Споделете 149

• 25 010
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Фреш, към вашто село съм, но когат съм по работа там ме доставят служебно с кола и после в уречен час ме чакат, не мога се измъкна дори за малко. Ще се радвам да те видя някой ден като дойда в селото на разходка и шопинг по моловете  Mr. Green
Утре например ще се помещавам на 4 километър, да не речете, че в учреждението, макар, че няма да е съвсем напразно  Crazy но все пак в една от банките там. Поне ще си спестим задръстванията из града, от магистралата директно в банката.

# 391
Естерче, тука молове нямаме Sad, за една цигара време не ти ли отпускат?

Ще отворя тъмния Гинес, наздраве на всички празнуващи!

# 392
Упс! Извинете! Имах някакво предположение, че може и да не говориш за София, но .... аз щото тия дни съм към София, после другия месец към Варна. Я драсни едно лс къде си и наздраве  Laughing

# 393
  • тъгата в мен
Айде сега да не си мерим тирбушоните.Марадона,жив и здрав да си и ти!
Да видите мен като ме налегна веднАж една жажда.Не съм можела да отарям шампанско ли?Неволята учи.

След като тарантулата-беглец е нейде из семейното гнездо,днес си взехме коте.По всяка вероятност ще носи името на Светеца.Никога не казвайте никога,защото аз се кълнях,че котката е последното нещо,което може да влезе през вратата в моя дом,в моята крепост...Наздраве за Димитраки!

# 394
  • Paradise
Хайде, наздраве, за всички, които празнуват днес!

Аз се готвя за презентации и подвизи велики - Русе и Гюргево ме зоват от утре, а след това и други градове.

# 395
  • о`майна лунна нощ е
Аз минавам направо на десерта - половин кило боровинков сладолед обилно поръсен с филиран бадем .... хмхмхмхмммм, споделям го само виртуално.

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 22:42 от vesi_vas

# 396
До къде стигнахте... Да не може да си отворите виното... Срам!
Бай дъ уей, все повече производители на вино от други континенти, започват да използват винтови капачки (предимно за бялото). Купувал съм си доста скъпи вина с такива и се дразнех от този факт, защото не ми се струваше някак си класно. В последствие се убедих, че не влияе на качесатвото. Наздраве  Peace

# 397
Аз пък миналата седмица точно с бутилка вино с винтова капачка се борих един час ...накрая ми идваше да го фрасна някъде . Twisted Evil

# 398
Едно много драматично събитие от последните дни ме накара да се замисля за живота и преходността му. За стремежите и дали винаги те са оправдани.

Лека пръст на един човек... Tired

# 399
Аз пък миналата седмица точно с бутилка вино с винтова капачка се борих един час ...накрая ми идваше да го фрасна някъде . Twisted Evil

били са ти мокри ръцете. или виното е било некво менте. иначе няма проблем.  Peace

# 400
  • България-Швейцария
Какво се е развъртяла напоследък онази с косата?  Twisted Evil Tired
Хич не исках да давам такъв тон на темата, но... преди няколко дни съседката ми през етаж, през март - мъжът й.
В началото на месеца - близка позната (моя и на швейцарската ми приятелка), точно на моите години, вчера й беше погребението.
И много още, но това последното... все едно усетих хладния полъх Tired

Носете си новите дрехи, момчета и момичета.

# 401
Страмелче , много хубаво си го казала.
В последно време и при мен така се заредиха нещата...

Да сме живи , че много здрави си отидоха.

Искам да се разведа с топлофикация , тя не ми дава развод! Вече не знам към кого да се обърна.
Писна ми от монополисти!

Хубав ви ден споделете!
След като обсъдихме циците , днес предлагам да си поговорим на кой колко му е дълъг ... крака. Mr. Green
От сандали , на ботуши минах  Shocked Нямаше есен за елегантни обувки Mr. Green

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 06:12 от Рòса

# 402
  • Кацнала на едно дърво.
Честита щерка на Елист!   party023

Времето е страхотно за боти. И е още меко, разрешава да се ходи с по-тънки рокли, като стана дума за крака.  Laughing
Първи ноември неработен ден ли е, или само неучебен?  Blush Имам тайна мисла, но и ужасно кратък срок.  Rolling Eyes

# 403
Как сте, хора?
Изпуснах ви празника вчера! Живи и здрави всички!

Ние снощи бяхме на откриването на механата на наши клиенти. И то с децата.  Как играха хоро моите деца, накефих им се максимално! Особено на Любо, не знаех, че има такива заложби  Grinning
Аз пък преди да отидем старателно се гримирах цял половин час и докарах онзи! (кравешки) поглед  Flutter Но през цялото време нещо пропуснато ме човъркаше. Като се настаних на масата се сетих - бях забравила да си сложа спирала на миглите (добре, че са ми черни и дълги  Mr. Green)

На Елист, честит израстък! И на тити, честит пораснал младеж!

# 404
Изпуснах вчера за Рокси и Митко, да са живи и здрави и те, и семействата им  Hug
На малката Александра добре дошла, дано се чувства уютно на Земята  Grinning
И на Стеди много много усмивки.

Скорпионс нещо не ми се отразиха добре, температурка, гърло, кашличка.
Мислех снощи, че ще ида на работа, обаче днес хич не виждам как ще оцелея и ще си седя тук.
А за виното - Весито като беше тук, Естер, мани, че нямахме тирбушон, взехме от съседите.
Обаче аз клекнала на пода, държа бутилката на пода с две ръце, тя с две ръце дърпа нагоре тирбушона  Joy
Много хамалска работа тва пиенето на вино  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт