Идея за закачалка

• 11 276
  • 31
  •   1
Отговори
В спалнята винаги дрехите ни са по дъската за гладене и сутрин е ужас докато  изгладя , а бързам много. Нямам столове или табуретки.

Моля ви за някаква идея за закачалка - дали да си купя нещо или да сложа на вратата? Вратите са ни скъпи и мъжът ми не е много съгласен да лепя по тях.... Embarassed

Благодаря за всеки съвет и предложение!

# 1
  • София
Нямате ли гардероб или нещо подобно?
Аз лично не харесвам закачалки по вратите или стените. Приемам го за баня, за коридор, но в спалня.... няма да е много гот.

# 2
Имаме гардероб...Wink но мъжът ми няма никакъв навик да ги прибира там всеки път....Simple Smile А и аз понякога набързо мятам на дъската я жилетка или нещо друго.....И неусетно се е претрупала.....

Да, и аз не си представям по вратата залепени закачалки....Виж в детската съм им залепила весели и на стената, но там е друго, върви някак си.

# 3
  • София
Другият вариант е да се сложи някаква хубава закачалка, свободностояща...
Но пак автоматично се превръща в нещо, върху което трупате дрехи и проблемът няма да се реши.

# 4
  за да има вид спалнята , за съжаление или трябва да прибираш в гардероба след съпруга или да му повтаряш да си прибира ... и при нас е същия проблем , но само той мята дрехи на стола  Close

# 5
  • София
Не може ли просто да гладиш дрехите вечерта и да ги приготвяш на един стол, та сутринта да няма суматоха. А като се върнете вечер - тези, които са за пране - в коша с прането, останалите - в гардероба.

# 6
Тези са удобни и не трябва да се лепят. Слага се на вратата и не пречи на затварянето и.

# 7
Проблемът има изключително просто и ефектно решение. В ИКЕА (може би и другаде) се продават закачалки, които се окачват върху вратата. Вищо не се пробива или лепи. Стилни метални закачалки, които идеално пасват на стандартна врата. Ние си решихме така два проблема наскоро - с банята и със спалнята. Мога да ги снимам, ако е необходимо.
Оказа се, че същевременно е пуснат подобен отговор. Само уточнявам - същият тип са, но икейските са в пъти по-красиви. Лично мнение.  Sunglasses

# 8
Да, това много ми харесва! Благодаря ви!

Тук няма все още Икеа...за съжаление....някакви идеи къде другаде може да ги има? В обикновени мебелни магазини или...?

Харесва ми, че и може да се махне винаги когато искаш. Ако купя настолна хем ще ми заема място, хем не можеш да я прибереш.

За гладенето вечер...идея е, но домакинските ми задължения хич не са малко вечер....две деца, домашни, готвене....Sad А и нямам стол в спалнята. Само спалня, гардероб, тоалетка и дъската.

# 9
Тази на последната снимка е от Комо. А другите ги има по домашни потреби, също в хипермаркетите Практикер, Бриколаж и т.н

# 10
Пак казвам - икейските са класи над тези. Един пич от форума ходи и пазарува от ИКЕА срещу скромна комисионна. Ние така се сдобихме.
Мога да пратя снимки по мейла. Не ми се качват по сървъри...

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 18:17 от Lionessa Cool

# 11
А имате ли представа тези закачалки могат ли да се закачат на PVC врата, или само на дървена? Защото нали PVC-вратите нали имат уплътнения - дали няма да се нарани гумата и изобщо ще може ли да се затваря вратата?  Rolling Eyes

# 12
Аз съм много изкушена от тези закачаки за врата, но си мисля, дали окачените неща няма да натежат и да провиснат пантите на вратата? Това, разбира се, няма да стане за ден-два, обаче във времето...?
Ние си решихме проблема съвсем спонтанно, просто случайно се сдобихме с един лост за закачалки, на колелца. Там трупаме всичко, което не е за прибиране в гардероба. Да си призная, голяма цигания е, ама все пак не е в хола, а в спалнята, където влизам само да спя или да се преоблека. Та затова не ми боде очите чак толкова. Нещо подобно е:
http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=62&pid=41629

# 13
Да, има риск, предполагам....но пък ние няма да слагаме много....дрехите за вкъщи на двамата, някоя жилетка също, а когато се приберем по някои дънки например...и то предимно на мъжа ми...аз си прибирам нещата....Wink

# 14
Аз търся нещо подобно на тези картинки:
http://img526.imageshack.us/img526/3209/1187s.jpg
http://www.topobiavi.com/data/adv_images/8078/p_8078643_thumb.jpg
http://www.obzavejdane-bg.com/object_images/pictures/metalna-zak … um-1282742658.jpg

Този вид сякаш е най-подходящ за блузи, жилетки, панталони и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт