Споделете 149

• 24 971
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Честито, Бу! Да си ги носиш с кеф, да им празнуваш и именния ден! Днес 5, утре 10 букви! Сега сериозно - радвам се на всяко твое постижение в тази област!

# 556
  • До хладилника, който обичам
Благодаря, благодаря, благодаря на всички ви (кланя се театрално, докато разгъва двуметрова ролка с благодарствена реч като на Оскарите, в която са споменати всички от началната учителка до цялото Споделете, поименно).

# 557
  • Варна
Бу, честито! Много се радвам, когато хората докосват мечтите си Hug! Чувствам се все едно и аз съм се докоснала до тях...

# 558
  • Майничка
Честито и от мен, Бу! Ти си знаеш (но и ние знаем Wink), че си ги заслужила!  bouquet

Елинор, честито и на твоето момче, без работа и без пари да не остава! Laughing

Аз пък да се похваля, че приключих среднощно с украсата на к-т чаши и бутилка шампанско за сватбата на приятелка. През деня е абсурд да побарам такива неща, аман от помагачки! На всичкото отгоре една варакосана мрежа ми взе здравето, чак ситната взе са казва съвсем членоразделно :"Да му се не знае и тъпата мрежа!" Embarassed

# 559
Ооо, Бу, така ентусиазирано си написала новината, че усетих радоста ти чак тук!
Честито, честито, честито Hug

# 560
Добрутро!
Как ме окрили радостта ти Бу! Успехът ти е достоен за празнуване на цялото Споделете.
Ей такива неща да се чуват все повече!

# 561
Добро да е, Дедо Hug Рано си станал. Аз пък ще ти кажа лека нощ Mr. Green

# 562
Лека, Изма Hug
Поздравления , БУ!  bouquet

Споделям глава като гюле, а трябва като за начало да стигна до "Стамболийски" 17.
Не правете като мен... Mr. Green
Хубав и спорен ден !

# 563
Бу! Честито!
С чест да си носиш титлата!

Споделям, че лошите рими ми докарват мигрена.

Заради калкулаторът за рима е, нали, нали?!  Mr. Green

# 564
Честито международна титла, Бу! Безусловно заслужена при това  Hug

# 565
  • Кацнала на едно дърво.
Страхотна си, Бу! Heart Eyes
Това си заслужава празнуване поне една седмица! Hug
(Аз много се фукам с теб, като ме питат откъде са ми тези прекрасни мустаци, започвам да обяснявам.  Blush А мустаците често използвам, прошарили са се вече.  Joy)

И като заговорих за побелелите си мустаци, аз също празнувам един ден преди рожден ден. С правене на торта.  Laughing Макар, че като видях ей тези торти - http://lamartinia.blogspot.com/2010/10/blog-post_24.html... Иди, прави торти после.  Laughing

Въобще, задават се три дни празници...  Party С днешния - четири. И с вторник - пет.  Party Че то как да спреш просто така, празнуваш, празнуваш, пък стоп. Не може.

# 566
Бу,честито!
Споделям измръзнали уши...крайно време е да си купя шапка.

# 567
Василисе, хлъц! Тази жена е уникална, невероятна просто, в София ли се намира? Щото аз бих станала първа поръчваща на произведенията и. Такива прекрасни са ми ги докарвали само в 100 грама сладки.

Но пък колко ли време отива, ау, не ми се мисли.

# 568
Няма да мога да разрежа таква торта, не!

# 569
  • Кацнала на едно дърво.
Това е блога на Фелисидад, Жозефина. Може да я попиташ, тя е поръчвала торта.
И аз не знам, как ще ти се отметне ръката да реже туй чудо! Laughing
П.П. Ако можех, щях да се главя чираче при Буболинката. Blush Това намерение ще наредя след другите, че имам и по-стари:
- да се науча да свиря на барабани;
- да изкарам капитански курс;
- да се науча да шия;
- да започна да тренирам "крав мага".
- да се запиша на балет.
 Joy
Съвсем сериозна съм. Да, не знам как ще се съчетават последните, но затова са виновни филмите за Шао Лин, които гледах като дете Joy и балетът, който гледах като малко по-голяма. Ма защо трябва да ги съчетавам? В понеделник се бия, вторни танцувам.  Joy
П.П. В сряда бия барабан. Тире-тъпан.  bowuu
П.П.П. Не ме номирирайте за кукувица пак, моля.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт