Споделете 149

• 24 986
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Анджелина, а цялото стихче до тук?Ако е удобно,де:)

# 511
Не сме я сглобили все още  Grinning

# 512
четири - усетили,подсетили
седем - да поседнем, да погледнем
девет - тук запецнах Joy
Лека вечер,споделете!

# 513
девет- шемет
девет- мене
 ама дай началото, по- лесно е

# 514
  • Майничка
четири - чете ли?, плете ли?
седем - денем
девет - тебе, бебе

# 515
Дали да не взема пример от Дилов и да сглобя една книга от простотиите ми в мамата ? Ще направя дьмпинг, ще я пусна по 19 лева и ще избия рибата. Една десета от юзърите на мамата да си я купят, това са 190 бона. Василиса, колко ще са ми грубо разходите?

# 516
  • София
четири - потретили, портрети ли, катери, намери

седем - денем, седнем, леден

девет - леле, зеле, на ред

# 517
  • Кацнала на едно дърво.
Нямам никаква представа, Марадоне. Това си е издателска работа. Аз не им се бъркам на хората, всеки да си знае работата и да си я гледа.  Laughing

Laughing
тъй. Виждам, че темата стана пристан на пишещи, а и четящи люде. Избягвайки оригиналничещите МК, ЛД, ИС, бихте ли препоръчали достойни за споменаване автори?
От родните ли? Аз харесвам Елена Алексиева, от младите.
От "старите" тези дни четох разкази на Лиляна Михайлова, но за нея май писах наскоро, да не се повтарям. И Стефан Дичев четох миналата седмица.
Но ги чета тайно, защото трябва да чета сега само на английски.  Mr. Green Чийтвам. Не издържах с този чиклит! (Чета чиклит, защото досега четях сложни, класически произведения на английски и ми беше трудно. Затова реших да чета нещо по-лекичко и на ми сега.  Joy)

П.П. Вълчо, мислех си, че само мен ме дразни като се разфамилиарничат. Имам чувството, че ей сега ще извадят ракията изпод масата и ще запеят стара, мръснишка, казармена песен (дори, когато се жени).  Joy

# 518
  • София
Простотии като твоите могат да се чуят безплатно къде ли не, Марадона. Надали ще има много охарчили се.

# 519
Поздрав Simple Smile

Споделям, че харесвам Любен Дилов - син.

# 520
а на "ябълка" рима има ли? (имаше една мнооого стара тема по този въпрос Simple Smile)

Мерси за предложенията. Щеше ми се да са по-рими, но явно за тези думи няма.

А песничката ни е такава, с множество импровизации:

Хайде да броим: едно
синьо корабче с платно.
После да напишем две
върху тези редове.
Тука имаше и три,
ала Ники го изтри.
...

и така, на всеки както му харесва. Децата се забавляват, особено Любака, а римата му за четири е метири  Laughing

# 521
Имэлда, всичко е въпрос на ма

# 522
Имэлда, и най-големите лайна могат да се продадат и то скьпо, стига да са в подходяща опаковка.
Знам го  от опит.

# 523
Имэлда, а мога да издам твоите. Вьпроса с правата е спорен. Смяташ ли, че ще има повече продажби? Wink

# 524
Колко е пък четири
с метър ти го отмери.
Който каже пет
пиииит отпред.
След нощувания шест,
ще сме стигнали до Брест.

Общи условия

Активация на акаунт