Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 572
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Ох, момичета, как ми липсвахте в темичката....
Сега като виждам познатите никове и аватарчета, как ми е драго и едно такова топличко и уютно!
Фракталче Heart Eyes, Филюдка Heart Eyes, Фоли Heart Eyes, Бачи Heart Eyes, Слабе Heart Eyes, Мастърчето Heart Eyes, Шушинка Heart Eyes , Мирка Heart Eyes , Смайли Heart Eyes...и всички, всички..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ПП Ники Heart Eyes, разбрах, разбрах, ама и аз като чета къде ред, къде през ред...таааа Whistling ooooh! ..... Иначе и аз минах на 1/1, след дългото ми лутане просто няма начин да мина 5/5....а и не виждам смисъл....изморена съм, предпочитам да продължа бавно, но славно, а не съвсем да отърва края....

ПП Нуш Hug Heart Eyes Hug

# 646
При задържане минавам на течен Дюкан - т.е. всичко на супа, като, разб. се, следя протеините за деня да са в нужното количество. В английската книга той препоръчва супата да не се пасира (аз мразя супи по принцип и си ги пасирах, да ми е по-лесно да преглъщам), а съставките в нея да са на по-големички парчета, та сега изпробвам и това. По-рано като го прилагах с пасираните супи, имаше ефект.

Е аз си засичам всекидневно и протеини и въглехидрати и мазнини.И кетозата си меря.Ама като рече да задържа това е.Единият път на 84 кила цял месец ,че и отгоре , сега на 70 кила вече 3 седмици.Чакам и наблюдавам де. Едно от положителните неща от срещата ми с Дюкан е това че наблюдавам под лупа реакциите на тялото си.Примерно ,знам че започна ли да пишкам (Simple Smile ) по често от обикновенно на следващия ден ще имам голям минус.Просто тялото си сваля задкулисно Simple Smile, но не знам за какъв зор я пази тая вода на място на тлъстините.  Laughing

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 22:48 от nikolexa

# 647
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
НИКИ да има да не е като да няма.

# 648
  • Пловдив
Е аз дадох пример със сайта на Дюкан, ама така си е във всички френски форуми.Окуражаването не идва от платените модове ами от жени които също отслабват.Просто това е различен манталитет.

За сведение на всички - аз не съм платен модератор. Дюканка съм още от преди да ме сложат за такъв. И в бг-мамма платени модератори няма - всички сме на доброволен принцип.

# 649
Е аз дадох пример със сайта на Дюкан, ама така си е във всички френски форуми.Окуражаването не идва от платените модове ами от жени които също отслабват.Просто това е различен манталитет.

За сведение на всички - аз не съм платен модератор. Дюканка съм още от преди да ме сложат за такъв. И в бг-мамма платени модератори няма - всички сме на доброволен принцип.

Споко, говорех за сайта на Дюкан,там модовете са платени, защото са ментори,обучени са от Дюкан.
Ставаше въпрос ,че не са тези които окуражават пишещите и то защото са платени за това.
Ей момичета давайте по ларж. Аз не се вълнувам кой за какво е платен, чужди панички не гледам. И да си платена Вещи за модераторството и да не си ,на мен това хич не ми влиза в работата.   bouquet

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 23:59 от nikolexa

# 650
  • Пловдив
Вещи, а от теб искам публично да се оплача - що не беше така добра и търпелива едно време?

Права си , Аби Simple Smile  Сега виждаш, а човек се обади, а са го разкатали и са го изкарали най-злобното същество. Та си траем и рядко вземаме думата Simple Smile

Цитат на: СлаБе link=topic=535455.msg16801067#msg16801067 date=1288639004
Вещулинкееей,прасни ме и мен с тиганя ,кат в доброто старо време. smile3508

Слабе, теб лично съм те тиганьосвала  Mr. Green

Вещи - не вдигай ръце, че няма кой да тиганьосва

Мирка, аз и без това отдавна не го правя Simple Smile Днес си позволих днес да изкарам емотиконката за "старите" кучета, за които знам, че го възприемат както трябва. И както виждаш веднага беше отбелязано видиш ли, в другите форуми са демократични, пък тук - тигани.

Николекса, почти винаги съм била съгласна с теб, днес не съм много съгласна за някои неща и най-много за това:
Форумът не е справочник за правилно отслабване- да кажем за това е книгата и евентуално първия пост.

За повечето момичета тук форумът е справочник. И правят това, което се каже тук. Четат, гледат и изпълняват. И от нас зависи много. Не би трябвало да е така, но за съжаление е точно така.

# 651
Абеее , какво става тука , питам ви ?! Влизам , темата същата като миналата година , че и по - миналата . То Слабето , Фолич , Зеленикова ....
Вещи , Плс , и аз искам тиган  Mr. Green

# 652
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Забавно, уютно и поучително е било снощи в темичката, дано продължи по-дълго "нашествието" на стари муцунки  fingerscrossed А ето го и кафето, за ранобудните  Wink

При мен Кантарев е на същото място, но подозирам, че нямам минус заради едно кюфте - уж от хубаво месо, уж от телешко, уж от мляно, обаче... като започнах да ги пека снощи - то мазнотия, то чудо и подозрително ми мирише на ... овче  ooooh! Не разбрах какво се случи в калабалъка, но ще ги оставям на "домашния любимец"  Crossing Arms, въпреки че на вкус се получиха...   Yum Както и да е, да се облажи и той малко от моя режим  hahaha
          Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 653
добро утро момичета  bouquet
появих се най после искам да благодаря на всички ви тук ако не бяхте вие и вашите съвети които редовно чета нямаше да успея
 Hug вече съм -14 кг  останоха още 8 ама и тях ще изгоня
Благодаря ви
желая ви спокоен и красив ден Grinning

# 654
  • София
Еййй как съм пропущила снощния купон doh
Всички са се появили, па аз съм бачкала ли бачкала...
За "злобата" в темата и аз да се изкажа : съветите за стриктност не трябва да се възприемат като злоба, а просто като съвет от по-опитните.
И най ме издразни "ми кво да направя, като имате да сваляте по 30 - 40 килограма" Демек затова са злобни ... Абре, тези дето са се изказали нямат да ги свалят, а са ги СВАЛИЛИ!!!
А за иглата в балона даже не ми се приказва ... докато не го усетиш върху себе си, не го вярваш... но аз зациклих именно от ЕДНО прегрешение!!!
Защото проблемът е психологически и на подсъзнателно ниво, а не толкова защото си нарушил кетозата...
Николекса е права, един плод във втора може да събуди старите демони ...
Нейсе, днес продължавам да съм 76,8 ... карам си 1/1, и свиквам с тофуто Laughing вече нямам плюсове от него, а какво разнообразие е coolcool кеф!

# 655
Добро утро дюканки kaffeetrmker_2
и днес нямам минусче, явно задържам и това не ми харесва.Вчера и аз си купих Тофу и ми е малко гадно на вкус, но ще свикна.Махам сиренето докато съм във втора.Благодарение на вчерашните изказвания, който за мен изобщо не са злобни, а даже трябва да ни мотивират.Явно не всеки търпи критика.Та тя нали е за добро бе момичета.
 smile3547имам още едно въпросче:аз си купувам степчета и си ги правя и така неусетно изпивам двата литра течности.Незнам дали е позволено ми е въпроса.Не помня предният път как беше забравила съм.
Хубав и спокоен ден на всички дюканки.
Незнам дали е от диетата, но ми е много нервно напоследък и си го изкарвам на щерката.

# 656
  • София
... А за иглата в балона даже не ми се приказва ... докато не го усетиш върху себе си, не го вярваш... но аз зациклих именно от ЕДНО прегрешение!!!
Защото проблемът е психологически и на подсъзнателно ниво, а не толкова защото си нарушил кетозата...

Именно! Подкрепям напълно.

Миналата седмица точно това коментирахме тук с Lucie подробно, защото сме го изпитали - че диетата не се проваля заради самото "прегрешение", а заради психологическата бариера, която човек преминава. И тогава тръгваш по нанадолнището, и то стремглаво, а спирачка няма  Rolling Eyes

zverka, степчетата са позволени от режима и можеш да си ги ползваш за овкусяване на напитки, на мляко, на триците, на кремчета... Друг е въпросът с тоя аспартам дето са натъпкани докъде ще го докараме  Confused

# 657
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
..........
 smile3547имам още едно въпросче:аз си купувам степчета и си ги правя и така неусетно изпивам двата литра течности.Незнам дали е позволено ми е въпроса...........

И аз долу горе така си набавям течности.Не пише да е забранено,Дюкан включва в течности кафе и кола ,така че вероятно и степовете не са проблем.Сигурност обаче  е доста вредно ,като се има предвид какви количества аспартам поглъщаме. Tired Какво да правиш,вече се шегувам че таман ще се разхубавя и ще взема да се гътна от тоя аспартам  Mr. Green, но стевията е доста скъпа и за сега се въздържам да купувам.
За нервите, не знам дали е от режима ,аз напоследък съм сприхава но не го отдавам на дюканстването.По скоро съм преуморена и недоспала.Иначе се чувствам много добре в кожата си ,а това определено ми действа успокояващо.  Whistling

# 658
Старите кучета , влизайте по - често, за да ни святвате по един тиган  Mr. Green и полезен опит
и да попитам забелязах при всички в подписите Ви по една преживяща овца  newsm78 това е ?!
и този нов калкулатор бая го търсих Rolling Eyes даде ме за нова година да съм хубавелка с тясна фанелка  Laughing нека е на първа страничка да е по лесно за идните поколения
....

zverka, степчетата са позволени от режима и можеш да си ги ползваш за овкусяване на напитки, на мляко, на триците, на кремчета... Друг е въпросът с тоя аспартам дето са натъпкани докъде ще го докараме  Confused
избягвам ги засега, никога не съм ги долюбвала, но дано не озверея, че тепърва да си ги вкарам в употреба , рядко подслаждам с друга подобна гадост, но нещо придобива "по-странен" вкус с изкуствен подсладител и не ми е рад.

# 659
Благодарение на вчерашните изказвания, който за мен изобщо не са злобни, а даже трябва да ни мотивират.Явно не всеки търпи критика.Та тя нали е за добро бе момичета.

Като цяло е така, но на мене ми прозвучаха доста грубо.

Днес съм -1кг., въпреки, че ме изкарахте толкова грешна. Почвам пак П 5 дена.

Общи условия

Активация на акаунт