Споделете 149

• 25 002
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Добро Ви утро!

Да се похваля - имам си вече електронна книга. Деси да си жива и здрава!
Не мога да й се нарадвам.
И учудващо добре се справям с нея(имайки предвид колко съм зле с всякакъв вид техника)...

# 406
Оф, иде ми да се завия презглава и да спя до пролетта!
Само дето няма кой да ме остави...

# 407
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Деси ще си замълчи коя поред електронна книга има...
Даже ме беше срам да се оплача на всеослушание.
Ама пък от тая успях да пусна и постинг в БГ Мамма през Wi-fi-то на Централна гара.

# 408
Ахой, другарки! Как сте? Ние сме добре, не се оплаквам.
В последно време оцених предимството на това да си обичан и подкрепян. Радвам се, че е така.

# 409
  • Казанлък of all places
JJ, преди няколко дни ме събудиха Арктик Мънкис и се сетих за теб. Simple Smile Радвам се,че си добре.

Аз искам да споделя потрес, ама знам ,че съвсем неотдавна се потрисахме групово тук от автобиографии и мотивационни писма, а преди още по-отдавна Марадона хептен се потрисаше от кандидатки за евентуална работа при него. Моля , някой да ми обясни каква е логиката да си изпратиш снимка от бар, снимка от баня, снимка, на която в огледалото се вижда светкавичката на мобилния телефон и куп други простотии и да очакваш,че ще те харесат и поканят на интервю!За шльокавицата в автобиографиите просто няма да говоря. После що пропушвали хората.

# 410
Oooo, ние получихме снимка на левент легнал на зелена трева и закачена за къдрите му фина фибичка пеперудка. Огрооомна снимка. Позиция - офис асистент  Mr. Green

# 411
Да си пратят целия профил във ФБ.

От една позната, заемаща  длъжност ЧР съм чувала , че търсят и по име във ФБ, за по- пълна представа за кандидата.
Улеснили са ги Mr. Green

Тук , кой работеше такова?

# 412
Джей, това да се чува!
Израстъците на Елист и Тити да са живи и здрави! И днес, и винаги!    bouquet

# 413
Аз във ФБ съм се скрила да не ме търсят по име.
Мейлът, с който съм регистрирана, също не е еднакъв с този, който ползвам за изпращане на св-та.

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 13:41 от Фреш

# 414
  Смазах главата на надигащата се депресия..ще ми съска, ще ме души, а? Без такива!  Naughty
Направих пълен списък с неща, които обичам и в момента задраскам поред. Едно от тях е да се науча да правя торти. С еленчета, елхички и всичко както си му е реда.
П.С. Казаха ми за снимка приложена към автобиография, в която кандидатката си вдигнала краката на бюрото..сигурно да им подскаже каква ще й е работната стойка, ако я вземат  Mr. Green

# 415
Мммм, аз моят Фейс не го крия, дори имам в Линкедин регистрация. Най-много да видят, че играя на ферми, мафии и так далее, но сутрин до 9 часа и вечер след 20.30. Laughing
Въобще....от ейчари хич не се крия, само оферти да идват. Но май си намерих майстора и от 2 години и 3 месеца вече почти дори на едно интервю не съм ходила. Колко му е на човек да се окопае....

# 416
Имам архив на снимки от автобиграфии. Разказвала съм преди. Най-безобидните са на полегнали на диванчета и легла разголени девойки. Има и такава със съхнещи на радиатор прашки на заден план, а на преден едно муци в оскъдно облекло и с кокошо дупе на устата. Има и младеж по боксери, надул мускули. И това за мениджърски позиции във финансова компания.
Една такава снимка доста време циркулираше из имейлите на колеги  Laughing

# 417
  • Майничка
Василиса, само неучебен е, уви!

Честито на дечинята на Тити и Елист, от здраве и късмет да се не отърват!  bouquet

Споделям две страници (дотук) ода за Душо Хаджидеков. Автор - №1.
Засега - в бели стихове, римите после щяла да ги натамънява.
На мама Пишурката! Joy

# 418
А защо задължително условие е да си пратиш снимка ? Нужно ли е наистина ? Ако кандидат с перфектна външност и фотография се яви на интервю и ви каже, че звездите са го насочили към тази позиция каква ще е ползата от първоначалния подбор ?
Сутринта говориха за приемните семейства, за това, че има хора приели за отглеждане едно дете, които искат второ, и уж би трябвало да стане по-бързо защото системата вече ги е проверила, а всъщност някои от тях все още чакат. Може и да съм предубедена, но по отговорите на госпожата от съответната институция си направих извода, че не се касае за прецизен подбор, а за чисто бездействие. Дадоха и кадри от един дом с една огромна стая с поне 30 легла, в които щрапукаха " малки самотници ". Ако бях Рокфелер щях да построя гигантска къща с хиляди акри басейни , хамаци, увеселителни съоражения, фонтани с шоколад, библиотечни кътчета за рисуване, гувернантки, и щях да взема всички деца от домовете.
Честито на празнуващите !

# 419
  • София
Малей, и аз на какви снимки съм се нагледала, докатосе занимавах и с това в старата фирма... един се беше курдисал на фотьойл и беше вдигнал краче на подлакътника а ла баба ви Мадона. Снимки по бельо също няма да коментирам. Някой път са ми били много интересни и по време на интервю - една я слушах от съседната стая как нареждаше, че не знаела английски, не можела да работи с компютър, нямала никакъв опит и т.н., а очакваше 800.00 лв заплата (това поне преди 6-7 години), защото очаквала да живее на квартира, след като дойде от Пловдив в София. Шефът ми й каза : "Знаеш ли, като те вземат някъде на работа с тези способности и изисквания, би ли ми се обадила и на мен и аз да дойда да работя там!"

Споделям задоволството си от прекрасната рецензия на един редактор днес! Залагам големи не-безпочвени надежди, че едно мое сериозно намерение ще се сбъдне!

Общи условия

Активация на акаунт