Кухните -34 тема

• 72 368
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Страхотни кухни сте показали. Вижте предложенията на един познат ....
http://www.facebook.com/home.php?#!/photo_search.php?oid=141393035908519&view=all

Има някои много добри попадения.
Надявам се да не се обидиш, но не видях нищо в тези кухни... по-скоро са обикновени.
Няма за какво да се обиждам   bouquet Това са искали клиентите, това са направили. Аз се впечатлих, гледайки моята стаааараааа кухня  Laughing

# 106
На мен ми харесват.Изчистен дизайн, качествена изработка и никакъв кич.Супер са повечето моделчета.

# 107
И на мен ми харесват  Peace, а една от тях съм я виждала в друг сайт

# 108
На мен ми харесват.Изчистен дизайн, качествена изработка и никакъв кич.Супер са повечето моделчета.

Не съм казала, че са грозни, просто не са нещо кой знае колко впечатляващо. За качеството на изработка не мога да кажа нищо, защото няма детайл и не може да се прецени.
Да кажем, че имам професионално изкривяване и не ме впечатляват нито като дизайн нито като функционалност - едни прилично изглеждащи обикновени кухни.
Не искам да обидя никого, изказвам мнение.

п.с. сега ги разгледах пак, има някои елементи в някои от кухните, които будят недоумение у мен, така че малко ще се поправя. Някои от кухните имат всебе си недомислици, които аз като клиент не бих приела, нито пък като професионалист бих посъветвала клиентите си да си направят.

Поздрави! bouquet

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 22:20 от Миоки

# 109
  • Стара Загора
Milenni, невероятна кухня  Hug
Със здраве да си я ползвате и да готвиш много вкусни манджи  Laughing

Моля те сподели какъв е материала на вратичките в бордо.

# 110
  • все тук
Момичета, аз и тук да попитам - намислила съм да поставя мелница за отпадъци в сифона, но някои ме разубеждават, защото било опасно да не си отрежа някой пръст. Така ли е наистина, не е ли обезопасено съоръжението?

# 111
Момичета, аз и тук да попитам - намислила съм да поставя мелница за отпадъци в сифона, но някои ме разубеждават, защото било опасно да не си отрежа някой пръст. Така ли е наистина, не е ли обезопасено съоръжението?

Тия, дето ти ги разправят за пръста, можеш да им пожелаш лека нощ. Ей, няма такава простотия - хем да не знаеш, хем съвети да даваш! АБСОЛЮТНО безопасни са. Пробвай да си отрежеш пръст и ще разбереш, че ще ти е по-лесно да минеш под входната врата, нежели да се нараниш с боклукомелачка...
Идиотки! (съветничките ти)  #2gunfire

# 112
Много благодаря за хубавите думи и пожелания  Hug

La vie en rose, горният ред шкафове е 5 см по-издаден от долния /на горното ниво/. Не пречи да се отварят долните вратички.
geryger, да, точно такава е Simple Smile . Бяхме последните които си закриха терасата. Блока изглежда вече "завършен". За маса - нарочно я оставихме за накрая. Исках да видя дали няма да се затвори помещението, като се колебаех м/у стъклена и дървена. Сега вече със сигурност ще е дървена. За плота и гърба - бял лак, но материал ...... не зная.
мама засмяна, не е близо телевизора до печката, това не ме притеснява. По-скоро за хладилника ми е притеснението - дали няма да се замърсява лесно от близките котлони.

Благодаря още веднъж на всички   bouquet Ида се изцапа с обезмаслител за 1 секунда ще изчистиш аз ползвам един български(ЛЕКС) съотношението цена-ефект е !!!!!!!!!!

# 113
Milenni,супер е станало PeaceНие също това ще правим,но няма да бутаме трегера,а само вратопрозореца,ще го оставя за барплот.Аз ще готвя на терасата .Мислих хладилника да сложа,но мойто мило каза аспиратора да не е в комина да не берем ядове Wink
Без да ме питат ама акъл ще дам! Помисли върху варианта барплота ти да не е от стена а от шкаф(ще натикаш нещо вътре я подправки я тенжурляци)сигурна съм че има какво! Rolling Eyes
Аз в момента имам бетонно чудо ама все не ми достигат шкафовете така че обмислям ремонт и бутане на бетона и замяна с шкафове и плот отгоре! Hug

# 114
Мами, не знам дали тук е мястото, но искам да попитам някой има ли кухня от ЗОНА да даде отзиви. Видях тук във форума, че имат промоция за безплатен проект, транспорт и монтаж за всяка поръчана кухня и започвам да се замислям.

Започвам да събирам и идеи Simple Smile

# 115
Мами, не знам дали тук е мястото, но искам да попитам някой има ли кухня от ЗОНА да даде отзиви. Видях тук във форума, че имат промоция за безплатен проект, транспорт и монтаж за всяка поръчана кухня и започвам да се замислям.

Започвам да събирам и идеи Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=476433.msg14286948#msg14286948

# 116
  • In someone's dreams
Renate R, вратичките са постформинг /не знам дали се пише точно така/ - мат за кафевите и гланц за бордото.

# 117
 SadНие сме до никъде.Мъжа ми няма никакво време...и все отлага...Завиждам ви благородно. Hug

# 118
  • София
Имам едно спешно питане. Скоро имаше една форумка със снимка на новата си кухня и мивката и беше ъглова, Та издирва съфорумката с тази кухня или някой ако се сеща за линк към кухнята, че я няма на първата страница  Praynig

# 119
Имам едно спешно питане. Скоро имаше една форумка със снимка на новата си кухня и мивката и беше ъглова, Та издирва съфорумката с тази кухня или някой ако се сеща за линк към кухнята, че я няма на първата страница  Praynig

Това ли въпросната ъглова мивка?

http://picasaweb.google.com/anmari.ang/NewHome?authkey=Gv1sRgCL- … 30154959706044674

Питай смело, насреща съм  Peace

Общи условия

Активация на акаунт