Споделете 149

• 24 977
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
хаха  Grinning
Който първи каже пет
ще лети със самолет.

# 526
Брест ми е много любим френски град, тамън 6 часа са - 2 самолет и 4 с tgv-то  Joy

# 527
Верно, че имало и френски. Аз в сънищата си съм се бил и за белоруския Брест.

# 528
А аз си мислех за българския - едно плевенско село Брест.
Олеле, има калкулатор и за рима  Shocked http://rimichka.com

# 529
Марадона , съгласна  съм ,че ако издадеш постингите на Им или Василиса ще спечелиш повече
Може за разнообразие Селтака да вмъкнеш.
Чуствам се като парцал, не е истина как се прави нещо наизуст , без да си видял документацията  Shocked

По тоя повод с прибирането, си нарязах сирене и си отворих/без да се боря с тапата/ много сръчно и бързо едно вино.

Та наздраве, споделете!

# 530
Чел съм една книжка на Иво Сиромахов - беше ми забавна. Нещата му в Максим също ми харесват.
Мартин Карбовски ми беше супер любим като пишеше в Егоист преди мноооого години. Не му следя предаванията, но това което и след Егоист съм чел от него ми харесва.
ПП. Скоро ми казаха една клюка, всъщност то не е клюка а факт, за Карбовски, но е гадно наистина и от мъжка солидарност няма да го споделя с вас.  Не е педераст, друго е.

# 531
  • София
Да ти отговарям ли, Дончо, да се `абя ли, ама гледам си зациклил в образ като хамстерче във въртележка, май нЕма сми`.

# 532
Оооо, аз на Иво съм му върл фен, прочетох и четирите му книги дотук. Имам много положително впечатление и от него, и от малкия му син. Една събота го доведе в студиото, където се подстригвам. Кротко, мирно, тихо, непосредствено. Без звездна мания. А момчето не гъкна, докато не му дойде редът. Евалата баща.

# 533
  • Paradise
Как е правилно - зам.-директор или зам. директор?
Заместник-директор се пише полуслято, нали, нали?!

Усещам, че съм изтрещяла вече за днес, но имам още един куп писма и документи.

# 534
  • Sf
Заместник директор /зам. директор/

И аз го чета Дилов във фейса... Ама верно тия 20 лв за нщо вече ги нямат... Та, пиши и събирай, Марадоне Simple Smile

Хареса ми вица му за Анна Каренина. Като била малка и ревяла на майка си, че никой не я обичал, а майка й рекла: Не бой се, за всеки влак си има пътници  Mr. Green /Каренина се самоубива като се хвърля под един влак/

# 535
За Ана Каренина писах в едно есе по швейцарска литература.
Аз като видях задачата, така се вдъхнових, казах си "Еха, каква благодат, колко романа съм изчела на тая тематика  Joy"
Те чете, чете, и рече "Много е хубаво, ама 5, щото все пак трябваше швейцарския роман да анализираш, а не български, руски, белгийски, а основният някъде между редовете да го споменаваш"  Laughing Crazy

# 536
  • София
Споделям, че лошите рими ми докарват мигрена.

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 22:58 от Бoяна

# 537
"Зам.-директор" е правилно. Думата се пише полуслято. Тирето остава и при съкращението.

# 538
Така е, както казва Флор.

(баш ми е приятно, Флорална )

Споделям, че в Клюто се вихри уникална тема, няма такова жУотно, или някой се будалка, или просто...дете пише от компа на майка си.

# 539
  • Майничка
Споделям, че лошите рими ми докарват мигрена.
...

Това е само защото не ти се е налагало да четеш три листа голям формат и нечетлив почерк с ода за Душо Хаджидеков в бял стих!
Ха! Накрая четири куплетчета с примитивна рима ми се видяха песен! Joy

Общи условия

Активация на акаунт