90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №115

• 33 377
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
  • На топло...
Нищо газирано, Йоанче Grinning! Вредно е, води до напълняване Wink, най-добре да си свикнеш с водичката.

# 16
Здравейте фиданки,понеделнишки се присъединявам към вашите редици Wink надявам се,че приемате новаци,обещавам да съм стриктна пък дано има резултат,че положението е плачевно Sick

# 17
Здравейте и от мен! От утре почвам, понеже днес станах по никое време и пропуснах закуска.. Simple Smile След отказа ми от цигарите качих 5 кг. Сега съм 60 ки  Blush и се надявам да мога да ги сваля и да не се отказвам от самото начало. Момичета, можете ли да споделите горе - долу на кой ден получавате резултати / знам, че е строго индивидуално, но все пак е добре да съм информирана Simple Smile /.
Ще Ви чета стриктно и ще се отчитам всеки ден! Simple Smile

# 18

Добро утро милички. Хайде който може на закуска motor

# 19
Привет, и аз започвам понеделнишки  Hug
Много минуси на всички пожелавам  Heart Eyes

harli изглежда супер...само дето при мен не е време за закуска   bouquet

# 20
Добро утро, момичета!
От днес се завръщам отново при вас. Ще правя режима за втори път като целта ми е да сваля още 10 кг.
Започвам днешния ден с ябълка и кафенце, пък ще видим как ще го продължим. Simple Smile
Пожелавам успех на всички!

# 21
Привет и от мен на всички, от днес и аз съм решила да диетувам, но имам следната питанка - може ли да пропускам закуската, защото не мога да ям плодове на гладно или да пия плодов сок на гладно. Почва ужасно да ме боли стомаха, то са едни спазми... Мисълта ми е дали може да си подложа преди плода половин или една филийка хляб, или пълнозърнеста бисквитка примерно, или солети малко?!?!?!?

# 22
  • Бургас
Отчитам първата десетдневка -2,4кг (бавно но славно)  Party

dolly_holly  а пробвала ли си с банан, но не презрял, а жълт?

# 23
  • на малък остров в океана
Привет и от мен на всички, от днес и аз съм решила да диетувам, но имам следната питанка - може ли да пропускам закуската, защото не мога да ям плодове на гладно или да пия плодов сок на гладно. Почва ужасно да ме боли стомаха, то са едни спазми... Мисълта ми е дали може да си подложа преди плода половин или една филийка хляб, или пълнозърнеста бисквитка примерно, или солети малко?!?!?!?
Не може. Закуската е плод. Не бива и да се пропуска. Яж такива плодове, които не те дразнят или сушени.

# 24
  • София

Не, не може. Ако не можеш да ядеш плодове - смени режима.
Тук е абсолютно задължително закуската е само и единствено от плодове.

Момичета, сега в "Денят е прекрасен" Елинор80 ще участва. Гледайте.

# 25
Добро утро,като гледам доста сме новачките от днес Hug надявам се да се подкрепяме и да си помагаме.Аз не знам как ще си контролирам глада щото пия и табекс ,ще спирам с цегарите Praynig надявам се.Не знам дали няма да ми се отрази на апетита ooooh!
А Ели ще я гледам със сигурност-тя ми е голям стимул,и много и се възхищавам на упоритостта и волята.Тя доказва,че няма невъзможни неща,стига човек да желае нещо истински.

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 10:00 от Norival

# 26
Здравейте момичета:)

И аз от днес съм в редиците - надявам се да удържим фронта! Че след второто раждане въобще не ми се отдава свалянето на килограмите от само себе си, както беше след първото. Явно и годинките си оказват влияние....
Искам нещо обаче да попитам, че не ми стана ясно: в началото на темата пише, че вечерята трябва да е същата като обяда, но половин количество. Означава ли това, че трябва да ям същата храна, която съм консумирала на обяд? Виждам, че много от момичетата си хапват различна храна за вечеря??  Embarassed Извинявам се за глупавия въпрос, но наистина не ми стана ясно.

Благодаря ви много и успех в диетуването:)
Приятен ден на всички   bouquet

# 27
  • на малък остров в океана
Препоръчително е да е същото, за по-добри резултати.

# 28
  • Варна
Добро утро,фиданки
Започнах режима миналия понеделник и днес кантарев отчете 2.700 надолу newsm44
Днес съм плодова - ябълки,грозде и поне 2 л вода смятам да отразя
Добре дошли на новичките ,желая ви успех  smile3525 smile3525 smile3525

# 29
  • Където си поискам:)
Здравейте и от мен Simple Smile От днес съм с вас , надявам се на добри резултати . Нямам кантар но тежа ок. 56 кг , висока съм 157 см. Целта ми е поне 50 кг. Simple Smile
И да дам отчет  за днес Simple Smile
закуска - кафе с малко мляко, една ябълка
обяд - мисля да взема 1 или 2 кюфтета на скара и зелева салатка
вечеря - не съм я измислила още Simple Smile
Ще се радвам да ви чета и да ме стимулирате Simple Smile благодаря ви предварително !!!

Общи условия

Активация на акаунт