LaRedoute.fr - 177 - Всичко за поръчката!

• 35 810
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Мерси момичета.За сега е само блокирана сумата-транзакцията не е минала още,но ще дебна.Вчера дойдоха 2 поръчки ,но по пощата.

# 631
  • In The Middle Of Nowhere
Момичета , как си проверявяте дали имате поръчки получени в DHL?
Аз им се обадих по тел-а, но ми искаха от кой град се праща колета и номер на пратката..., от къде ги имате тези данни?

Днес им се обадих по телефона.Мацката беше невероятно любезна.Самата тя чака поръчка от 11.10.От 8 поръчки /мои и на снаха ми/ имам една при тях засега.Даде ми № за проследяване.Оставих и телефон за връзка ,тъй като при нас няма как куриера да влезе във входа- врата се заключва и асансьорите са ни с чипове.Ужасно е!Имам чувството ,че живея в затвор.

Записвам се и а з при чакащите от 11.10 при все, че е само 1 якенце и някакви кутии и е толкова леко, още си го чакам.

# 632
  • Варна

Благодаря ти    bouquet и азимах подозрение,че 42 ще идва голямо.

# 633
  • София
Някой получил ли е вече тази рокля-пуловер? Може ли коментар моля.
http://www.laredoute.fr/vente-robe-pull-rayee-manches-longues-en … ross%20sell%20pdp

Аз. Доволна съм много.  Peace

# 634
Flash* аз май изобщо няма да го получа якето. Поръчката ми е още от 07.09 , трипъти им пиша, нищо не ми отговарят. Незнам какво да  правя вече Sad
   Нямам батерия на апаратчето. Дънките стоят невероятно. На дъщеря ми са и точно. Няма нужда да се коригират с ластика. Според мен са за слабички деца. Аз направо се изненадах че и стават. Стоят невероятно.

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 20:01 от Уиуи

# 635
  • Бургас
Мариетка,как е якенцето на найк?

Поръчах номер 102, а дойде 92-98 ,  хубаво, че детенцето влиза в тези размери. Иначе е много хубаво, дебеличко, ще става за зимата.Цвета е точно като на снимката. Доволна съм.

# 636
  • Перник
Вече няма ли плащане през пейпал

# 637
  • София
mimiska
благодаря
  bouquet

# 638
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз да кажа за Бургас, пуснах две поръчки на 11.10. Едната пристигна преди седмица в пощата, а другата още я няма  #Cussing out
Не мога да разбера какво правят??!! Никакъв DHL не съм видяла още/...

Аз получих вчера поръчка с DHL направена на 20.10. в София. Доколкото разбрах поръчките преди тази дата се получават както досега. Днес получих в две Софийски пощи поръчки от 11.10.

# 639
  • Пловдив
Здравейте,някой да е получавал тези
или да е чел мнение за тях.в сайта единствено пише,че са умалени ,но се чудя: "Колко да са умалени..."  newsm78
Най-малкия номер е 16/17. За новородено ли е подходящ?
Никога не съм обръщала внимание на коментарите ви за бебешки обувки ,но ето ,че ми се наложи.  Wink
Благодаря предварително!   bouquet

# 640
  • София
Вече няма ли плащане през пейпал

Няма вече! Peace

# 641
  • София...........
Момичета , как си проверявяте дали имате поръчки получени в DHL?
Аз им се обадих по тел-а, но ми искаха от кой град се праща колета и номер на пратката..., от къде ги имате тези данни?

Днес им се обадих по телефона.Мацката беше невероятно любезна.Самата тя чака поръчка от 11.10.От 8 поръчки /мои и на снаха ми/ имам една при тях засега.Даде ми № за проследяване.Оставих и телефон за връзка ,тъй като при нас няма как куриера да влезе във входа- врата се заключва и асансьорите са ни с чипове.Ужасно е!Имам чувството ,че живея в затвор.

Благодаря   bouquet , утре пак ще се пробвам да им звънна Embarassed Wink

# 642
  • Варна
Flash* аз май изобщо няма да го получа якето. Поръчката ми е още от 07.09 , трипъти им пиша, нищо не ми отговарят. Незнам какво да  правя вече Sad
   Нямам батерия на апаратчето. Дънките стоят невероятно. На дъщеря ми са и точно. Няма нужда да се коригират с ластика. Според мен са за слабички деца. Аз направо се изненадах че и стават. Стоят невероятно.
ЕЕеее как няма да го получиш! Tired
За дънките -мерси. Моята дъщеря е дълга и тънка, голям проблем е,  ама то и аз съм такава. Laughing Напоследък и нося дрехите на шивачка да ги преправя/стеснява.

# 643
Моля някоя мама франкофонка за превод:

Vous кtes sans nouvelles de votre commande.

Je vous prйsente toutes mes excuses pour cette attente.

Vous ne devriez pas tarder а la recevoir.

En effet, le dйlai moyen d'une livraison "prioritaire" est de 2 а 4 semaines.
Afin que vos prochaines commandes vous parviennent plus rapidement, je vous invite а demander la livraison en colissimo.
Le dйlai est de 1 а 2 semaines moyennant 2 % de plus que le tarif prioritaire.

A savoir : si votre colis est toujours signalй "en prйparation" dans votre suivi de commande, je vous remercie de ne pas tenir compte.

Merci de votre confiance.

Писах им за неполучена поръчка, днес изтича 7 седмичния период.
  bouquet

# 644
  • София...........
Помагайте за размер/номер на мъжа ми : гръдна 110 см., талия 103 см. и ханш 106 см. ? , ничий мъж ли не е подобни мерки???

Толкова неща напоръчвах поне едно нещо и за него да поръчам - харесала съм едно якенце и анцунга Адидас (мъжкия форумски анцунг).

Общи условия

Активация на акаунт