LaRedoute.fr - 177 - Всичко за поръчката!

• 35 855
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Знам, 4е срокът е 7 седмици,но мисля че има реална опастност в пощата да я обявят за непотърсена и да я върнат във Франция докато чакам да минат тези 7 седмици. Проблемът ми е,че не знам в кой пощенски клон да я търся (или пък в DHL) #Crazy

# 496
Добро утро,момичета екипчето на Aws(от снимания каталог) се намаля с кода за Бенсимона идеално но незнам дали отговаря на размера,някой от вас ако има впечатления за него нека сподели  
http://www.laredoute.fr/vente-veste-capuche-velours.aspx?product … iginminipdp=cross sell pdp
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-velours.aspx?productid=32 … iginminipdp=cross sell pdp                baby_neutral
може ли референтните номера.и на двете?

Аде Wink Като давате акъл, давайте и реф номера  Mr. Green   Hug
...пусто любопитство, не, че кой знае колко ми трябва, но и аз да пробвам, та ги изрових от новия сайт, който момичетата са спретнали, за което   bouquet  bouquet  bouquet
ТОЗИ
Pantalon velours
AWS
Ref :4864611
и
Veste capuche velours
AWS
Ref :4864450
Доста от номерата на горнището обаче ще са налични след Н-седмици  Crazy

Hrissy, според мен не повече от 22...ей сега пак ще меля нашите и ще допиша  Peace
п.п.
Хрис, грубо казано
24 номер за крак 14 см
23 - 13 см
!!!Като не меля цялата стелка, а само онази адф зона, в която трябва да е разположено крачето, спокойно то може да е с още поне 5-7 мм отгоре, за да става маратонката на детето.

Смея да твърдя, че тези новите са по-широки на вид от пролетния модел, като се наложат стелките не показва, че е така, но тези се обуват много по-лесно.

Mале, страшно съм ви задължена. Ако знаете от кога съм го загледала, ама в саита нали е верт и не можах да го намаля   bouquet  bouquet  bouquet Мерси

# 497
И аз се включвам с молба за отзиви от късите дудунки и моля да ми кажете реф. на тези http://www.laredoute.fr/vente-sous-pull-col-roule-bebe-fille-(lo … e=1&pos=4_n_n .. не мога да намеря в каталога

# 498
  • София-Лагера
При мен екипа не мърда.
Може ли налично да покажете как сте го намалили?

# 499
При мен екипа не мърда.
Може ли налично да покажете как сте го намалили?

при мен се намаля само с код 65056

# 500
Знам, 4е срокът е 7 седмици,но мисля че има реална опастност в пощата да я обявят за непотърсена и да я върнат във Франция докато чакам да минат тези 7 седмици. Проблемът ми е,че не знам в кой пощенски клон да я търся (или пък в DHL) #Crazy
ами погледни си на мейла какво потвърждение са ти изпратили за поръчката, там го има и адреса Peace А в DHL можеш да търсиш по име, не е необходимо да даваш адрес!!!

# 501
иначе тъмносиния цвят е bleu vif  Peace
Ето тук в последния каталог ,който Ева качи се вижда ясно
http://picasaweb.google.com/117810098166874404766/LaRedouteExtra … 30807981265931186

Е-е-е, аз съм го объркала значи, исках светлосиньото да поръчам.  ooooh! Някой, ако смята да поръчва тъмносиньо, р. 126, нека поръча светлосиньото и после да ги разменим. Praynig

Аз пък исках тъмносиньото, но съм поръчала светло 150

# 502
  • София
Аз пък мисля,че с ДЧЛ пращат само поръчки откакто започнаха стачките.
Не търсете логика по-стари поръчки да дойдат с ДЧЛ, лично мнение...скоро ще се разбере.  Laughing

И аз заварих известие в пощенската кутия и лепната бележка от ДЧЛ на вратата, че не съм си била вкъщи, когато са ми донесли пратката.  #Cussing out Човек да не излезе с децата на разходка!
Иначе имам номер на товарителница, утре ще звъня, а и централата им ми е близо.... Whistling

# 503
аз съм го играла подобен сценарий с dhl - звъннали, незвъннали, прас бележка и дим да ги няма - дори и да чуя, че се звъни, докато излезем с малката и намирам само бележката, куриерът се изпарил, те тия сякаш звънят за да известят залепянето на бележките!

и затова като чакам пратка звъня в офиса да ги предупреждавам че СЪМ вкъщи, ако обичат да ме изчакат или да звъннат на мобилния, те с много голяма неохота приемат, защото видите ли, имали хиляди адреси, ако почнели на всеки да звънят по мобилния... естествено имат изискване КОГА точно да звънна, защото ден по-рано не става - трябва да е в деня, в който пратката е вече там и разпределена по куриери!

другите куриерски могат да общуват по мобилен телефон, тия не могат?! сигурно щото взимат най-скъпо, та за тва  #Cussing out то бива арогантност, ама това е чак арогантщина  Sick

иначе да не съм съвсем офф-топик - поръчките ги получих днес в пощата, не по реда на поръчване, а точно наобратно, не им хващам логиката на ларедутци, но получих чашите за капучино (РАЗКОШНИИИИИИ, според мъжа ми най-хубавия ларедутски подарък Sunglasses ), одеалото с принцесата не ме впечатли особено, а розовата палатка още си я чакам, дано я дочакам   Praynig

# 504
И аз чакам две поръчки, и по цял ден няма никой в къщи. Снята палатка, някой получи ли я вече?

# 505
Banghead Banghead Banghead Офффффффф, не знам вече дали да не помоля някой да ме гръмне? Пуснах поръчка на 6.10,която не знам дали и къде да търся. Мислех си,че е нормално да закъснее-нали бяха намаления,ама сега като чета тук от кои дати са получени newsm78. Освен това когато пуснах поръчката се сетих,че не съм сменила адреса.Смених го по най-бързия начин,обаче не знам при тях как се е актуализирал. Търсих във форума,но не открих как да попитам laredoute дали и къде е пратена. Сега и с тоя DHL........ #Crazy А най-лошото е ,че в поръчката има артикули,които са ми платени. Ще съм благодарна ако някой ми каже как мога да разбера дали и къде е пратена тази  поръчка

И аз се бях притеснила за 2 поръчки от 7.10, не бяха и за мен нещата на всичкото отгоре, но вчера имах известие, че се дошли.
След пускане на поръчката поправения адрес не е важен-запаметяват се детайлите в момента на пускане на поръчката, сменения адрес ще важи при следващата поръчка.

Погледни си във фактурата, най-отгоре пише нещо като Roubaix, до него дата-това е датата, на която се предполага, че ще си получиш поръчката, на моите 2 от самото начало на фактурирането пишеше 25.10 и дойдоха вчера на 25.10. В повечето случай датите ми съвпадат идеално.

DHL дори да не те намерях у вас, ще ти оставят съобщение на вратата Peace

И да допълня-редовното проверяване в пощата дали има пакети на твое име, дори без известие за такива, не вреди Rolling Eyes

# 506

ПП: И току що пуснах тези покривала http://www.laredoute.fr/vente-couvre-lit-coton-artisanal.aspx?pr … e=1&pos=2_n_n Crazy,като дойтат ще пиша. Дано цветът да съвпадне, и да не са много тънки.
Аз се интересувам от покривалата за легло, ще те помоля като дойдат да дадеш отзиви и снимчици  Hug

# 507
И аз чакам две поръчки, и по цял ден няма никой в къщи. Снята палатка, някой получи ли я вече?

Да виж в темата за кодовете има и снимки.

# 508
Снощи пуснах запитване на страницата на DHL за пратка дали е при тях. Днес сутринта ми звъннаха от офиса в София и госпожата беше много любезна да ми обясни, че La Redoute от 25.10 вече щели да работят с тях.

# 509
  • София
Има зелено якенце 114р-р  Peace

Общи условия

Активация на акаунт