Атопичен дерматит при деца и възрастни.

• 2 524
  • 6
  •   1
Отговори
  • www.bg-mamma.com
************************************ рекламна публикация ************************************

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР   - дерматологичен сектор провежда през месеците октомври  и ноември 2010 г. кампания за ДИАГНОСТИКА И ПРОФИЛАКТИКА НА АТОПИЧНИЯ ДЕРМАТИТ ПРИ ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ.

Прегледите се осъществяват както с направление №3 на НЗОК, така и срещу заплащане, като за времето на кампанията центърът предоставя 30% отстъпка от редовната цена на прегледа, а именно - първичният преглед ще бъде осъществяван срещу 20 лв.

Първите 50 души, които бъдат прегледани, ще получат и подарък - безплатен продукт  дерматологична козметика    , предоставен от фирмата, спонсор на кампанията.

е нова за българския пазар серия емолиенти, предназначени за грижа за суха, раздразнена и атопична кожа при възрастни, деца и новородени. Серията включва хипоалергенни и дерматологично тествани продукти за почистване на кожата на лицето и тялото (Почистващ крем-гел, Емулсия за баня),  грижа за малки повърхности  (Крем, Специален крем),  грижа за големи повърхности (Емулсия, Специална емулсия),  измиване на косата и кожата на главата (Хидратиращ  шампоан).  

Разпространяват се само в аптеките (цени 11-18 лв.) За повече информация: www.emolium.com

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 23:03 от BG-Mamma™

# 1
Благодаря за инфото.
 Дъщеря ми е с атопичен дерматит, който от декември 2009г. до април-май 2010г. беше в много активна фаза - особенно по лицето.
За продуктите на Emolium мога да кажа, че са много добри. Използваме ги от май месец и по специално олиото за баня и емулсията за след баня ( емолиента го използвахме ежедневно по 2-3 пъти в началото, докато нещата затихнаха). Цените са много добри в сравнение с други продукти от сериите за проблемна кожа. Опитахме почти всички продукти на пазара - към повечето от тях проявихме непоносимост, но тази серия продукти ни повлия доста добре.
Ако това е от полза за някого, препоръчвам с две ръце Emolium Peace

# 2
ходя при доктор Мирчев - педиатър алерголог - препоръчвам го с две ръце.
Може с направление може и платен прием. Платеният му прием е 15 лева !!!!!!!

Добре че все още има доктори - които независимо че са "ЕТ" мислят и за пациентите си !!!!

Ако някой има нужда - мога да дам телефон

той откри атпичния дерматит на мен и дъщеря ми - при мен в доста остра фаза - след проведено лечение съм ок - при мен проблемът беше ясно изразен в клепачите

# 3
  • София

Той къде преглежда ? Във въпросния Полимед ли ?

# 4

Той къде преглежда ? Във въпросния Полимед ли ?
Не.
В частен кабинет в Хаджи Димитър.
И на сина ми той откри АД.

# 5
  • Бургас
Момичета тези продукти къде се подават в аптеките, дрогериите, дет. магазини или другаде да ги търся?

# 6
  • София
В аптеките.

Общи условия

Активация на акаунт