Споделете 149

• 25 050
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
ester,може да,ама дали ги води..всеки Mr. Green

# 226
  • Казанлък of all places
Ууу, прекрасно!
Александър означава"победител на всички мъже"- ей такава, победителка да е новопристигналата мома . Наздраве, на който е останал!

# 227
Оставаме, оставаме...и нищо, че е есен...

Ох, простете ми ако съм на всяка манджа мерудия, но това ще ми е, от утре като ме завърти пак и няма отплитане, а от другия уикенд се почва обиколката "опознай родината, за да я обикнеш"...

# 228
Каква по-хубава новина от новородено бебе? Честито на VG и мъничката Александра. Нека покорява света новата родена жена   bouquet
Споделям сън досега с хубава книжка в ръка. То чудесно, ама какво ще правя отсега нататък?!  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 00:08 от Елинор 777

# 229
Да е жива и здрава Александра !!!  bouquet

# 230
Да е здрава и щастлива Александра, и всички около нея !
И на мен ми е мъчно, че винаги, когато има повод за радост, някъде, често на метри от нас, на някой му е свито сърцето. ...Напоследък често си мисля за едно дете от бившия дом за деца без родители в Могилино, до 5 годишна възраст живяло в семейна среда, след това остава само и следват побоища, обиди, немърливост и никакви грижи, умствена изостаналост. Представям си какво е да израснеш с усмивките на мама и татко сутрин и изведнъж целия ти свят да рухне, и да бъде заменен от такъв реален ад като дома в Могилино, където да те навикват и подритват прости и невежи чиновници. Желая сили и късмет на всички дечица, и се надявам да помогна на много от тях, както и с каквото мога.
Изкарахме и двата почивни дни по цял ден навън. Днес гледахме " Барон Мюнхаузен " в театър 199 с Ния, много се забавлява, прекрасно е представлението и за по-големи деца. След това обикаляхме с любима приятелка и очарователното и момиченце безцелно, гледахме багрите на есента по дърветата, радвахме се на слънцето и се заредихме с приятни емоции за новата седмица.

# 231
  • Майничка
Здрава и щастлива да расте Александра! VG, бързо възстановяване!

Днес навестихме прясно реновирания археологически музей и Панагюрското съкровище.
Каката се изцепи, че отивала "пак да си го погледна", все едно са наследствените й бижута. Дребното се разцвърча за едни "стинки" (пък и златни ги подбра), не й ги дадоха, та вкъщи се жалваше на баща си, явно в очакване той да направи нещо по случая. Joy

# 232
Добро утрооооо, народе.
Спорна ви седмица.

Не , вече не искам да чувам за Панагюрски съкровища и всякакви там ценноси , национални.
Днес трябва да предам отчета за Казанлъшкия музей , а съм до под кривата круша.
Все си виках "Ехееееей до понеделник колко време има!"
Вече нЕма! Никакво.

Айде, да се трудя Grinning

# 233
  • Кацнала на едно дърво.
Мила VG, честита ти Александра!
Поздрав с песента от любимия ми филм  Grinning:
http://www.youtube.com/watch?v=kQbrvVVqQqQ

Споделям, че тази седмица имам рожден ден. За разлика от връстниците си,  Mr. Green аз много обичам да имам рожден ден. И съжалявам, че е само веднъж годишно. Ако беше както трябва, сега щях да съм поне на 150 години!  bowuu Яко! Laughing
Хайде, и аз на работа.  Party

# 234
  • До хладилника, който обичам
Василисе, че празнувай по три пъти в годината, аз ли да те уча?

# 235
  • Пловдив
О, бебе, много хубаво! Хм, да бъдем реалисти - желая много радост на майка и на Александра,  да се ядосва по-малко. Децата си те ядосват, но се свиква Simple Smile

Бу, аз не съм все на педал. И като стана на 40 ще имам три отгледани деца, ще има кой да готви, чисти и пере, аз само да командвам. (Дали, ама надали)

# 236
Василиса, така подметнато, ще трябва да Ви честитим всеки ден от днес, та до неделя включително. Честито!

Да е живо и здраво Александренцето!

# 237
  • Варна
Споделям, че ме черпиха с  такива руски бонбони и за първи път в живота си се влюбих в нещо сладко Heart Eyes...

# 238
Ох, ох. Катюша!

Успокоителното е, че в непосредствена близост до офиса има магазин, в който се продават руски и украински шоколадови бонбони на кг. Цукерки  Laughing Няма да ви казвам как взехме колко кг един ден с идеята да има за няколко дни напред и как нямаше още на следващия. Още по-малко ще ви кажа кой имаше основната заслуга за това  Embarassed

А тази сутрин на бюрото ме чакаше познайте какво...калинка! Слава богу не от мутантите, а най-обикновена малка червена дървена калинка на щипка  Mr. Green Защипах я на кабела на мишката  Laughing

П.П. А уж снощи ви обещах, че ще се отървете малко от мен днес  Blush

# 239
  • тъгата в мен
Благоверният изтървал една малка тарантулка...Сега се чуди(не много усилено)дали е все още в  спалнята или...

Общи условия

Активация на акаунт