Секс без любов, любов без секс итн...

• 14 180
  • 139
  •   1
Отговори
# 30
 a.l.e.n.a , предполага се, че при останалите ни връзки не сме имали общи деца,  общи битовизми, общи проблеми и радости покрай всичко това, а сме били млади и зелени без проблеми и търкалянето по чаршафите е заемало голяма част от денонощието в такава връзка. След връзка, в която са се появили деца е ясно, че секса не е найй-важното нещо на света, но е фактор в брака, играещ решаваща роля дали едно семейство ще просъществува или не. съжителството като братче и сестриче е възможно, но обикновено самозаблудата, че това е щастието не продължава дълго и приключва при първия як, здрав секс.

# 31
Никой не спори за това, че секса не е най-важния в отношенията между двамата.Но е необходим!Ако някой твърди, че живее щастливо в брака си без никакъв секс, то аз съм убедена, че лъже!

# 32
Да Ви кажа честна аз немога да си представя връзка без секс.
Някой може обаче да живеят без секс - незнам.
И ще е тъпо да живееш с някой без секс и да си правиш секс извън семейната врата.
Пък и без секс как ще се направи бебе незнам.... newsm78
Всъщност има методи, но недай боже. Praynig

# 33
Не, Лили, бях на конгрес на блондинките в един МОЛ и не помня какво съм чела и не съм чела Embarassed. Аз по принцип не помня много, трябва нещо ужасно да ми направи впечатление, за да го запомня, а аз трудно се впечатлявам... Много се впечатлих обаче от един рейс 85, ситуацията в който, така цветущо бе описана от потребителката, че дори почти я помня на изуст. Даже ще погледна сега къде е този рейс и къде до къде ходи. Извинявай за офф-а  Hug
А мисля, че след 15-20 години брак, хората просто си живеят старините и секса не ги вълнува толкова, така че в такава възраст - да, възможно е да има добре вървящи бракове  Peace

Шанталче, видях те в един репортаж по новините снощи Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Голяма кукла си Simple Smile Hug

Не е възможно да има щастлив брак без секс, за мен. Единствено изключение може да на прави, ако вече сме на по 100годдини и ни е омръзнало да се сексим Simple Smile
Не мога да си представя да не правя секс с мъжа си. Имаше такъв период и бяхме в много кофти отношения, стигна се и до раздяла.Сега сме добре, но вече не съм даденост за него  Mr. Green Това ми харесва. Осъзна, че ако иска да е с мен, не само трябва да ме боготвори като човек, а и като жена, т.е. да ме задоволява сексуално. Не ми пука дали ходи при други, съмнявам се, гледам да не му оставям сили и все пак, ако ходи, не бих търсила вината в себе си, а просто в човешката природа. Хората не са моногамни по природа. Моногамията е наложена с вековете Simple Smile

Аз съм доста по-разкрепостена от повечето жени, които познавам и досега няма оплаквания от мен в този аспект Mr. Green

Не знам как може да има хора, които да живеят с утопията, че всичко е любов и в едно семейство сексът не е от значение. Така мислех, докато не започнах да правя секс, оттогава мисленето ми се промени доста.
Явно клоня към патология, като гледам колко е голям процентът на хора твърдящи, че само с любов може да има щастливо семейство. Няли любовта се поражда от интимността и чак след това преминава в обич, която се гради на доверие и личностни качества. И как подяволите, някой може да живее без да е задоволен?!Това са хормони, физика, организъм, природа?!Не мога, а и не искам да разбирам Mr. Green

# 34
А мисля, че след 15-20 години брак, хората просто си живеят старините и секса не ги вълнува толкова, така че в такава възраст - да, възможно е да има добре вървящи бракове  Peace
Е това направо ме застреля!      Joy
Какви старини,какво чудо...аз имам 22 години брак ,на 44 съм, и последното нещо ,което ми се върти в главата е да мисля за старини,внуци и плетки.Живее ми се,бе...!    Mr. Green
А секса с времето става по-хубав и качествен.
И не мисля, че 2-3 пъти седмично ,след 22 години ,говори за   "секса не ги вълнува толкова"....

Направо да ти се чуди човек толкова лош секс ли правиш,та смяташ ,че след 10-15 години ще ти е омръзнало...?!    Grinning

# 35
  • на брега на морето
А секса с времето става по-хубав и качествен.

Да,  Краси, аз съм по-голяма от теб и го потвърждавам категорично.
Но не изпускам плетките, за мен те са каквото за теб са тортите Hug

# 36
Е това направо ме застреля!      Joy
Какви старини,какво чудо...аз имам 22 години брак ,на 44 съм, и последното нещо ,което ми се върти в главата е да мисля за
E, ти си се омъжила млада. Моето предположение беше за хора, които са се оженили на 30, а и пак казвам, от позицията на моите 29 години, 50г. ми се струва "старост"... за сега. Peace Това, че при някои от вас сексът е толкова добър, колкото и в началото, може само да ме радва и ми действа окуражаващо.

# 37
Може и да има, шарен свят-хора разни.
При ме нза сега това не се се е случвало, а като гледам и няма веротност да се случи. Просто аз не съм асексуалните типове и освен емоцията ,чувства ми трябва и физически контакт Crazy

# 38
  • Linz
Шанталче, след 20 год. ще се имаш за стара?! Няма да усетиш кога ще минат.

С моя мъж съм от 19 г. (не всички в брак), сексът си е все същият. И ако не беше сексът, нямаше да сме заедно до днес.

# 39
вАжно е да има съвкупление Mr. Green....другото са дреболии Crazy

# 40
Сексът е физическа потребност на човека. Както е необходимо да се храним, за да живееме така и секса е необходим, за да се чувстваме спокойни. Мисля, че любовта и секса са много тясно свързани помежду си. Между другото чувства в секса винаги има, като страст, желание и т.н. Лично аз смятм, че секса е много важен за една връзка, не бих искала да го търся на друго място и се радвам,че не се налага Joy

# 41
Ясно е, че има качествен секс без любов, но мислите ли, че има истинска любов без секс?  Thinking

И да има е изключение. Или " гроздето е кисело".......

# 42
мислите ли, че има истинска любов без секс?  Thinking

Да. Там е работата, че животът не е форум Дом и Семейство, където всички правят по 2 пъти дневно (поне) секс и не им стига:-)
Връзките , които наблюдавам, познавам и т.н. преминават през различни периоди. Много неща могат и  влияят на либидото.
Любовта няма нищо общо.

# 43
  • София
Разбира се, 4е има любов без секс. Много повърхностни мисли, дами, много повърхностни изказвания. Ако не дай Боже, утре се разболее една жена от рак и й отрежат и двете гърди или и двата яй4ника, и пове4е никога, никога през живота си не се по4увства секси, зна4и ли, 4е автомати4но спира да оби4а мъжа си? Или той нея?
Обожавам либидото си, но то не ме из4ерпва като ли4ност, а 4овек оби4а с душата си, със същността си, сексът е само едно от многото проявления на любовта Simple Smile Без да го омаловажавам...но според мен наистина е възможна любов без секс Simple Smile Зависи от хората и от при4ината за липса на секс.

# 44
Зависи от хората и от при4ината за липса на секс.
Мисля, че няма смисъл да се споменават вариантите, в които е невъзможно да се прави секс.Говорим за здрави, прави хора.Каква е вероятността да се съберат двама асексуални?Почти никаква.Винаги единия ще има тази потребност, и едва ли любовта му ще просъществува дълго, ако бъде системно лишаван, без основателна причина!

Общи условия

Активация на акаунт