Отговори
# 60
Прост народ, слаба държава.....

Заслужавате си всичко! И лекарите да ви изнудват и полицаите да ви доят.... и да се наслаждавате на палатите на Доган!

....баш тук ли намерихте да се перчите коя какво е направила?

# 61
Тц, простотията е един постинг над моя.  Laughing Откровена, при това, незамаскирана дори. Laughing

Лек ден и леко, да не се превърнете на гълъбици!

# 62
Идеално. Нямам нищо против и 24 мсеца да  е.

# 63
Идеално. Нямам нищо против и 24 мсеца да  е.
Само гледай как и тебе ще те пратят при Доган или полицаите. Laughing

# 64
  • София
Ако това го приемат, аз ще съм една от ощететените. И защо? Защото преди да забременея съм си направила сметката, че трябва да имам 12 месеца назад доход, върху който да ми бъде изчислено майчинството. Дори ще имам 15 месеца от въпросния доход - заплата, върху която са ме осигурявали. Но ако се върнем 18 месеца назад, тогава имам 2 месеца стаж на по-ниско заплащане, след това докато ми оформят новия договор, минаха 2 седмици и ето ти още 1 месец със половин заплата. Е, тези 3 месеца на практика са ми почти на минимална заплата.
После как да не се замислям да се осигурявам допълнително през оставащите месеци от бременността ми, за да мога да компенсирам това?
Тъй като, ако бях знаела, че ще е 18 месеца, щях да изчакам 18 месеца и тогава щяхме да почнем с опитите за бебе. Но тогава беше 12 месеца и си правех сметките според това.
Да, имам достатъчно стаж - работила съм и на други места преди, не ми пречи да ми искат и 24 месеца  стаж, ако искат, за да имам право на майчинство.

# 65
Така си и знаех, че тази темичка не е случайна и някои пак се правят на "загрижени", а целта им е съвсем друга.  Laughing

# 66
Каква е? Данъчна полиция под прикритие?
Добре че са форумките, та да науча, че правене на сметките=фиктивни осигуровки.

# 67
Идеално. Нямам нищо против и 24 мсеца да  е.
Само гледай как и тебе ще те пратят при Доган или полицаите. Laughing

Ако искат и на луната да ме пращат, все ми е тая.  Wink

Аман от тарикати, и да не ме пращат мене, ами да си пращат шефовете.

Така си и знаех, че тази темичка не е случайна и някои пак се правят на "загрижени", а целта им е съвсем друга.  Laughing

Каква точно им е целта?

п.п., но и спам - Жоз, щехме да се виждаме, така писахте в една тема за м-тел, но на сбирката не се престраших, не си бях епилирала мустаците, но на коледното купонче - чакам!

# 68
Така си и знаех, че тази темичка не е случайна и някои пак се правят на "загрижени", а целта им е съвсем друга.  Laughing

Каква точно им е целта?

Според мен тези промени въобще не са случайни и както казах и преди те обслужват точно определени интереси, със сигурност нито моите, нито на обикновените майки, защото законите не ги променяме ние. Явно определена групичка съвсем целенасочено си е планирала 4 години напред майчинството и хич не им пука за майките, които се чудят и 6 месеца стаж откъде да изкарат. Сега тук умишлено се шуми, създава се уж противопоставяне срещу това, да се взима дохода за майчинство 18 месеца назад, за да може това да се приеме с цел определена каста да се облагодетелства, нищо ново под слънцето.  Laughing Ние да си чешем езиците колкото искаме, всичко вече е предвидливо измислено.  Wink Вече почти съм сигурна ще променят срока точно на 18 месеца и бъдете сигурни, че това не е въобще случайно! Нас тук ни използват за парлама, ако все ще някой не се е усетил.  Peace

# 69
Нищичко не разбрах, а не съм руса. Каква групичка, каква каста, какво планиране 4 г. напред?
Какво противопоставяне? newsm78

# 70
little rabit, според мене тезата Ви е абсурдна.

# 71
  • Софиянка в Пазарджик :)

Каква точно им е целта?

Според мен тези промени въобще не са случайни и както казах и преди те обслужват точно определени интереси, със сигурност нито моите, нито на обикновените майки, защото законите не ги променяме ние. Явно определена групичка съвсем целенасочено си е планирала 4 години напред майчинството и хич не им пука за майките, които се чудят и 6 месеца стаж откъде да изкарат. Сега тук умишлено се шуми, създава се уж противопоставяне срещу това, да се взима дохода за майчинство 18 месеца назад, за да може това да се приеме с цел определена каста да се облагодетелства, нищо ново под слънцето.  Laughing Ние да си чешем езиците колкото искаме, всичко вече е предвидливо измислено.  Wink Вече почти съм сигурна ще променят срока точно на 18 месеца и бъдете сигурни, че това не е въобще случайно! Нас тук ни използват за парлама, ако все ще някой не се е усетил.  Peace
Да обаче ако нямаше такива дето да се осигуряват от минимална(преди)и  на макс (по време) нямаше да е толкова очебийно за да се дава повод на тези с определените интереси.Но аз пак казвам,че доста от майките са достатъчно прецакани защото работодателите ги осигуряват на минимална,а това явно остава незабелязано от правителството  newsm78

# 72
Нищичко не разбрах, а не съм руса. Каква групичка, каква каста, какво планиране 4 г. напред?
Какво противопоставяне? newsm78

Хайде сега, елементарно е!  Laughing И бас хващам, че ще го гласуват! Поне и случайно попадналите в замисъла да се възползват.  Wink

О, разбира се, че е абсурдна, не съм си и помислила, че някой ще ми повярва!  Wink Да променят тогава срока на 24 месеца, не на 18, щом тезата ми е абсурдна.  Laughing

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 17:49 от AnMary

# 73
Убийте ме, наистина не включвам. Кой точно от какво ще се възползва? Да не би пак да се визира ромското население? Та те дори не работят, камо ли да имат такива, хм, дилеми.

# 74

О, разбира се, че е абсурдна, не съм си и помислила, че някой ще ми повярва!  Wink Да променят тогава срока на 24 месеца, не на 18, щом тезата ми е абсурдна.  Laughing

Явно определена групичка съвсем целенасочено си е планирала 4 години напред майчинството и хич не им пука за майките, които се чудят и 6 месеца стаж откъде да изкарат.

Това не Ви ли звучи абсурдно? Я пак си го прочетете?

Нещо друго ако предложите, ама да е малко по-реалистично.

Общи условия

Активация на акаунт