Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 76-та тема

• 140 128
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
От мен от вчера един кекс:

anisunshine , страхотен кекс! И как е бухнал само... Party Може ли рецептата? Hug

# 526
Убийствен е кексът, anisunshine. Сигурно е правен с 10 яйца  #Crazy...

# 527
Ето ме!  reverance
Привет на всички! Много ми липсвахте! Разгледах пропуснатото с огромна наслада! Много вкусни и красиви неща видях, огромно удоволствие да прехвърлям страниците с вкусните ви ястия! Видях и много весели и страшни хелоуински снимки (и едно недоволно сладурче с тиква пред него  Laughing) Не мога да изброя всички, страхотни сте!   bouquet   bouquet   bouquet

Буля Ви Керанка, mari_eta, delicate, FRESA, Венета,Пепчо  Hug

alximika, радвам се да те видя отново в най-вкусната тема! Виждам, че отново радваш очите по страниците с много и вкусни ястия!Да са ти живи и здрави дечицата, страхотна снимка си си сложила, а почерпката, с което се завръщаш е много много вкусна и изкушаваща!
mari_eta, радвам се, че си успяла да се пребориш за снимките си! И аз съм на мнение, че трябва да си търсиш правата! Много вкусни неща видях при теб, кексчетата и тиквата са супер!
bliznacite2004, много красив пудинг от кестени си показала!
nordina, пилешкото с фъстъчена коричка изглежда страхотно, ще го пробвам!
pina, ужасно вкусно изглежда тортата! Ще запиша рецептата!
Мила Венета,изобилие от сладкиши в твоите постове, прекрасни са! Тортата ти изглежда страшно вкусна, а парченцето с цветчето отстрани е голяма красота! Много симпатични гевречета! Изобщо всичко ми харесва по твоите снимки!  Hug
lu4a, разкошна болярска питка!
anisunshine, не мога да забравя палачинката с месце! И баничката също!
иланг-иланг, може ли рецептата за празената супа!
Mickie, много ми харесаха сладките за Хелоуин, ще взаимствам идеята за звездичките-паяжинки!
Джемма, да ти е жив и здрав кръщелника! Много весели курабийки!
Гелева, много красива торта!
Селма, благодаря за почерпката с пирожките, много са вкусни!
Гуинет, много се радвам на постовете ти- много пъстри, вкусни и изобилни!
Лабрекс, и от теб вкусотия след вкусотия! Очите ми останаха в морковените цукатчета и си глатнах езика с едни бутерки  Laughing
nadeto_sp, записвам си  рецепта за тортичката с шоколадов мус, потекоха ми сълзи!
ditsan, да е жива и здрава баба ти! Страшна тортичка, представям си колко и се е радвала!
MG18, да ви е жив и здрав малкия Марти, много да му се радвате!
Лулу, с огромно удоволствие разгледах снимките ти за празника! Страхотна си!
Пепчо, ненаситно поглъщам всеки твой пост! Едни бутерки с тиква ми станаха любими!
Пепика, много се смях на поста ти! Всичко ми изглежда страшно вкусничко по твоите снимки! И аз си обичам мазничко и това си е!  Laughing
ЗИЧЕ, питата ти е станала много красива! Личи, че си я правила с голяма любов!
краси.мира, честита награда! Със здраве да си я ползваш! Показваш много вкусни и все по-красиви снимки!

Да си покажа и аз приготвеното за Хелоуин (Лабрекс при нас нямаше страшни неща):

Меденки и масленки:

Торта и мъфинки:

Салатка и сандвичи:

Приятен слънчев ден на всички!

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 13:00 от Леля Ог

# 528
Леля Ог невероятни неща си сътворила!!!Красота!!!
anisunshine и аз се нареждам за рецептата за кекса  Grinning
иланг-иланг  този десерт изглежда ужасно вкусно ,можело рецептата
berina  много апетитни сладки ,рецептата имаш ли я побликувана някъде

за всички вас момичета   bouquet

аз днес ще се разпиша с една торта повода е да зарадвам децата

# 529
  • ВАРНА
FRESA,Леля Ог ,на човек да му е жал да изяде такива красоти.Браво!
 Празена супа
Малко сварено пилешко,задушен праз,подправки.Сварили се се застройва с едно сирене "Филаделвия".

Десерт  с мармалад от сливи
3 яйца,1ч.ч. пудра захар,0,5ч.ч. олио,о,5ч.ч. масло,бакпулвер,есенции.Брашно,за да стане достатъчно твърдо тесто за да се настърже.2/3 от тестото се настъргва в тавичка,покрива  се с мармалада,поръсва се с орехи и се настъргва останалата част от тестото.Пече се на 180 градуса около 30-40 минути при вентилаторен режим.Поръсва се с пудра захар после.

# 530
Никога не съм правила качамак, а твоя, Г-жа Нервакова, изглежда доста вкусен. Може ли рецепта?
Берина, много изкушаващи гевречета.
Иланг-иланг, много вкусно изглеждаща супа , жалко че моите момчета не признават супа,  в която не премятат нещо.
Anysunshine как може толкова пухкав кекс?
Toniak, радвам се че ти харесва, направих го набързо пиленцето за мезе с 2 червени чушки за които не стигна плънката, варени пилешки късчета, няколко глави лук (нарязани на полумесеци) и подправки според вкуса (аз сложих малко къри, червен пипер, сушен магданоз и сол). Лука и чушките се задушават (по принцип нищо не запържвам). Когато са готови се слага вече сварените късчета месо и подправките (няма да е лошо и малко винце да се капне , ама предната вечер го използвахме за друго Blush ) объркват се добре да си поемат подправките и.. е готово. Нищо особено, но много вкусно, явно снимката е станала ефектна.  Grinning

Леля Ог, FRESA, с магия ли направихте тези красоти?  Shocked   bouquet

# 531
  • забравих си мисълта...
Мила Леля ОГ,   Hug радвам се, да те видя отново. Очаквах с нетърпение творенията ти за Halloween и имаше защо. Не мога да се нагледам на изящество и финеса, които струят от всичко показано от теб. Много ме впечатлиха мистериозните котки. По принцип не харесвам този  празник, но ако всички приготвяха такива великолепни и радващи очите ястия и украси за него, сигурно бих го заобичала.

# 532
  • ГОре на черешата...
Леля Ог, невероятна си, да знаеш Peace! Всичко е изпипано до последния детайл, възхищавам ти се Hug!
Фреса, тортата е прекрасна  bouquet!

# 533
Леля Ог   след твоя пост,онемях,разкош и пак разкош Heart Eyes Hug
У нас набързо крем супа от зеленчуци Peace

# 534
Много ,много благодаря ,мили момичета,за поздравите и милите думи!        newsm51

Леля Ог,страхотни неща си сътворила пак...!   Направо да ти е жал да ги пипнеш,не да ги хапваш...    Grinning

FRESA , уникална количка...    Peace    колко е голяма като размер?

Venetta ,много десерти пак у вас...и така вкусно изглеждат...    Heart Eyes

Роца,киша е с обикновено брашно,но нищо не пречи да се използва и пълнозърнесто!

# 535
  • от точка К до точка С и обратно
Леля Ог, знаех си, знаех си, знаех си, че си майсторила хубавини!    chef Прекрасни са - пъстри, красиви, колоритни, направени с естетика, точно в твой стил!    bouquet Чаках те с нетърпение да се появиш и виждам, че си е струвало!

FRESA, аз съм на светлинни години от майсторството ви с леля Ог да правите  сладкиши с красиви малки детайли, затова радостта ми, когато видя такива произведения на изкуството, е двойна! Поздравления! Peace

# 536
Леля Ог,отново красота си сътворила и както винаги за всеки намери по една добра дума   bouquet

# 537
На Леля Ог и на Краси.мира красотите да те е грях да ги ядеш, такова изящество разваля ли се заради някаква си първична нужда.
Ей така ще отслабна аз, само вие да ми готвите и от гледане и жал да не разваля красотите ви няма да ям  Simple Smile
Фреса поздравление и на теб, такава красота просто ей така без повод да сътвориш си е майсторство направо, което аз не бих постигнала и в следващ живот.

# 538
Леля Ог, FRESA, невероятни красоти! Възхищавам се на вашите невероятни умения, търпение, сръчност и усет!

# 539
  • Бургас
Леля Ог,   bouquet имаш златни ръце!

Общи условия

Активация на акаунт