Споделете 149

• 25 026
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Казанлък of all places
за руските бонбони, до гроб ще съм фен на Курага Петровна и Чернослив Михайлович.
Тити, не смятах,че някой друг освен мен ги харесва. Embarassed Благодаря за подкрепата!

# 256
  • Варна
Руски бонбони във Варна има и на Владислав. В магазина има и други стоки, не само бонбони.

# 257
  • Майничка
за руските бонбони, до гроб ще съм фен на Курага Петровна и Чернослив Михайлович.
Тити, не смятах,че някой друг освен мен ги харесва. Embarassed Благодаря за подкрепата!

Боже, вярно ли така се казват?! Shocked

В Пловдив били открили магазин за руски храни до здравна каса. Благоверният все обещава да напазарува оттам, накрая сама ще се занеса и ще го изкупя! Crossing Arms

# 258
  • Кацнала на едно дърво.
Влизам сега в хеликон.бг (не, не сьм го объркал със силикон.бг) и гледам една снимчица и текст: любимите книги на Юлия Спиридонова. Голяма звезда станала Василиса, браво!
ПП между другото Василиса, и на бат Бойко "Винету" му е любима. Это едно нещо по което си приличате. А и е тема на разговор, ако се засечете някъде.
Засичали сме се с тоя компир, ама за "Винету" не сме си говорили. "Винету" е била любима книга и на Адолф Хитлер.  Laughing
Аз съм истинско селебрити, Марадона, как.  Joy Вече ме спират и по улиците, умирам от срам, но хубавото е, че и почитателите много ги е срам, та си имам дружинка.  Joy
За съжаление, днес също ме спряха, ама не да ме похвалят. Срещам аз една позната. Тя ме изгледа от глава до пети, нали знаете, с присвити очи:
- Ти да нямаш хранително разстройство?
Аз си помислих, че става дума за дрисък, с извинение за грозната дума.  Blush Ама тя продължава да ме пита интимни работи:
- Щото си ужасно слаба.
Мила девойка, какво да речеш.  Joy Аз съм възпитан човек, мога ли да река:
- Ами ти? Я виж какво дупе си отвъртяла!
(Пак се извинявам за грозната дума).
Обаче цял ден съм с песен на уста. От много години не са ми казвали разни жени колко ужасно слаба съм. Може би най-после съм влязла във форма. Ура! Party
П.П. И аз обичам конфетки.  Blush Конфеточки.

# 259
В кухнята ми е паднала бомба.
Правих сладки и първо поразсипах малко пудра захар и какао, после счукани орехи. Crazy
След това във вихъра на кулинарния подем, реших да си направя леща и разсипах половината пакет на пода  Joy
Мисля, че съм до тук с готвенето този месец.

# 260
  • Казанлък of all places
Айде, Гаргамельо, черпя те, пък ти виж там какво ще направиш с изкупването на магазина.  И тити черпя, че повдигна въпроса.
Повредени сме ний, повредени! Аз и водка не пиех, докато не опитах руската ...

# 261
  • Paradise
Олеле, Янтре, бях ти обещала и аз  Embarassed
Ще гледам да се замъкна тези дни в софийския руски магазин, на мен ще си взема
и сгущёнка, че това Dutch Lady не ми е баш баш.

'Деси, 'де го тоз' магазин?! Че вече слюноотделям пред монитора.

В събота си закупих едни рокли (подходящи за +15, но не и за -5 градуса), белким, в командировка, като ще ходя, прилично изглеждаща да съм.
Но е трябвало най-напред прогнозата за времето да видя, че при задаващия се студ в сряда, роклите ще висят у гардероба.

Василиске, изглеждащ перфето!

# 262
  • Кацнала на едно дърво.
И аз за магазина да питам, пак съм пропуснала важното (конфетите и не само).
Фен съм на руската кухня, умирам за пелмени. И за манти, ама я нямам онази подправка чудна, която прави мантите -манти.  Joy Забравих и как се казва... Нали съм куку.  ooooh!

П.П. Мерси, Пипинче.  Blush Аха да река, че съм една съща Жизел Бюндхен, тя да вземе, да си оперира носа. Как не я е срам? Сега вече нямаме никаква прилика! Shocked

П.П.П. Аз тънките рокли си ги нося и в студ, с дебели жилетки и с дебели чорапи (да не казвам чорапогащник, ама грозна дума, ама!).  Laughing

# 263
  • sofia
Василисааа, а рибата какво направихте се интригуват някои хора, примерно аз:)Simple SmileSimple Smile
За справка на останалите - вчера моите мъже и част от Василисините имаха риболовен ден. Че и риба бяха сдобили дори:)Simple Smile
Конфети ли казахте? Пишете ме и мен веднага!
Споделям чай , кафе и други подобни...

# 264
  • Paradise
Споделям нов прочит на първа глава от романа "Под игото":

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5818264,00.html

# 265
  • Кацнала на едно дърво.
Събирам си аз прането от балконя преди малко и пея с пълно гърло (заради вашите конфети! Crossing Arms) руски песни и тъкмо когато с все сила изпявам:
- Я самий, лучший в мире крокодил!
Усещам, че някой ме гледа! А от съседната кооперация, която от тоз балкон мога да пипна, ако се попротегна, ме гледат двама младежи с ей такива очища.
Аз: Хм, хм, мда.
Те:  Shocked Shocked Shocked
Аз - довършвам вече не с пълно гърло песента, събирам последните тролски гащи от простора и се прибирам у дома.
След което деликатно надзърнах с едно око. Тез хора още стояха там и гледаха към нас все така:  Shocked.
Мда. Вие сте виновни. С тези конфети.  Mr. Green

П.П. Бомбо, недей с тез риби!  Joy Цяла вечер разглеждаха улова. Аз умрях от мъка и жалост, че някои риби бяха още живи. После донът се престраши и каквото бе умряло, изчисти го той. Мариновах останките. Утре ще готвя сом плакия.  Laughing
П.П.П. Рибарите са предоволни. Отдали се на риболов и оплакване от жените, каза мъжът ми. Трябва да отвърнем на удара с удар. Без риболов, само оплакване.  Joy

# 266
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Пипинс, в началото на "Христо Ботев" е някъде, т.е., не в началото, ами в близост до "Сливница", май от дясната страна, като слизаш в посока Централна гара.
Утре ще питам маман точно, и ще пиша. Не било много евтино, каза тя. Май най-евтининте бонбони са по 19 лева килото.  
Има май и един друг, "Берёзка" май се казваше, ама не знам къде е.

ooooh! Laughing

Да се смееш ли, да плачеш ли, или направо да си събираш партакешите, и да бягаш накъде ти видят очите със син пламък.
Много съм се отчаяла от това, как грозно е ограбвана, се ограбва, и най-вероятно ще бъде ограбвана нашата държава, много  Tired

Ох, Василиске  Joy
Аз така пея с пълно гърло в колата такива песни. Сигурно се чувам и отвън.

# 267
  • Пловдив
Аз като пея и свеки от другия етаж мисли, че се караме с мъжа. Той ми е забранил да пея, особено на висок глас, че щели да помислят, че ме бие, такива грозни звуци издавам.  Embarassed Пречат ми на себеизявяването тия хора, не ме разбират никак.

# 268
И на мен не ми дават да пея. Причинявало им нещо като онова, което спомена Василиса днес в първия си пост, хранително разстройство или както беше там  Laughing

# 269
И аз в колата пея. Само като съм сама, че близките ми не харесват много Марая Кери. Ма така ми е по-интимно.

Споделям, че летях с мотоделтапланер. Чувството е неописуемо, за това повторих. Скоро ще ви пусна снимки. Бях качила във ФБ, но без да искам изтрих албума Crazy Ето една сега.
Смятам и да потретя, вече се събрахме групичка. Ако сред вас има желаещи да свиркат. Над Сапарева баня.

Общи условия

Активация на акаунт