Звездни компромати-82 част

• 60 091
  • 746
  •   1
Отговори
# 525

А прочетохте ли коментарите под новината?Как може да съществуват такива хора се чудя!???? doh doh doh
Цитирам:"Дано пукне копе...то гадно!Колкото по-бързо,толкова по-добре за всички!"doh #Cussing out #2gunfire #Crazy
Пълни изроди!!
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out  smile3515
Изроди ,пълни !
Дано Христо се оправи, фен съм му още от " Клиника на Третия етаж " !

# 526
  • София
Така и не се разбра Бат'Бойко имал ли е нещо с Ивана или са само приятели..

За коментарите за Христо Мутафчиев думи нямам!Дано се подобри и възстанови бързо човека.

# 527
  • In The Middle Of Nowhere

Ох  Grinning по повод на тази с Бойко Борисов не мога да забравя коментара от тогава, само не помня къде го чух, че идеала за балкански мъж и идеала за балканска жена са се срещнали  Joy

# 528
# 529

За основното имах предвид.
Ти пък, нашата гимназия, моля ти се ... минала оттам по пътя за центъра.

# 530
 Joy ох ще ме умориш!
Е тя не е ли живяла в М. Рудник, аз съм учила в Охридски, нямам спомен за тази особа от там. Обърнахме го на чат тука  Embarassed

# 531
Аз съм свищовлийка Simple Smile И само на Мис Bootylicious мога да ида:)
Ще гласуваме за тебе  Mr. Green

# 532
# 533
Хаха, много, но и жените им са със страхотно излъчване и класа. Лятото бях в Београд и във фоайето на хотела ни, още от влизането си, две сръбкини приковаха погледите. Не бяха облечени предизвикателно, а класно, имаха неверояно обаяние.
После с един приятел се мотахме из техен МОЛ и той не спря да гледа жени, аз забелязох много красиви мъже. Дори се шегувахме да си оставаме там.  Crazy

# 534
  • In The Middle Of Nowhere

Хубава е Цеца, а на тази снимка този на Сека не ви ли прилчиа на Петко на Ели Гигова?

# 535
  • Велико Търново
Точно това си помислих и аз Simple Smile
Вярно са им много хубави и жените и мъжете Heart Eyes

# 536
Точно това си помислих и аз Simple Smile
Вярно са им много хубави и жените и мъжете Heart Eyes

Хайде, хайде, от наше село, нЕма по - убАви.  Wink

# 537
# 538
# 539
...
И аз стискам палци на Христо да се възстанови бързо! Praynig

Снощи в късните новини на БТВ слушах кратко интервю с лекаря, който го е оперирал. Човекът каза, че е минало успешно и има всички шансове да се възстанови. Дано, стискам му палци  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт