Споделете 149

• 25 013
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Дами, пластичната хирургия напредва Simple Smile Може на 40 да се сдобия с балкон на 16 годишна Simple Smile

# 361
Честито на Димитровците и на Рокси  bouquet
Имелда, много свежи коментарии -  hahaha

# 362
  • София
Не искам на 16-годишна бе, не искам до пъпааа....

# 363
  • Кацнала на едно дърво.
То, гладният на сития не вярва.  Laughing Бу е права с гаранцията. Сто пъти съм писала тук за родната си майка. Тя беше образована жена и във времена, в които кърменето упорито се е отричало, е настояла да си кърми децата. Три на брой, че даже си имаме и млечен брат.  Grinning Една лекарка й казвала: "Уж сте висшистка, с диплома, пък ще кърмите".  Whistling
Майка ми имаше страхотен бюст дълги години. И косата й не побеляваше пак сума ти и години. Тези хубавини съм ги наследила. Пък ако ще форумът да вярва.  Mr. Green
П.П. За съжаление, от татко наследих дългия нос и избухливия нрав.  Mr. Green Няма пълно щастие.  Laughing

# 364
Наскоро специална тема ви пуснах по вьпроса. Ставаше вьпрос за това, че в Македония циците са 4 пъти по-евтини от тук. А и ги правят що годе добри. Видях с очите си.

Мислех да се скатая, но аре пийте по едно черно джони от мен, да видите, че сьм ларж. Днес и аз имам имен ден.

# 365
  • Пловдив
Марадона, що-годе не е приемливо качество. Ако ще се подлагам на такъв тормоз искам ги перфектни, нови-новенички, максимум 16 годишни. Инак половинката има да се сърди.

# 366
Е, Мародона, щом черпиш - наздраве!
Все така да ти върви - на черно Джони.

# 367
  • Казанлък of all places
Мислех си дали ти именно празнуваш днес, щом си казал - наздраве да е!
Споделям,че съм толкова повредена ( или заспала),че преди да се сетя за свяковци, братовчеди и племенници се сетих за Умбриният мъж.  Embarassed
По другата обсъждана тема мълча.  Mr. Green

# 368
Да му се невиди, вече четвърти път подквасвам истинско мляко. С различни млека. Вчера с На баба, 4.5%. На вискозитет го докарах, като наклоня тенджерата с два литра мляко, да не се размърдва. Далеч съм от Борисовското кисело мляко на капанците де. "БДС"-то им е било да обърнат на пазара съда наобратно и млякото да не падне.
Обаче на вкус, никак не е кисело. И се влачи подир лъжицата, малко като рохки яйца. Искам кисело. Ако си вземам подкваса от моето си, и ако булгарикум булгарикум се размножават дори малко по-бързо от йогуртските, някой ден ще се получи.
Другия вариант е да пиша на Калоян да ми прати в едно бурканче.

# 369
  • Пловдив
Продават бактерията отделно - http://www.lbbulgaricum.bg/bg/products.php?m=2&s=26#10 гледай тука, можеш да звъннеш и да ги питаш от къде да си купиш.

# 370
Вълк, кажи да те светна  Mr. Green че вече втора година квасим мляко тука. Закваската от дунавската равнина я мъкнахме...

# 371
Ше обикалям града да търся ЧЕХ селекция. То ми беше истинско.
Абе Тити, баща ми беше махленски овчар, аз до 15 години съм прекарал най-много време от живота си между овце.
Ако дам пари за подкваса, дедите ми по бащина и майчина линия ще се размърдат в гробовете. Shocked
Като дедите на булдозериста,  в началото на Пътеводителя.

# 372
Нуждая се от практически съвет: разполагам с току-що закупена бутилка бяло вино, тирбушон (дано съм го нацелила като правопис) и двете си леви кьопави, не особено силни ръце...Как да го отворя проклетото вино  Praynig Сама съм и викам неволята както се разбира. Да се мъча да го изкарам с тирбушона ли, като досегашния ми опит показва, че само го разчоплям и нищо или да го натикам тапата навътре?

# 373
Естерче, и аз съм с две леви и винаги някой друг отваря виното, хем ми купиха супер тирбушон.

# 374
И при мен така. Не знам до двете леви ли е или че нямам сила, но все не ми се получава. Разронвам тапата като съм се опитвала, че даже после и някой друг да не може да я отвори...

Общи условия

Активация на акаунт