Споделете 149

• 25 040
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Имам дежаву! Наскоро имаше такава тема, в клюкарника мисля беше и имаше полезни съвети. Потърси с търсачката за "тарантула". Бррр...как имате смелост да гледате таквиз твари!

# 241
  • тъгата в мен
Единственият полезен съвет (от тук нататък )ще е да грабна метлата и да удрям де що сваря...
Отивам да правя справка,Есте...

# 242
  • о`майна лунна нощ е
Единственият полезен съвет (от тук нататък )ще е да грабна метлата и да удрям де що сваря...
Отивам да правя справка,Есте...

Това като го прочетох, без да съм прочела на предния ти пост и страница от темата, се зачудих, защо след като сврачето има крила, ще яха метлата  newsm78
Милото паяче ... не му причинявай зло!

# 243
Имаше голяма тема за тарантулата в ДиС?
Апропо защо няма ДиС?

# 244
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Защото има трансформации, няма ДиС, но има друго на негово място.

Честито, VG! ЗДраве и късмет на малката Александра  bouquet

Есте, палмира с беше загубила тарантулата, у Холандия  Mr. Green

# 245
  • София
ДиС вече е СО - Семейни Отношения. На мен ми е много смешно, нещо като соц ми е, но то не е от съкращението, куку съм днес.

Днес сутринта ме събуди един призрак - чувах как мъжа ми говори зад гърба ми на някого "Какво има? Защо си тук?", а като отворих хубаво очи, видях голямата таралежка да стои призрачно пред мен. Изповяда ми се: "Боли ме гърлото!"

Току ще връщаме от лекар. Има и възпалено ухо и сме си вкъщи двете. Пропаднаха всякакви ангажименти от всякакъв род. Освен да сготвя и да изчистя, друго не виждам с какво мога да помогна...

Спорна и весела седмица ви желая.

# 246
Забравих да спомена за срещата с един очарователен малък джентълмен на възрастта на Ния, пред Народния театър Simple Smile Като видя, че събира листа започна да събира по-интересни и да и подава, а като и се препълниха ръцете и заяви, че не можела повече да носи каза с отговорен и сериозен израз на личицето: " - Добре, ако ти потрябват още или нещо друго, само ела и ми кажи, ето там съм...", а малко преди да си тръгне: " - Отивам си, да знаеш, че ако ти трябвам няма да мога да ти помогна, да не разчиташ....", истински миниатюрен кавалер Heart Eyes
И аз намерих една калинка днес на перваза на спалнята, не е като червените калинки, като безцветна е, жълтеникава. Иначе щипки с калинки си имам.
Нашият батко от 2 седмици го боли единият крак-ставата, горе над бедрото, не можеше да го сгъва дори. Пи няколко дни нурофен, отшумя, после-пак. Казаха лекарите, че било следствие от настинка, но нещо не ми се вярва много, колко по-тежки настинки е имал, съпроводени с температура и антобиотици, сега само подсмърча. Сутринта го гледаха на рентген в Пирогов, нищо обезпокоително няма, но ако не отшуми ще трябва да ходим до Исул, там били най-големите специалисти по ставите.
Валентина, скорошно оздравяване ви желая Hug
Катюша, във Варна има специализиран магазин за руски шоколади и бонбони, в една уличка-пряка на централната при театъра.

# 247
  • Варна
Чудесна новина! Да е здрава, щастлива и красива Александра! Честито, Веси!  Grinning

# 248
пфу, пък аз нямам калинки, нито нормални, нито мутанти.

за руските бонбони, до гроб ще съм фен на Курага Петровна и Чернослив Михайлович.

# 249
  • Пловдив
Вижте какво вий с руските бонбони, под строй ще се отчетете, пращам пари на всеки, който има магазин наблизо, а Естер специално искам в събота да ме води!

# 250
  • До хладилника, който обичам
Янтра, като дойдеш в Пловдив - отиваш на пешеходния мост и се усмъртяваш с украински бонбони на корем.

# 251
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Олеле, Янтре, бях ти обещала и аз  Embarassed
Ще гледам да се замъкна тези дни в софийския руски магазин, на мен ще си взема
и сгущёнка, че това Dutch Lady не ми е баш баш.

Споделям, че Врачанският Балкан е много красив.
И Враца е много хубав град, но е и тъжен, защото масово хората са без работа,
сума ти народ се е изнесъл да си търси препитанието, Химко е като един огромен призрачен силует...

Ходихме с влак, и бяхме много щастливи, особено малкия машинист.
Сега буквува по една от книжките за влакове, която му купих на Централна гара, София.
А, Централна гара, София - най-уютното и топло място там в 7 и 15 сутринта беше тоалетната, без майтап  Grinning

# 252
  • Пловдив
Янтра, като дойдеш в Пловдив - отиваш на пешеходния мост и се усмъртяваш с украински бонбони на корем.
Доообре Simple Smile

# 253
Да, Янтре. На пешеходния мост по средата някъде, няма как да го сбъркаш. Има всякакви бонбони, желирани, шоколадови и секви. А, и какино тане има. С един удар много зайци. За съжаление Естер в събота ще е по Софията, иначе щях да го посетя с теб  Laughing

# 254
Влизам сега в хеликон.бг (не, не сьм го объркал със силикон.бг) и гледам една снимчица и текст: любимите книги на Юлия Спиридонова. Голяма звезда станала Василиса, браво!
ПП между другото Василиса, и на бат Бойко "Винету" му е любима. Это едно нещо по което си приличате. А и е тема на разговор, ако се засечете някъде.

Общи условия

Активация на акаунт