Споделете 149

• 25 019
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Бу,прекрасно......от вчера мисля за коледен календар.
Заравям се да крада идейки Hug

# 316
  • Варна
Казвала ли съм колко мразя агенции за недвижими имоти? (май да)

# 317
В малката френска пекарничка, точно срешу мола, правят невероятни кроасани и нечовешки киш лорен. Прэпорьчвам.
извисих се, с Марадона пазаруваме от едно и също място  Flutter Само дето аз им ям пеношокола-то Laughing

# 318
Ох, как съм гладна, Марадона с тия френски кроасани ме подразни. Аз от кога съм се заканила да правя, но два дни трябва да им бая, нямам време сега.
За нищо нямам време напоследък.

Вече не знам кой ден ходя като пияна, то не е вълнение, не е чудо. Така ми разбърка мозъка това летене, а и сега като знам, че пак ми предстои ми иде да подскачам. Много съм емоционална. Трудно се съсредоточавам в работата, това е най-лошото Rolling Eyes

# 319
E, чак пък тъпо и грозно !? Хубаво се получава, но просто не бих ползвала ролки от тоалетна хартия, ей-нА, утрепете ме-смешно ми е Blush По-скоро бих облепила малка кутия за обувки или от дребни компютърни части.
А чиниите от къде са ? Чудни са !
Честит Димитровден на всички ! Бъдете усмихнати и здрави !

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 10:35 от катюнгелче

# 320
Кво толкова сте го замислили този коледен календар?! Сваляте дрехитэ, викате Умбра да ви нащрака и готово. Hug

PS. И ще сте едни гърди пре спама. Peace

PPS. ????? ????? , ???????, ??? ?? ??? ??????? ????? ??????

# 321
Димитровден винаги ми навява едни шоколадово бонбонени спомени от гимназията, имахме трима Димитровци в класа  Laughing

П.С. Е що ще викаме Умбра, като имаме специалист по голи снимки  Joy

# 322
Катюшка,Честит ти именник!!!  Hug Hug Hug

Да ти е жив и здрав,много усмихнат и щастлив,само радост да ти носи!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Късмета винаги да е с него!Много успехи в училище!!!
Весел празник!!!  newsm51 newsm51 newsm51 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 323
На Димитровден изтичат временните трудови договори на козари, чобани, овчари, говедари, пастири. Събира се махалата, селото, пазарят се, сменят се - до Гергьовден. Безсрочни няма. Пращат сивита, мотивационни писма.

# 324
  • До хладилника, който обичам
Чиниите - от Джъмбо.

Марадона, що да снимам децата голи, бре?! Не, че нещо, ама за тях правя коледен календар Laughing

С Анда и basilisk сме featured на едно и също място, поласкана съм Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 10:44 от Бу

# 325
  • о`майна лунна нощ е
На Димитровден изтичат временните трудови договори на козари, чобани, овчари, говедари, пастири. Събира се махалата, селото, пазарят се, сменят се - до Гергьовден. Безсрочни няма. Пращат сивита, мотивационни писма.

Интересно дали овците или козите им дават препоръките Mr. Green
Вече изядох един бонбон. Искам още.

# 326
  • Варна
Благодаря за честитките Hug!
Именикът замина на училище "въоръжен" с две кутии бонбони и голяма усмивка Grinning. Аз пък следобед се прибирам да готвя за гостите довечера   chef, така де- аз именик имам ли или нямам Laughing.

п.с. аз имам три именика- тате, Митака и третото ми "дете"/което е дангалак на 17 години всъщност/ и е адаш на предните двама/дълга история, но е прекрасно момче и искрено му желая да е жив и здрав, и живота да е по- мил към него Heart Eyes/. Изобщо- митковци да искаш да празнуваш  Joy...

# 327
  • Майничка
Честито на Рокси и именяците, малки и големи!  bouquet

Снощи отбелязах годишнина - 10 години откакто не бях пържила. По този повод спретнах и подходяща гощавка - паниран карфиол и пържени картофи. Децата ме гледаха с обожание! Joy
Обещах на №2 за абитуриентската да й направя 3 тигана с пържени картофи, само за нея.

# 328
Дуци, не си губи времето. Само кажи къде и лично ще ти доставя най-вкусните френски кроасани. Heart Eyes

Пекаря в пекарната беше много брутален - слушаше силно "сийк энд дистрой" на металика.

Бу, направете и вие един. Интелектуално-еротичен. Ще избиете рибата а приходите може да отидат за благотворителност. Така ще сложите в джоба освен спама , и онези клявки от байландо.

# 329
  • До хладилника, който обичам
Марадона, аз ако направя такава сесия, не само рибата, но и всякакво чувство за естетика ще избия Joy

Общи условия

Активация на акаунт