Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 76-та тема

• 140 175
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Огладнях, докато наваксвах пропуснатото  #Crazy
Зиче, кифличките и питката изглеждат страхотно! Моите съболезнования за баща ти Sad

Madla, ето рецептата за Кашкавалките с овесени трици. По принцип моите кашкавалки си бяха големички и ги нарязах на парченца и си ги гарнирах с пресни зеленчуци. Можеш да си ги приготвиш с каквато искаш големина. Ако са по-малки ще ти е по-лесно с обръщането. Въпреки че и като са големички, не е чак толкова сложно, просто иска някоя по-голяма шпатула.
*smile*, това са Солените яйчени кейкчета. Общо взето нищо особено - яйца със зеленчуци и колбас, запечени в малки формички.
В петък правих Свински ребра с вино на фурна, Салата от боб с лук и Шоколадовия сладкиш с майонеза на sladka hapka за пореден път, а преди това 2 месеца исках да го приготвя и получавах отговори от типа "Ти луда ли си? Как така с майонеза?". В момента ни е любим и се приготвя с повод и без повод. Снимките са стари Embarassed, но нямаше кога да снимам  Sad

Днес Пица с блат от хляб, която остана неснимана. Утре ще я наснимам.
Лека вечер на всички!

# 451
Добра вечер.
То човека да не н отвори темата няколко часа и после нямате настигане ooooh!
Зиче,моите съболезнования,сила и кураж на цялото семейство. Sad

Гледам едни кюфтета в бял сос от няколко дни,май и аз ще ги направя,имам една кайма дето и се чудех.Лабрекс, знам ,че рецептата е на Гуинет,но товите изглеждат фантастично. Heart Eyes
Пепика, това телешко варено направо ми ухаеше през мониторчето Heart Eyes
рени55,спама ти е много весел Grinning,а пръстите са  Sunglasses
Marieta,тази година е особено модерен този празник и тук в БГ Wink
лулу!,къщичката ти е фантазия Heart Eyes
Benita,страхотни пелмени,били споделила  рецепта Praynig
mari_eta,страхотни мъфини  bouquet

Момичета искам всички ви да похваля,страхотни сте,но очичките ми не държат.Пускам и моите гозби+един спам и лягам да спинкам.
за утре сутринта закуската...
просто,бързо и лесно...
спамчето,на щерката не и хареса празника hahaha

# 452
ЗИЧЕ, мерси за инфото за питките   bouquet

alximika, тези пелмени са купени, но аз правя също - тестото е с яйца, брашно, сол и малко вода /дори ако съм решила да правя и кори за лазаня изобщо не слагам вода/..  месиш тесто, с което в последствие оформяш фигурките. Т.к. аз нямам форми за пелмени си ги режа на кръгчета, слагам плънката и притискам с вилица, овъртам... както решиш. Правила съм плънка със сирене и кашкавал и с кайма, но тези с каймата са си най-вкусни Crazy След това вариш в подсолена вода до готовност. Майка ми едно време ги заливаше с изпържено масло и червен пипер - наистина стават хубави така  #Crazy

# 453
martin4e,може ли рецептата за кладница с праз по селски Praynig

# 454
martin4e,може ли рецептата за кладница с праз по селски Praynig
Разбира се, първата рецепта от тук. Hug Нищо особено, но за сметка на това много вкусно Simple Smile.

# 455
# 456
  • varna
Цецето,може ли да ми припомниш рецептатат за Добруджанската кавърма.Изглежда много апетитно!  bouquet

# 457
  • I want it all and I want it now.
Здравейте. Да се включа и аз със снимка най- накрая. Съжалявам на вид не го докарах ,но на вкус да. Heart Eyes Медовика на labrex .

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 10:08 от syn

# 458
Едни кифлички с извара и сирине на Лабрекс, за работа на мъже ми и колегите му. Сън не спах, наумих да ги правя и днес станах в 5 сутринта да ги правя  Mr. Green
Мазах ги с белтък, защото последно яйце сложих в плънката.

Имам и един хляб тухла 4 , но не го снимах  Mr. Green За пръв път имам провал с хляба.

# 459
  Най-лесният кекс на света.Представен преди няколко дни от Марабу.Кекса е фантастичен!!!За което много й благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 19:20 от Селма

# 460
Alyona,пусни, моля те, линк към рецептата за кифличките. Да взема да направя за детето да слагам за училище, че с тези сандвичи не знам как му не омръзна.

# 461
Здравейте кулинарки, само да покажа едни черепи по рецепта от GoodFood и се връщам да чета, че не съм влизала от доста време  Wink

Halloween biscuit skulls by vanilllaph, on Flickr

# 462
  • София
Цецето,може ли да ми припомниш рецептатат за Добруджанската кавърма.   bouquet

Заповядай!   bouquet

# 463
Да покажа страхотния десерт на Лабрекс  bouquet Вкъщи всички го харесеха Heart Eyes

# 464
  • от точка К до точка С и обратно
Ей, не спите! Пак шеметни вкуснотии!   bouquet
syn, добре престрашила се! Хубав Медовик! Alyona, Селма, vanillla, mimi P27, чудесни печива!    chef:
И аз днес ви представям печива:

Страта с аспержи                                                                           и едни невероятно пухкави тиквени кифлички с карамелова заливка                                    разрез с  пълнежа
                                                                                                                                        от руските форуми

Общи условия

Активация на акаунт