Споделете 149

• 25 033
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Привет и най-хубави пожелания на празнуващите! Живи и здрави, с късмет и усмивки!

Как става така, че готвя ден за ден и всеки ден осъмвам с нищо в хладилника?! Толкова хубаво ли готвя или все неподходящо количество манджи правя...

Може и мъжът ми да мишкува посред нощ в хладилника, знам ли...

О, за календари с гърди си приказвате, а? На моята голямата умница, понеже от няколко седмици говори за "силикон за рождения ден"  #Crazy и си прави бюст, като си навива на палачинка потника под блузата, й казах онази вечер: "Абе, ти знаеш ли как въобще се слага този силикон? Правят ти операция, режат те, пъхат ти едно желирано нещо, после те шият, ходиш с бинтове и т.н.", в опит да я отвратя, и добавям "Може пък да имаш късмет като мен, да ти порасне хубав бюст", визирайки годините преди да я родя нея и сестра й. А тя ми отвръща: "Уф, ама аз искам да ми е напред, а не за ми е легнал"...  Embarassed Печените чушки за нищо атрактивно ги нямат тия деца...

# 331
Марадона, с мъжа ми сме колеги, не знам какво да му обяснявам после Laughing
Иначе благодаря.

# 332
Дуци, кажи му на съпруга ти, че ти се вие свят от това летене и затова ще се прибереш, за да си починеш. Даваш ми адреса и аз след 5 минути сьм там , с пълна кощница с кроасани и други изкушения.

# 333
О, за печени чушки си приказвате, а? Лисичите муцунки след две - три раждания, стават на печени чушки.

# 334
Оф, Вълк, приседна ми кроасана от тебе.

# 335
А дюлите могат ли да презреят до степен омекване?

ПП Сега се свтнах... Марадона, да ти носи името късмет , жив и здрав да си.
Само с кроасани ли ще минеш?

# 336
Вълк, ако не ме огрее ти ще си виновен и няма да ти го простя форевьр!

ПП Ако заеквах, щях да произнасям "Дуци" много смешно и двусмислено.

# 337
  • София
Аааа, не само лисичите муцунки! И класическите портокали и средни грейпфрути също! Зависи от амортизирането! Joy

Смея се, защото се сетих, как един колега едно време все се пишеше активист и ходеше до плод-зеленчука под офиса да купува разни работи и като ме питаше мен, какво искам, му отговарях "2-3 грейпфрута" и той все питаше "Колко големи", а аз само посочвах многозначително към горната половина на блузата си!

# 338
  • тъгата в мен
Гледам пак хубави теми сте подхванали,а то станало пладне.
Принципно съм особено благодатна по тове време на изливане на идеи,но днес нещо ми се зафърфолиха нещата откъм оригиналност.
Искам бонбон.Не конфет,а бонбон!Да са живи и здрави именяците!
п.п.
ХвалА на тоз,дето е измислил сЮтиените.

# 339
Мисля, че съм грейпфрут Thinking
А сутиени мразех. И още мразя. Ма милото настоява да нося, щото според него без сутиен щели да увиснат. Според мен пък със сутиен е по-логично да увисват, тъй като не тренират собствените си мускули, а разчитат на нещо. Ма знам ли  Rolling Eyes

# 340
  • Варна
Ще увиснат при всички положения.

# 341
  • тъгата в мен
Ео,не леж ти на тая с тренировките на мускулите.То и масаж  на времето разправяха,че помагал,ама...

# 342
що бе, нали половината форум се хвали, че въпреки незнамколкогодишно кърмене на незнамколкоси деца, пак им останали хубави циците!?

# 343
  • София
Ми моите си останахо много хубави, само трябва да внимавам да не ги ритам и да не ми ги настъпват, щото стават на сини петна.

# 344
Вълк, ако не ме огрее ти ще си виновен и няма да ти го простя форевьр!

Ти си бройкай Дуци, аз се закачам с Валентина.
Аха, на калпавия космонавт черна дупка му пречи.

Общи условия

Активация на акаунт