Кухните -34 тема

• 72 549
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Ехо..................
мен май никой не ме забеляза ,та аз пак да си питам .
Какво ще кажете за черен гранитен плот с малки сребърни песъчинки?Какъв цвят трябва да са плоскостите?
Ако не ме искате тук просто ми напишете.
Ако ли пък ви се отговаря моля и за снимки.
МЕРСИ предварително.

# 361
Като цяло за черен плот не бих ти казала нищо хубаво, сори  Peace Според мен гледай да ти е светло - това е работни пространство, нужна е светлина.

Тук ми харесва как покрай луничките има огледало, според мен е добра идея за тъмен плот. За цветовете на вратичките.. мисля, е всичко ще си отива на черното. Успех

# 362
  • BG

И аз искам бяла кухня с черен плот. В момента имам маса с плот от черен мрамор, харесва ми и не е трудна за поддържане.

# 363
благодаря ви много за информацията. Ще помислим кой е най - добрият вариант. Хубав следобед!

# 364
Моят плот е тъмно кафяв, не бих повторила повече тази грешка.
За черен пък не ми се мисли. Сигурно ще е красиво, но е трудно за поддържане.

# 365
  • Varna
Моята кухня е светла, а плота ми е точно черен гранит  със сребристо. Много си отива със алуминиевите кантове на кухнята. Не мога още да ви покажа снимки, защото вчера монтираха кухнята, а плота още не е готов. Не мисля че ще ми е трудно да го поддържам.В момента плота ми е червено кафяв гранит и нямам проблеми.
 Ето  това е :http://www.bulston.com/img/upload/7629f427a95d090033042aaa9eb520081261051547.jpg

# 366
  • Varna
Black Galxy -http://www.bulston.com/bg/mcategories/view/7/page:7

# 367
Black Galxy -http://www.bulston.com/bg/mcategories/view/7/page:7

Поправка.... Wink
http://www.bulston.com/bg/mcategories/view/7/page:7

Колкото и да съм против тъмните плотове към този нямам забележка.Мисля че съм склонен и аз да хвана парцала да го позабърша ако е във моята кухня Laughing Peace

# 368
  • София
hameleon2,

ако разгледаш снимки на кухни от Англия, САЩ, ще видиш, че черен плот си е класика в доста кухни. обикновено го съчетават с по-светло дърво или бели/светлокремави шкафове.

пусни images.google.com, напиши търсене за "black kitchen worktop" и гледай снимки пълно...

един кухненски плот трябва да е чист. не възприемам схващането, че тъмният плот не бил удачен, щото много му личало мръсното. още по-добре, като му личи - ще го чистиш по-редовно!

# 369
мимес а какъв ти е абсорбатора че съм в търсене и незнам какъв да взема?
Eто този е:
http://www.techno-mix.com/ABSORBATORI/ZA-VGRAJDANE/EUROLUX-FLEXA-HIP-A60.html
Толкова е мощен, че на първа степен работи при отворен прозорец, че в другата стая печката започва да връща веднага дим в стаята. Не смея да го пробвам на другите две степени, че не зная какво ще се случи  #Crazy
Не разбрах само - това марка Фабер ли е или Юролукс ? newsm78

"Eurolux е собствена търговска марка на „ЛЕКС ГРУП” АД, предлагаща пълната гама от уреди за обзавеждане на модерната кухня. Аспиратори, уреди за вграждане, съдомиялни машини, иноксови и гранитни мивки, смесителни батерии и хидродиспозери на водещите европейски производители FABER, NARDI, ELLECI, APPEL, RES NOVA, RITTER  - всичко, от което имате нужда, под един покрив. "

цитата е от тук - http://leksgroup.com/l_bg/?s=10&i=2

Много е удобно да цитираш, още повече когато източника е самата фирма:). А това кое къде е произведено си знаят само те, нищо че се засичаме с някои хора в Гуанджоу....Simple Smile

# 370
  • София
Здравейте отново! Питах преди няколко страници ама никой не ми отговори та ще питам пак ( извинявам се за нахалството)  Embarassed
Имам нужда от странично мнение моля ви! На червен лак кухня какъв цвят столове и ъгъл ще си паснат?  Побърках се да ровя и да сравнявам и не мога да реша. Искам червена кожа мислех,че ще е прекалено,но открих в нета снимка на червен ъгъл до сива стена и ми хареса много, но пък не беше в кухня  Sad. Другото харесах си едни столове стоят като лачени,но са от някаква пластмаса на вид са добри, но тая пластмаса дали би стояла добре в кухня и изобщо се върже ли с някакъв кухненски ъгъл пак там?

# 371
Здравейте отново! Питах преди няколко страници ама никой не ми отговори та ще питам пак ( извинявам се за нахалството)  Embarassed
Имам нужда от странично мнение моля ви! На червен лак кухня какъв цвят столове и ъгъл ще си паснат?  Побърках се да ровя и да сравнявам и не мога да реша. Искам червена кожа мислех,че ще е прекалено,но открих в нета снимка на червен ъгъл до сива стена и ми хареса много, но пък не беше в кухня  Sad. Другото харесах си едни столове стоят като лачени,но са от някаква пластмаса на вид са добри, но тая пластмаса дали би стояла добре в кухня и изобщо се върже ли с някакъв кухненски ъгъл пак там?
[/quote
Гретел мисля беше показала зелени такива столове от никром мебел newsm78

# 372
ОТЗИВИ ЗА ВАРИАНТ ПЛЮС-ПЛОВДИВ Praynig

# 373
здравейте пак от мен!
включвам се внезапно, за да ви се похваля, че (изненадващо и за мен) вчера си купихме кухня!
отидохме уж само да разгледаме едно изложение на кухни, но ни направиха много добра оферта за една от кухните (1/3 от цената - само защото е част от изложението) и не можахме да устоим  Grinning. освен отстъпката ни включиха и безплатен монтаж, безплатно съхранение при тях докато дойде време да я сглобяват в новото ни жилище, смениха ми мивката с керамична (по-скоро ми подариха керамичната към кухнята и ще се чудя какво да правя оригиналната мивка). освен всичко друго продавачът обърка цената, когато писа договора и сега по договор ще трябва да платим 1000 евро по-малко от устно договорената цена, когато му дойде времето (при доставка).
поне ни спестиха главоблъскането да си сглобяваме шкафче по шкафче, уред по уред кухнята. много е семпла, но аз обичам изчистени форми. освен това има страшно много място в нея, дори не знам какво ще слагам по всичките шкафове и чекмеджета. и котлоните са индукционни - готви се много по-бързо дори и от газ. ето ви линк да я разгледате (сигурно няма да се хареса на всички, но аз си падам по такъв минималистен дизайн).

# 374
 Hug ей на това му викам късмет, колко мислене и сметки си си спестила! честито хубава е кухнята с радост да си я ползвате в новото жилище!

Общи условия

Активация на акаунт