Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 76-та тема

• 141 456
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
И аз се нареждам на опашката за рецептата за пирожките  Mr. Green - ще ги пробвам още този уикенд. Предполагам, че с плънката човек може да си развихри въображението?

Веднага си принтвам и рецептата за "да си глътнеш езика"!!!

# 316
  • София
Здравейте,
отново всичко  е прекрасно тук! Чудесни сте!
rozita_2703  , много ми хареса твоето меню
рени55 , май е време наистина за зимните салатки, като гледам студа навън ...
 purple tulips , може ли рецептата за кашкавалените хапки с овесени трици
от мене:
катми по момчиловски по рецепта на Звездев

постен бобец в гювеча - мъжът ми така го харесва повече

миналата неделя ходихме за гъби - доста набрахме и някои останаха в хладилника,
та едни от тях са пърхутки, които панирах, защото по друг начин не знам как да ги приготвя

# 317
  • София
    Момичета, прекрасни и вкусни ястия сте сготвили!  Hug

Свинско с картофи!

Пилешко с лук,картофки,пил. бульон,масло и моркови в плик!

# 318

rozita_2703 , много се радвам, че са ти харесали! А и колко много "сълзички" имаш на пая, разкош, чуден е!  Heart Eyes А спетзофайчето си е една бърза вкусотия! Peace  bouquet

Labrex,тази похвала от майсторка като теб много ме трогва,много благодаря!
Mickie,SvetletoS,FRESA,megansq,Г-жа Нервакова,Madla,радвам се,че сте харесали моите манджи!

# 319

Цукатчета от моркови, слагам ги на сладолед, а и без него вървят Peace

и ябълковия сладкиш с грис, но във вариант без мазнина и залят с чаша пресно мляко. Grinning

# 320
Само аз ли не виждам снимките на rozita_2703 newsm78

# 321
  • забравих си мисълта...
Lina kaz, млечна каша с печени чушки ми е едно от любимите ястия.
Ах Ilrai78, на кого казваш изкусителка, като ти си два пъти по-голяма. Може ли рецептата на тези VIP шоколадови пастички.   bouquet
3xi, прелестно представяне. Справила си се блестящо с ванилините кравайчета. Благодаря ти, че ми се довери.   bouquet
Bobylein, сладкиша е прекрасен.

От мен Питка с пълнеж. Нямах ръжено брашно и я направих само с бяло. Докато тестото беше още извън печката уж беше послушно, но като го поставих вътре и стана много "палаво". Не знам защо реши, да расте и да не спира. Притесних се, да не излезе навън и да ми съсипе фурната.  Та другия път, ако нямам ръжено брашно, ще замеся по-малко количество, ако ще е само бяло.

# 322
  • от точка К до точка С и обратно
ilrai_78, качих рецептата на пидетата ето тук
benii, тиквата я правя като крем-карамел с тиква - обелена на парченца в тавата и заливам със смес от 1ч.ч. захар, 6-7 яйца, 1л. прясно мляко, 1-2 ванилии, малко канела и пека първо на водна баня, после на горен реотан за коричка и това е.
labrex, благодаря много - настина са страхотни (щом снощи някои си ги хапваха за десерт с кисело мляко newsm78), сега отивам да се фукам у дома, че си ме похвалила newsm44

# 323
Гуинет, точно след твоя пост да ти похваля кюфтетата със бял сос, невероятни са наистина хапнахме си порядъчно.
Венета отивам да правя питката с пълнеж, твоята е страхотна да видим аз какви ще ги свърша и ще се закусва ли утре  Wink
Лабрекс изумяваш ме, то не бяха динени корички на сладко, сега и цукатчета, голям експериментатор си   bouquet
Madla искам катмичкааа  Heart Eyes
Рени55, Тайна искам да си топна от питката на Вени във вашите яхнийки  Blush
rozita_2703 страхотно меню
Гелева и всички които правите торти  newsm20 аз не се наемам

Ето и моите кюфтенца по рецепта на Гуинет

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 18:47 от Г-жа Нервакова

# 324
Labrex - Може ли рецептите за "Ябълков сладкиш с грис" и "Панираното кисело мляко"  Praynig

# 325
  • ВАРНА
Сьомгова пастърва с моркови на фурна.Чудесна риба-препоръчвам я!

# 326
Здравейте, вълшебници! Тук е разкошно!!!!!!!!!!!
Гуинет, благодаря за рецептата за сърцето!   bouquet Нещо не ми зарежда този блог, но ще пробвам пак.
Похвалвам се, че снощи направих огретена от тиквички с френското има на esy - много ни хареса, благодаря.  bouquet Довечера на ресторант, но за събота и неделя съм хвърлила око на още някои невероятни рецепти, показани тук. Hug

# 327
Супа топчета

Свински ребра с картофи и зелен фасул

Печена тиква

Venetta,много красива питка.  bouquet

# 328
labrex, .............сега отивам да се фукам у дома, че си ме похвалила newsm44

Гуинет, на мен пък ми се вирна носа, че ще се фукаш с моята похвала! Joy Точно ти!  chef  bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet

Г-жа Нервакова, такава съм една, по експериментите си падам! Grinning Като видя нещо ми се ще да го направя. Peace Само съм предупредена много да внимавам все пак, да не изморя народа вкъщи с моите експерименти! Joy А ти с твоите кюфтенца на Гуинет  окончателно ме направи техен фен, и тях ще пробвам, тъкмо тая вечер купихме кайма!  bouquet

иланг-иланг, ама и твойта риба много  Heart Eyes  CrazyHeart Eyes  CrazyHeart Eyes! Чудничко изглежда и много апетитно!  bouquet

Вени, как само си я навъртяла тая питка с пълнежа! Crazy  chef  bouquet

# 329
Салатка "Импровизация"

Общи условия

Активация на акаунт