колко често правите секс с мъжа си?

• 33 171
  • 257
  •   1
Отговори
# 180
.....според него не е сега момента....Ужас!!!Един живот имаш, момиче, не го опропастявай така!Детето ти не може да е щастливо при тези условия, които описваш!Ако не друго, помисли какъв пример ще й дадеш!Ще расте в семейство, в което жената няма думата, и се отнасят с нея като с предмет!Ще я научиш, тоест ще й дадеш пример, че трябва да търпи това отношение!Помисли как ще й изкривите представата за семейство!
Освен това не разбирам откъде е тая убеденост, че ще ти вземат детето!

# 181
*Мира*, та ти си само на 23 защо се предаваш без бой.
Запиши се поне на един курс по език и вземи сертификат.
Стъпка по стъпка се бори.
И 2000 не е върхът на сладоледа за заплата, дори ми е смешно как ти е внушил това.
Боже, мъж на 35 и се хвали с такава заплата..... А бе, човеко, това пари ли са, за какво стига това.......

И по темата - не се оплаквам от секс, от липса на сън се оплаквам.....

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 22:49 от Dincho

# 182
Мира, толкова е тъжен последният ти постинг, че няма накъде.
Ако решиш да учиш или работиш, как би те спрял? Как те манипулира? Само чрез финансите ли?
Имало ли е насилие, директни заплахи, унижения? Ако да, това е престъпление. Мисля, че го знаеш.

# 183
мира, толкова мъчно ми стана за теб   bouquet

купи си тази книга:

може да откриеш нещо полезно за себе си.

много се надявам да се спасиш от този капан.

# 184
  • Варна
Къде живееш, Мира? Ако искаш, отговори ми на лични.
Много мъчно ми стана, че чак яд ме хвана.

# 185
Мира, не се отчайвай. Ще се оправят нещата. Тези приказки, които ти е наговорил са за сплашване - точно приказки на слаб мъж, хеле в леглото. Лошото е, че семейството не те подкрепя, набили са ти чувството за безпомощност и ниско самочувствие.  Но ти си млада, здрава, имаш дете, ще се справиш. Човек не знае откъде ще му дойдат сили.

# 186
Уважаеми дами  bowuu

Животните които живеят дълго време в клетка не оцеляват дълго ако я напуснат ....  Peace

'Предимството' да живееш в клетка е че копанката ти винаги е пълна .... недостатъка - че друг я пълни .. момичето ви каза - пробвала е с друг ... искала е да си тръгне .... но е останала - сами се сетете защо  Whistling

# 187
  • Бургас
Мира, подложена си на тормоз - можеш да го докажеш. Оттам нататък съпругът ти ще види пълни права над детето през крив макарон, колкото пари и да има. След като си работила и си имала доход, можеш да представиш това като предпоставка за възможност за бъдещо развитие. Ти си майка на детето, при упражнено насилие над теб, и то нееднократно, си длъжна да предприемеш стъпки. Там където има тормоз, не може да има разбирателство и спокойствие. Просто проблемът ти е в това, че не ти достига смелост. Но при системен психологически тормоз това е нормално. Не знам с какъв адвокат си се консултирала и при какви обстоятелства, но според мен той греши, не съм специалист, но така си мисля. Тормозът може да бъде доказан - оттам нататък всичко е на твоя страна. Наистина липсата на подкрепа от семейството е тежък момент, но и така може да се пребориш. Не знам дали разполагаш с някакви заделени средства, ако да - просто трябва да вземеш решението и да си потърсиш добър адвокат, до който ръцете на мъжа и свекър ти да не достигнат,
Мисля, че имаш всички шансове да постигнеш свобода с детето си - просто трябва сила и воля. Оттеглям думите си от началото на темата - при това положение нито ти, нито детето може да сте щастливи в това "семейство".  

# 188
Find_NEMO   е прав за съжаление  Rolling Eyes

# 189
Уважаеми дами  bowuu

Животните които живеят дълго време в клетка не оцеляват дълго ако я напуснат ....  Peace

'Предимството' да живееш в клетка е че копанката ти винаги е пълна .... недостатъка - че друг я пълни .. момичето ви каза - пробвала е с друг ... искала е да си тръгне .... но е останала - сами се сетете защо  Whistling
Между това да пробваш с друг, и да се влюбиш в друг разликата е доста голяма.Не си е тръгнала по една-единствена причина-"страх".

# 190
Добре де,аз много не съм наясно със законите при развод,но ако тя започне работа и тръгне да се развежда,съдът няма ли да присъди детето на нея,и да я остави в семейното жилище, докато детето стане на 18 години?
Дори и да не е нейно жилището,то не могат да изгонят детето на улицата.
Жилището  пак ще си е на бащата ,но тя ще има право да го ползва ,докато детето стане пълнолетно.
Чувала съм за такива случаи,така ли е ?

# 191
Така е, краси, но спокойно ще си остане с 50 лв. издръжка.

# 192
Краси, тя беше писала, че жилището и колата и изобщо всичко не е и на мъжа й, а на свекър й т.е. и при развод тя няма нищо, щото той няма нищо. Според нея пробемите идват и от свекър й, не само мъжа й.

# 193
Не правя секс с мъжа си. wink

# 194
...... искала е да си тръгне .... но е останала - сами се сетете защо  Whistling

Прочети повече за жертвите на психически тормоз, тогава няма да си толкова уверен защо.

Общи условия

Активация на акаунт