Споделете 149

• 25 030
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
И аз съм летяла, като слязох исках да си купя Simple Smile Ако искате да ффффффъркате с парапланер-тандем Сопот е мястото Simple Smile Тъй де, като ще се рекламираме Simple Smile

# 271
  • До хладилника, който обичам
Ох, ох, Василисо, как ме разсмя Joy и Госпожичка надзърта в монитора, а там нищо смешно не вижда и ме пита учудено на какво се смея Laughing

# 272
  • тъгата в мен
Е,те това нещо,дето го е споделила Дуци,абсурд да ми се случи баш на мен.Да се чуди човек с кой акъл си избирах ника.
Една позабравена,но добре позната болка се опитва да ми заклещи слепоочието..

# 273
Свраче, едно малко действа добре в такъв момент. А тарантулата намери ли  Crazy
Заразих се с руските песни и въртя една Елочка за енти път вече   dancing

# 274
  • тъгата в мен
Тарантулата-беглец можела да се появи и чак след месец,например.Направо ще му забравя физиономията на хайванчето.
Есте,сипах си точно 2 пръста портвайн.Или ще ми се избушони главата,или нещата ще си дойдат на мястото.

# 275
Заразих се с руските песни и въртя една Елочка за енти път вече   dancing
а аз "Ваше благородие" Sunglasses

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 22:47 от Дедо

# 276
О, благодаря, Дедо, една от най-любимите ми не-детски руски песни! Като не ми върви в смъртта, ще ми провърви в любовта Heart Eyes

Свраче, а дано си дойдат по местата нещата, включително нещото тарантула, направо се учудвам на зеленото ти спокойствие  Laughing (аз досега щеще да съм се изнесла на палатков лагер пред вкъщи и да не стъпя обратно, докато не видя тарантулата уловена, dead or alive  Blush )

# 277
  • София
Аз пък пея много хубаво, но явно и много артистично, защото на руските песни много се вживявам, и децата това ги потиска: викат ми в един глас "Уф, мамо, млъкни!" и "Тига, мамо!"

На вечеря щях да правя печено пиле в плик, но се оказа, че нямам пликове за печене. Сварих пилето в тенджерата под налягане (поради което получих бульон за супичка утре) и после го запекох с подправки във фурната! Стана божествено!

Снощи подстригах малката таралежка с мега къс бретон (ама много й отива!!!) и го "наръфах" с ножицата, за да не й стои като каска, и както винаги той придоби вид на "сама се подстрихвах". Интересно защо ли, като я питам, кой те подстрига, отговаря "Тати"?!

Абе, тарантула не е ли черен космат огромен паяк, на който му се носи лоша слава, свързана с носене на смърт?!?

# 278
Аз пък се чудя как сме живели без гювеч. От три години имаме, голяма работа.
Едно пакетче Биленско свинско в тарелка, една малка черна ряпа, един морков, един зелен, един червен, един малък син домат, едноа червена пиперка, една лъжица червен пипер, една глава кромид лук, едно пакетче грах от фризера, три картофа и стана чудесия. Абе каквото имаш, слагаш. И печката няма терморегулатор. Ръгаш на пълна мощност, като замирише на вкусно, минаваш само на долния нагревател. Общо един час.

# 279
Аз пея.
Хубаво , казват....
Но с това трябва да ви поздравя
http://www.youtube.com/watch?v=WYXYHhjRbY8
А и това

http://www.youtube.com/watch?v=VxSC6R3oaNU

Удивихте ме. Как може да харесвате руски бонбони... Няма такава гадост Sick
Днес съм доволна от себе си....

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 22:38 от Рòса

# 280
Абе, тарантула не е ли черен космат огромен паяк, на който му се носи лоша слава, свързана с носене на смърт?!?

Отговаря на описанието. А аз не знам да му се носи слава, то си е отровен паяк и сигурно отровата му е опасна за живота на хората. А отделно ако имаш алергии и само да те полази е достатъчно. Абе изобщо аз съм насекомо-хейтър.

# 281
Валентина е новата Гюлфия.

# 282
  • София
Ко речи?

# 283
Съвсем не мисля така. А даже тамън си мислех днес къде е Гюлфия, самата тя  Blush Имам тук един шведски шоколад, Глюфииии, пис, пис...

# 284

Речи да се готвиш за номинации  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт