Зная, че никой не заслужава това, но за съжаление е факт и нямаме избор освен да бъдем силни и да продължим напред...
Според мен не трябва да се самообвиняваш. За съжаление тези неща не зависят от нас
. Прегръщам те и бъди силна. 
и да знаеш че ако не беше ти сигорно и аз щях да откача в тази болница
Зет,как минават дните ти?При мен те са много дълги и мъчителни,как ще преживея тази дълга зима не знам.Непрекъснато си представям как щях да си гушкам и гледкам бебчо,а сега дните са ми без никакъв смисъл.
ужасно съжалявам за огромната ви загуба и силно искам да те прегърна-теб ,Зет и всяка ангелска майка!Миличка,дай си време,страдай и плачи,когато ти се плаче,но не се заравяй в мъчителни самообвинения!Минало е прекалено малко време и е нормално да не намираш смисъл в дните,които сякаш се нижат като на лента и имаш чувството,че тя ще свърши и ще се върнеш в реалността и всичко ще е по старому...Уви,това е истинския живот и вярвам ,че скоро всяка една от нас ще намери смисъл и воля да продължи!Аз го открих-в момента ,в който разбрах че нося нов живот до сърцето си,заживях отново!Страховете ми са много,но вярвам че всичко ще е наред,когато отворя очи сутрин,първото нещо което си казвам на глас е „Обичам ви, мои съкровища“,като се обръщам към мъничката точица и към мойте две малки принцеси,където и да са те...И аз като повечто от момичетата плачех с дни и единствено тук намерих разбиране и подкрепа,за което ще съм благодарна до края на дните си на прекрасните майчета!Животът е странно нещо,съдбата -също!Гордея се,че познавам(макар и виртуално) толкова истински и силни личности,макар,че ми се щеще да се запознаем по друг повод!Дано не съм ви натоварила с думите си,момичета!Кураж пожелавам на всички вас и на себе си !!!
?Аз лично lolimim ,не мога да се примиря!Тук ние споделяме болката си и се стремим да намерим начин да живеем с нея .Този под форум е терапия, лично за мен.Тук майките загубили децата си ще помогнат на всяка една ,която е на дъното да стане ,да повярва в себе си и да продължи живота си ,не толкова за себе си колкото за всички около нея! Дори и психотерапефт не би ме разбрал както те.Това е моята философия ,моето разбиране ,а ако ми кажат твоя живот за живота на сина ти ,няма да се замисля:Давам си живота на секундата за да живее синчето ми!
?Аз лично lolimim ,не мога да се примиря!Тук ние споделяме болката си и се стремим да намерим начин да живеем с нея .Този под форум е терапия, лично за мен.Тук майките загубили децата си ще помогнат на всяка една ,която е на дъното да стане ,да повярва в себе си и да продължи живота си ,не толкова за себе си колкото за всички около нея! Дори и психотерапефт не би ме разбрал както те.Това е моята философия ,моето разбиране ,а ако ми кажат твоя живот за живота на сина ти ,няма да се замисля:Давам си живота на секундата за да живее синчето ми!
Как така примирение-никога!Куражът,вярата и силата,която ми дават момичетата,пишешти в този форум са незаменими!
за всички вас!Пишете!