Споделете 149

• 25 020
  • 739
  •   2
Отговори
# 300
  • Казанлък of all places
Марадоне, това се казва приятел в нужда! Hug

# 301
Ангелина, продължавай да му говориш, всичко ще си каже Mr. Green

# 302
Аз го оставих от яд многоуважаемий да спие с лупите прежди вечери Mr. Green , понеже ми омръзна: " завий ми крачката, разтрий ми прасеца, не се бави, чакам те!!! " и ей-таквизи други песнопения дето не са ми много на сърце newsm49!!!   Да ги съберем да спинкат заедно ? Joy

# 303

Цитат
Смятам и да потретя, вече се събрахме групичка. Ако сред вас има желаещи да свиркат. Над Сапарева баня.

Дуци, умираам, ама съм далече и не мога  Sad Аз с парапланер летях и съм се зарекла да повторям, потретя и т.н

Ео, недей плака за разхвърляната кухня. Ще ти разкажа една историйка. Отивам в София, а там имам един приятел, дето за домашно готвена храна умирга направо, ама няма кой да му приготви. Та давам инструкции какво да напазари, барабар с претенции за тигани, марка подправки, пристигам и запрятам ръкави.Ама честно го предупреждавам "Като готвя-много цапам и не обичам да чистя, да знаеш!" Направих му гала вечеря, щастливо остана момчето. Ама преди седмица пак дойдох в София, пак се видяхме, ама на склонността ми да го зарадвам с кулинарни умения тоя път не защя  Laughing Явно предния път му се е видял висок данъка твърде омацаната кухня.
И тъкмо написах поста си, стана 00 часа и нета се оказа неплатен след този час. Пускат ми аванта от 24 часа  Laughing Ама и аз захитрях-пиша ли пост първо си го копвам за всеки случай да няма тън-мън.
П.С. А откъде идва лафа тън-мън? Китайско нещо ми звучи Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 01:12 от Елинор 777

# 304
Елинор  Grinning, подозирам, че и аз ще съм като теб.
Тепърва почвам да се вихря и да се уча из кухнята.

Скорпионс ви споделям. Не бяха никак лоши дядковците Grinning Само дето ни валя.

# 305
Честит Димитровден! На Именниците желая здраве, успехи... Весел празник  bouquet
Т- маркет  Sick , ама нека има , да строят!Поне осигуряват работни места, двжение на парични средства.... и пр.

Ангелонке  Joy, развесели ме.

Честит Рожден Ден на РОКСИ Hug Да ние жива и здрава и щастлива във Виена.

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 06:17 от Рòса

# 306
Да е честита Рокси, да са здрави именниците!. Хубав празник, Катюш!

# 307
  • Кацнала на едно дърво.
Бъди щастлива, прекрасна ни Роксандро! Heart Eyes

Рокси се отърва от сатурновата дупка, скоро и аз.  Mr. Green

Какво не им харесвате на ролките от тоалетна хартия?  Crossing Arms Хем жената ги е опаковала празнично.  Laughing Аз пък заплашвам, че за Рождество милите ми дечица ще получат тъкмо такива ролки, при това натюр, без опаковка. И ще звучи Симфонията на разрушението, а аз ще се смея така: МУА-ХА-ХА!

П.П. И честито на всички именници! Муа-ха... Извинете, увлякох се.  Blush

# 308
Вместо да си легна кротко, аз тепърва съм се присетила за филма BARAKA

брей, вторият човек, който познавам да гледа Барака Simple Smile

та какво им е на ролките? Тук събираме всякакви такива останки от неща - картонени, платнени - децата да правят крафт. Сега чакам да ми донесат хелоуинска тиква от не знам си какво направена. От ролки от тоалетна хартия могат да се направят всякакви неща.

# 309
  • Пловдив
Абе изобщо аз съм насекомо-хейтър.
На всичкото отгоре паяците въобще не са насекоми Laughing

# 310
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Рокси!  bouquet

# 311
В малката френска пекарничка, точно срешу мола, правят невероятни кроасани и нечовешки киш лорен. Прэпорьчвам.

# 312
Честито на празнуващите!

# 313
  • До хладилника, който обичам
Олеле майкооооооУ, чета идеи за коледен чорап и попадам на едно мнение: " Аз слагах играчките в ролка от тоалетна хартия опакована  с  цветна хартия. "...А отдолу в подписа петиция за чист въздух. тЕ ти номинация за златен профил Mr. Green
цветна тоалетна хартия..?! да не е използвана?? Блякс (както казва дъщеря ми, като види закуските, които  приготвя майка й  Mr. Green )
И ти, Василисо!

Ей, много сте проклети. Я вижте още ли ви се струва тъпо и грозно? Ако "да", няма да си играя вече с вас.

# 314
  • о`майна лунна нощ е
Ангелина, как не го е срам.... .   #Cussing out  #2gunfire #2gunfire  Веднага пускай анонимка в ДиС. Ако искаш, мога да ти я напиша.

Ха-ха, ама то вече няма ДиС, прекръстили са го нещо соц.

Добро утро и честит празник на имениците и рождениците.   bouquet
Да им е вечно името, от здраве да не се отърват.

Общи условия

Активация на акаунт