Споделете 149

• 25 023
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • София

По хубост ли, мари? Чакай да се начервя...

# 286
На мен една от любимите ми руски песни е за Мурка.
А тук има страхотен руски магазин, където продават всякаква пушена риба- е, не съм яла такива вкусни риби, а съм яла доста риба.
Руснаците ги признавам Peace

# 287
Валентина е новата Гюлфия.
Нищо общо нямат като стил.  Wink

# 288
Кажете нещо за Т-маркет, строят един тук, в квартала. Недостатъчно близо, за да ми навлизат в личното или междублоково пространство де. 1200кв.м не са ли малко, или има правописна грешка. Доста голяма поляна са заградили.

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=65800065

# 289
  • sofia
мда, нямат, абсолютно!
Вместо да си легна кротко, аз тепърва съм се присетила за филма BARAKA и Dead can dance и ей сега ще си го пусна. И без друго ставам тудно сутрин, поне няма да ми е чудно защо Wink

# 290
  • София
В 22:44 часа тази вечер установявам, че съм загубила пръстен. Не просто загубила, а безследно затрила. Не просто пръстен, а подарък. Не просто подарък, а романтично избиран и с любов подаряван.
В 22:46 започнах да ровя в чанти, дънки, якета, прерових дори дрехи, които днес не съм носила-и нъц!
Стана хладно и за да се стопля, не гледам къде си завирам ръцете. Резултатът е на лице!
От утре ръкавици! И нъц!

# 291

Да бе верно съм се объркал. Сори. И като прически нямат нищо общо.  
Я да пробвам пак - Валентина е новата Жоза!  Thinking

# 292
Пак сбърка.

Т маркет е мизерен магазин, не го харесвам никак.

# 293
Дуци,  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  , но ти не сбърка - Т-маркет е пълен ташак.

# 294
Пак сбърка.

Т маркет е мизерен магазин, не го харесвам никак.

Най-мизерния!
Вълк, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=525683.0

# 295
  • София
К`ва Жоза, бе?! Поне по хубав признак ли ме сравнявате, или само си подреждам косата, а вие ми гледате сеира и ми се смеете!!!

Имаме един Т-Маркет на 300 м от нас, не е голямо магазинчето, ама и Фантастико имаме на още 100 нататък, което е същински трафопост! За колички за пазаруване няма място, влизаш иззад касите и през цялото време обикаляш магазина, все на разстояние 2 метра от тях! В такава миниатюра можех поне да се държа веднъж една торба с предишни покупки под око, а не да я оставя и да я забравя после на излизане!

Иначе за Т-Маркет, намирам го за много изгоден в "ценно" отношение, но няма голям избор от много марки от даден вид стока. Да, "мизерно" му отива, но като го сравниш с денонощния до блока ни... от пазаруване през ден в Т-то можеш да спестиш за ваканция на БГ черноморието!

# 296
Олеле майкооооооУ, чета идеи за коледен чорап и попадам на едно мнение: " Аз слагах играчките в ролка от тоалетна хартия опакована  с  цветна хартия. "...А отдолу в подписа петиция за чист въздух. тЕ ти номинация за златен профил Mr. Green

# 297
цветна тоалетна хартия..?! да не е използвана?? Блякс (както казва дъщеря ми, като види закуските, които  приготвя майка й  Mr. Green )

# 298
  • Казанлък of all places
Споделям диалог с мъж ми -заспал на диванЯ, хърка и ми пречи:
- Паце, лягай си.
- С кого?

# 299
Ангелина, как не го е срам.... .   #Cussing out  #2gunfire #2gunfire  Веднага пускай анонимка в ДиС. Ако искаш, мога да ти я напиша.

Общи условия

Активация на акаунт