Споделете 149

• 25 011
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Завиваш тирбушона на 1/2 и натискаш в стена или друга твърда повърхност.Язък,тапата остава вътре,но най-вероятно не е коркова и няма да се отрази на виното.
Успех.
Честито на именници и рожденници.

# 376
Ако тирбушона е с две крилца, Т образен, ще се справиш, тия крилца са за две леви ръце.
във всички случаи обаче трабва да се завие добре в тапата, натискай и завивай.

# 377
Еее, Пътуващ, жив да си! Стана! Малко разбира се олях тапета, но виното е бяло, няма да останат очевадни следи  Laughing
Сега вече с чиста съвест мога да кажа Наздраве! За всички с празници, без празници и безделници  Laughing

Вълк, Т-образен е, ама е от на баба ми времето и според мен не е направен за хора без солидна мускулна маса.

# 378
  • София
Ей, чак пък толкоз гъзоръки да сте, не ми се вярва. Сигурно тирбушонът ви е калпав -- поне за мен до един момент беше проблем отварянето на бутилки, а после си купихме 1 комплект (да, Вълчо, точно такъв с 2 крилца, които аз наричам ръчички, щото ми прилича на човече с глава и ръце), и вече мога със затворени очи да отварям вино! Защо не си купувате вино в картонените кутии, или големите стъклени бутилки, тип дамаджана. От последното има 1 италианско много добро и не е скъпо!

Докато кажа леблебия... вие отворихте виното!

# 379
# 380
Има и още един пиниз да понамокриш тапата със самото вино, да обърнеш бутилката.
Наздраве, щом си се справила.
Аз пия с молаба Христо Мутафчиев да се възстанови Praynig Praynig Praynig

ПП Валентина, това в картонените кутии не е вино!
Само отрова с вкус на вино...

# 381
А да не мислиш, аз се прибирам, знам, че ще съм на риба тази вечер, казвам си трябва си и бяло вино и така се сдобих. После чак се сетих, че не мога да го отварям. Но ще си намеря хубав тирбушон целенасочено за следващата бутилка, да видим тогава кой кого.

# 382
  • София

А, не! Този е Т-образен, но не е с крилца!

ЕДИТ: Роса, точно такъв е и нашият!

LemonDesi, сигурно искаш да кажеш "хоризонталната"

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 19:49 от Валентина

# 383
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Уф, да му имам вертикалната чертичка  Mr. Green

# 384
http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=product_info&a … products_id=92161
Това е тирбошонът!
Аз от както го имам се родих  Mr. Green

# 385
Аз съм с хубав тирбушон и пак правя тапата на сол.
Майка ми го отваря с едно движение.

Тъмна бира или вино е въпросът днес?

# 386
Фрешче, каквото ти подсказва небцето. От толкова време не бях пила бяло вино, че първата глътка ме изненада (приятно) и даже погледнах изрично да не би да съм си взела шампанско, но не - dry white wine  Mr. Green Хубаво ще се натряскам сега, за да спя като къпана, защото утре ме чака тежък ден и най-вече път - опознай магистралата за да я обикнеш  Crazy

# 387
От 2 седмици ме мъчи някаква кашлица и не смея да пия бира, а тя толкова дни стои приканващо на рафта.
Ако идваш към наше село да се обадиш Simple Smile

# 388
Като съм жаден и нямам инструменти си отварям виното и с пръст.
Кофти е, че ако невнимавам си заклещвам праста.
Наздраве , аз съм спрял алкохола до Коледа поне.

# 389
Честито и Наздраве на всички празнуващи !!! Wine Glass  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт