LaRedoute.fr - 177 - Всичко за поръчката!

• 35 862
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Да си кажа и аз.... newsm78чета ви аз да наваксам....и изведнъж домофона звъни...DHL ...та ми донесоха якето на мъжа с поръчка от 18.10 Shocked..чакам иначе от 18.10,16.10,15.10 ooooh!по-късно като заредя батериите ще пусна снимки и размери на всичко,че днес взех още 5пакета от пощата Mr. Green

Добре де, ако не си в къщи какво се прави  Sad  Някой да внесе яснота моля !
 Аз ли само не съм доволна от иновацията  Crossing Arms

# 466
Леле момичета, добре че казахте за DHL  bouquet ...Както споменах тъй като не съм попълнила адреса всичко на един ред в данните си пратката е била само с името и квартала ми...В пощата няма нищо, сега се свързах с DHL, е намериха ме и слава богу утре ще ми я донесат! Иначе щях да си чакам от умрял писмо.... Crossing Arms

Това съм го изпуснала - наистина ли трябва целия адрес да е на един ред?  Shocked
И всичко ли идва вече с DHL?
Не знам дали всичко вече идва с DHL, доста момичета казаха че така са получили, а и мойта поръчка от 15.10. така е изпратена...Иначе за адреса - бях писала улицата и блока, апартамент на втори и май трети ред и те си стоят като данни, но на етикета за получаване а и в мейла който ми изпратиха за потвърждение на поръчката ми излиза само името, квартала и града с пощенския код. Така както се досещаш няма как да ме намерят от DHL или да ми пратят известие от пощата. ooooh! И друго момиче спомена че има такъв проблем и обяснението е че излизало така, защото сме попълвали и на другите редове...Сега вместих всичко на първи ред и вече е ОК, обаче най-лошото е че имам още три поръчки с некоректния адрес и ще трябва и тях да ги издирвам #2gunfire

# 467
ketito, ако не си си вкъщи, ако си оставила тел. в данните си в Ла Редут, куриера може да се свърже с теб, ако ли не го връщат в офиса и от там ще трябва да си го търсиш и да се разбереш кога да дойдат пак да ти го доставят Peace Тъй като нямаме номер на товарителница или номер за проследяване на пратката, като им се обадиш могат да те намерят само по име и като им кажеш от къде чакаш пратка. Аз така си открих мойта поръчка днес Peace

# 468
Ох и аз така примерно си написах един алтернативен адрес само за една поръчка както си е дадено там и на трите реда Rolling EyesОтиде та се невидя сега ooooh!

# 469
  • София
Здравейте момичета, поради трудността с плащанията ето как реших проблема си:
https://virtualcard.ccbank.bg/reg/?ex=n8v4XlWI.rLgXzD2Z
Пробвах го вече, работи, дано съм помогнала   bouquet
Тъй като моята карта е в Прокредит, плащанията бяха невъзможни от 2 седмици.

А има ли някакви допълнителни такси при плащане?

http://virtualcard.ccbank.bg/index.php?m=851&lang=1

Ето това са тарифите, веднага ти дават номер на карта ако има откъде да я заредиш с парички
и може да се плати веднага, отне ми около 1/2 час цялата операция и си платих чаршафите
които ги мъчих 2 седмици  Simple Smile

Благодаря!

# 470
  • In The Middle Of Nowhere
Леле момичета, добре че казахте за DHL  bouquet ...Както споменах тъй като не съм попълнила адреса всичко на един ред в данните си пратката е била само с името и квартала ми...В пощата няма нищо, сега се свързах с DHL, е намериха ме и слава богу утре ще ми я донесат! Иначе щях да си чакам от умрял писмо.... Crossing Arms

Това съм го изпуснала - наистина ли трябва целия адрес да е на един ред?  Shocked
И всичко ли идва вече с DHL?
Не знам дали всичко вече идва с DHL, доста момичета казаха че така са получили, а и мойта поръчка от 15.10. така е изпратена...Иначе за адреса - бях писала улицата и блока, апартамент на втори и май трети ред и те си стоят като данни, но на етикета за получаване а и в мейла който ми изпратиха за потвърждение на поръчката ми излиза само името, квартала и града с пощенския код. Така както се досещаш няма как да ме намерят от DHL или да ми пратят известие от пощата. ooooh! И друго момиче спомена че има такъв проблем и обяснението е че излизало така, защото сме попълвали и на другите редове...Сега вместих всичко на първи ред и вече е ОК, обаче най-лошото е че имам още три поръчки с некоректния адрес и ще трябва и тях да ги издирвам #2gunfire

Аз добре се насадих, че партих по-рано днес на приятелка поръчка и сега като гледам адреса на мейла е само до входа  ooooh!
Добре, а как се разбира как ще пристигне поръчката дали в пощата или с DHL, пише ли някъде?

# 471
И аз получих форумската дудунка в бяло, става не е лоша и ще я нося, макар да не съм очарована от жълтеникаво-металния цип  Rolling Eyes  но той няма да се вижда под един дълъг шал например  Mr. Green

аз направо бях шокирана от този цип. даже влязох в сайта да проверя дали такъв е даден - такъв си е, ама кой да гледа  Cry
умирам от яд че не си поръчах черната  #Cussing out
Thinking На мен и в сайта не ми се вижда жълтеникав, леле аз си поръчах лилавата, дано ципа да е като от снимката Sick

# 472
  • София
Днес от пощата взех два пакета от 16,10 и 17,10, и по DHL - още една е пристигнала, но е нямало кой да я получи днес-само известие за сега.
От получените съответно подаръците са - розовата палатка - харесва ми   Laughing и одеялцето с принцесата с будилничето- и те ми харесват.   Heart Eyes
За София става въпрос   Wink

За тези които ги няма на адреса на доставката през деня, а са били посетени от куриер на  DHL
От  DHL, казаха, че може да се смени адреса - т.е. на раб.място например да донесат пакета. Така че се обадете на телефона, който е даден на самото съобщение от  DHL и като им продиктуване номера на товарителницата и имената си - ще може да уговорите нов час на посещение на куриера.

Няма как да се резбере дали с  DHL или по пощата ще дойде пакета.

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 18:31 от vanina_nina

# 473
Кажете хубави боти за 12 годишно момче -36-37 номер да се намаляват   bouquet

# 474
  • In The Middle Of Nowhere
Е явно няма как да се разбере предварително как ще пристигне пакета  Tired

# 475
  • Бургас
Днес взех малък пакет от 15.10 (от пощата)  с тази блуза за момченце http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-longues-enfant-gar … =4&pos=14_n_n - много е сладка, познатата хубава тъничка материя. Другите неща са многократно коментирани.

Писах и в другата тема, но да спомена и тук, че Диана Димитрова има малък пакет С НЕПЪЛЕН  АДРЕС в пощата в Меден Рудник, Бургас 8011

# 476
И аз получих форумската дудунка в бяло, става не е лоша и ще я нося, макар да не съм очарована от жълтеникаво-металния цип  Rolling Eyes  но той няма да се вижда под един дълъг шал например  Mr. Green

аз направо бях шокирана от този цип. даже влязох в сайта да проверя дали такъв е даден - такъв си е, ама кой да гледа  Cry
умирам от яд че не си поръчах черната  #Cussing out
Thinking На мен и в сайта не ми се вижда жълтеникав, леле аз си поръчах лилавата, дано ципа да е като от снимката Sick

Две бели съм получила с месец разлика между поръчките и на нито едната ципа не е жълтеникав.  Shocked Нормален метален цип си е, изумих се от коментарите ви, но пък може да имат дефицит на ципове хората и да слагат вече жълти.  Laughing Между другото само един бял суичер Найк, от намаленията 15Е беше, дойде с жълт цип...

# 477

аз направо бях шокирана от този цип. даже влязох в сайта да проверя дали такъв е даден - такъв си е, ама кой да гледа  Cry
умирам от яд че не си поръчах черната  #Cussing out
Странно, аз днес я получих бялата и ципът е сребристосив  Thinking За тази става дума, нали? Моето пакетче го взех от пощата.

Тази, да. Може и да е нормален по принцип, на мен просто не ми харесва такъв цип, какъвто ми се е "паднал".  Драама драаама създадохме ама  Laughing какво да се прави жени сме гледаме ги тези неща  Laughing  Peace

# 478

аз направо бях шокирана от този цип. даже влязох в сайта да проверя дали такъв е даден - такъв си е, ама кой да гледа  Cry
умирам от яд че не си поръчах черната  #Cussing out
Странно, аз днес я получих бялата и ципът е сребристосив  Thinking За тази става дума, нали? Моето пакетче го взех от пощата.

Тази, да. Може и да е нормален по принцип, на мен просто не ми харесва такъв цип, какъвто ми се е "паднал".  Драама драаама създадохме ама  Laughing какво да се прави жени сме гледаме ги тези неща  Laughing  Peace
Joy hahaha и сега за да приключим драмата - само не разбрах - всъщност ципа е сребрист, но просто не ти харесва или е жълт и такъв ти се е паднал, т.е. е изключение и не е като от снимката? newsm78

# 479
Момичета ,ако някой се интерисува ето размерите на анцунга РИСО  р-р 174/M/-
                                                                        Долнище:   талия- 40 см               
                                                                                           ханш-57 см
                                                                                           дълбочина-34 см
                                                                                           дължина крачол по вътр.ръб-80 см
                                                                                           дължина крачол по външ.ръб-110 см

горнище:  талия-52 см
                                                                                            гръдна-58 см
                                                                                           дължина на ръкав по вътр.ръб-57 см
                                                                                           дължина на ръкав по външ.ръб -80см
                                                                                           дължина по ципа-70 см

Общи условия

Активация на акаунт