Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои примери за невнимателно поведение, които авторът споделя в дискусията?
Какви са някои от предложените начини за справяне с несъобразителното поведение в парка?
Какви са някои от предложените начини за справяне с децата в ситуации на лошо поведение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои примери за невнимателно поведение, които авторът споделя в дискусията?
Авторът споделя примери за невнимателно поведение като деца, които се качват в количката на бебето, родители, които пренебрегват другите майки и деца, хора, които оставят боклук навсякъде, тийнейджъри с псувни и поведение на възрастни пенсионери. Освен това авторът споменава случай на жена пушач близо до количката им.
-
Какви са някои от предложените начини за справяне с несъобразителното поведение в парка?
-
Какви са някои от предложените начини за справяне с децата в ситуации на лошо поведение?
-
Какви са някои от предложените начини за справяне с невнимателното поведение на възрастни хора?
-
Какво представлява обществен парк?
Един ден милото ти бебе ще стане също толкова любопитно като големите деца, които нахално поглеждат в количката. Ще тича и вика, когато други майки с други бебета ще се опитват да си почиват. Ние също ще станем баби и не се знае с колко акъл ще сме тогава. Като нещо ни ти харесва направи забележка. Парковете са за всички и който иска тишина и спокойствие си седи вкъщи. 
.
/Надявам се.
/
Искам да уточня,че съм била пушачка допреди около година и винаги съм мразела някой да ми дими навън.Самото пушене по улиците ме дразни и за мен е липса на възпитание...Какъв е този зор да пушат по улиците!!!!!И само това да беше щях да го игнорирам ама то една простотия ли е?!!Хвърлят си боклука през прозорците,по улиците,предреждат се в магазина,блъскат се.Най-елементарното като работех в магазин едно време дори не отговаряха на "Добро утро" или "Добър ден"!!!!!!Вчера моя приятелка ми каза как 3дни ходи да и лепят гумите на колата ,защото спряла на нечие место пред блока си!Човекът там си бил спирал
,мястото е негово съответно
.Примерите нямат край....Мисля,че въпреки цялата простащина ако учите децата съобразно собствените си ценности няма да станат простаци.