Споделете 149

• 24 981
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Аз пък винаги искам искала да изкарам курс за кранисти. Такъв на кулокран. И не беше скъпо, преди 7-8 г като студентка имаше в Кремиковци за 150лв, ама ме досрамя.

# 571
Мечтата ми от малка е пилотирам самолет.Обаче , когато аз кандидаствах не приемаха жени в Долна Митрополия.

Дано успя да си купя един мъничък Grinning

# 572
Мечтата ми от малка е пилотирам самолет.Обаче , когато аз кандидаствах не приемаха жени в Долна Митрополия.

е, ти пък! В разни други теми, навсякъде всъщност, се твърди, че самолетът трябва да е голям?

# 573
Последните, Василисия, може успешно да се съчетаят Simple Smile Бойното Изкуство на Шао Лин е само част от учението на монасите, което състояние на духа, религия, медитация, диета, танц и пр. и пр. Но може да те спаси в критичен момент Laughing
На световното първенство по Ушу през 2008 в Перуджа гледах една рускиня, която изпадаше в транс при изпълнение на
формите на Нан Чуан.
Мога с часове да говоря за това, токова ме впечатли Simple Smile
А и Ники спечели бронзов медал тогава, в някакъв модерен стил Ушу, на който съдиите не бяха големи фенове.
Искам пак да отида, емоцията е невероятна.

# 574
Съвсем сериозно, Василиска, понеж' та обичам, ще ти споделя, че капитански курс организира морският клуб на кое ТУ? Варненското? Нееее! Софийското. Къде им е морето само не знам, както и къде го карат тоя курс, но курс имат със сигурност!  Sunglasses
Честито на БУ! Hug

# 575
  • Казанлък of all places
И в Русе организират курсове за капитани. Василисе, айде там, а?

# 576
  • До хладилника, който обичам
Аз искам всъщност:
- да се науча да шия на шевна машина
- да се науча да правя 3д модели и анимации, ама да ми е лесно, т.е. там разните курсове-мурсове не са за мен
- да се науча да бия тарамбуки, без да съм напушена и на хората да им харесва, без да са напушени
- да се науча да рисувам с акварел и на хората да им харесва, без да са напушени
- да се науча да карам сноуборд и да хвърча яко-яко по пистите за изумление на некаращите сноуборд (тук сигурно трябва да обясня, че кракът ми не е стъпвал на писта зиме)
- да се науча да плувам кроул и да цепя басейна като моторница (плувам жабешката с глава над водата, за да си говоря с околните)

Абе, я елате тук Mr. Green

# 577
Ането имаше подобни планове, Василиса.
Само че по часове, не по дни. Ето така: Сутринта писателства, следобед преглежда болни животни, вечерта танцува в операта, през нощта е космонавтка.
Така де - то и само тогава може, защото през деня звездите не се виждат!

Бу, на стари години се научих т.1 и т.4, сега мисля да се упражнявам по т.2.
За 3 и 5 нямам шансове, кроул плувам така, че половината хора излизат, защото след мен покрай басейна има повече вода, отколкото в него.

# 578
  • Пловдив
Аз карам ски по принцип, 5г съм тренирала като ученичка, и сноуборд карам, но по-малко. Честно казано съм по-голям привърженик на ските, някак по-голяма любов. Мога да науча Бу да кара ски, ама другата зима, тази малко не си влизам в екипа вече.

# 579
  • Кацнала на едно дърво.
Ние с Ането сме сродни души.  Grinning
И в София има курсове за капитани, даже една моя мила дружка и съфорумка вече изкара... Така че съм го заплюла сериозно.  Laughing
Както и всичко друго.  Joy Тъй като ще живея сто години, ще имам и време.  Whistling

# 580
Тази твоя дружка где се скри?

# 581

е, ти пък! В разни други теми, навсякъде всъщност, се твърди, че самолетът трябва да е голям?

Къде? Къде? Казвай , да ги опровергая...
Голям по- трудно се вдига  Wink

# 582
Бу, не е възможно ти да си аз. Странно защо ли и моята персона я влекат същите искам.  Grinning
Честито да ти е петбуквието! Доволна съм, че не е трибуквие.  Laughing

# 583
Има ли дума кокошкарник?
Чувам я в една пилешка реклама и хич не ми звучи добре.
В правописния речник, в който я потърсих не фигурира  Thinking

# 584
Провери за курник или кокошарник.

Общи условия

Активация на акаунт