes

Джон Бон Джоуви с хлапетата Blush

# 264

http://en.wikipedia.org/wiki/Jennifer_Lopez

Опс  Embarassed грешката е моя! Видяла съм, че е нещо с J и съм си го нагласила да е Юни Mr. Green Но както и да е, повече ме интересуваше годината!

За да не е спам, ето малко снимки на Дженифър от филма "The Back-up Plan"

# 265
# 266
  • София
Добро утро Hug
Cruella  De Gaga

# 267
Анелия с новата коса и с очилата в първия момент я помислих за Преслава.

# 268
  • София
http://www.novfolk.bg/news.php?id=1482

Гло снощи при Иван и Андрей FlutterХареса ми,добре изглежда за годините си Peace
E ,Глория е 73 набор.Какво означава за годините си .............Да не е на 60 години та  добре изглеждала за годините си

На мен ми изглежда с 10 г. повече Rolling Eyes Ако беше на 47 бих казала, че добре изглежда за годините си.

Ее и вие сега TiredАми много жени на нейните 37г. мечтаят за нейната фигура FlutterВ лице е малко "изтормозена"но това е от нощния живот,аз я харесах като визия на снимката Crossing Arms

# 269

Общи условия

Активация на акаунт