Споделете 149

• 25 016
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Докато не пуснат тема със снимки преди и след, не вярвам.

# 346
Въпреки , че бюста ми е доста стегнат предвид годинките , винаги и навсякъде ходя със сутиен .Дори и в къщи .
Откровенно казано много ми е неприятна гледката , жена в къщи с развлечена трикотажна фанелка , големи зърна в съчетание на увиснали цици / все пак не е на 20 и е кърмила , раждала и прочие/ и без сутиен.
Честно незнам как и е комфортно да ги мандахерца готвейки .
Така ни посреща у тях .
На мен лично ми е неприятно и някак бабешкоми изглежда и леко гнусно.Но може мъжа и така да му харесва .. знам ли ??

# 347
Катюш, жив и здрав да ти е Митака!   bouquet
Рокси, една китка и за теб!   bouquet
Много приятна тема сте завъдили.  hahaha Клуб кокершпаньол.  bowuu След определена възраст така или иначе се налагат ремонти, поне да свършат нещо полезно преди това бюстовете. В неделя в Заимовия парк пак една женска скулптура ни служеше за ориентир.  Joy

# 348
  • София
що бе, нали половината форум се хвали, че въпреки незнамколкогодишно кърмене на незнамколкоси деца, пак им останали хубави циците!?

Те тия са от ония дето, преди да родят са имали някакви мостри на цици! И то, според мен не е от кърменето, а от бременността, това уголемяване, водещо до провисване в бъдещето, но да не се правя на много компетентна, че Бу души наоколо и може да ме смачка с доводи!

И на мен майка ми цял живот ми разправяше - сутиен, та сутиен! Е, на ти сутиен! Навивам си ги в чашката, почти!  Joy

Докато не пуснат тема със снимки преди и след, не вярвам.

От "преди" имам, ама от "след"... нъц! Пък и кой ще се закача с мен след такива снимки!  Crossing Arms

# 349
Валентина, хайде покажи ги тези твои цици и мирясай. Може и на ЛС.

# 350
Като ви чета, може и на преди да си остана  Joy

# 351
Двеста пъти влизам да честитя на именниците, но се разсейвам и забравям. Та честит празник, да ви е живо и здраво името!

Имаше една тема в КМ, помните ли я? "Покажете си сутиените" ли беше newsm78 Май повече нераждали се разписаха Laughing

# 352
  • София
Еййй, как съм я изтървала тази тема? В моя могат една паралелка хаитянчета да приютят.

# 353
  • София
Здравейте!
Домъчня ми за Вас, не съм се включвала от доста време.

Хахах спомням си я тази тема. Имаше доста пълни сутиени голям размер.

# 354
Благодаря ви, братчета прасенца  Heart Eyes
Василисия, по черен животът ми никога не е бил, просто спрях да се оплаквам, че се превърнах в one string banjo ( по чичо Чарли:). В своя чест пия червено вино, ще ям палачинки и торта с шампанско.

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 13:53 от Рокси

# 355
С Анда и basilisk сме featured на едно и също място, поласкана съм Simple Smile
Бу, и аз съм поласкана от компанията. Малко сбъркано името на детето, ама здраве да е Simple Smile

Честито на именниците и на Рокси!

За бюстовете - само на бюст-паметниците не им увисват, значи. Не силикон, бронз трябва, бронз!

# 356
И на мен не ми увисва!

# 357
Прелитам само за малко да честитя на имениците, да чопна бонбонче, конфетка (там, каквото има) и отлитам да рина авгиевите обори (Ежко наторил балкона  Mr. Green)

# 358
  • До хладилника, който обичам
що бе, нали половината форум се хвали, че въпреки незнамколкогодишно кърмене на незнамколкоси деца, пак им останали хубави циците!?

Те тия са от ония дето, преди да родят са имали някакви мостри на цици! И то, според мен не е от кърменето, а от бременността, това уголемяване, водещо до провисване в бъдещето, но да не се правя на много компетентна, че Бу души наоколо и може да ме смачка с доводи!
Е то ти си го казала, какви доводи да извадя аз? Бременността и първите дни след раждането, които се случват на всички, кърмили или не, е&^%ат майката и на бюст, и на чудо. И - ген, еластичност и късмет му е майката. Знам жени, некърмили хич, с печени чушки, и такива, кърмили по три (едно след друго, де), с цици като на гимназистка. Гаранция Франция, дето се вика. Мятай около врата да ти топли зиме и това е.

# 359
  • София
Кой около врата, кой около кръста, кой за калцуни...

И все пак, помежду всички простотии, които избиват изпод пръстите ми днес, да честитя на всички имащи повод и да им пожелая всичко най-хубаво до година, до амина! Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт