Отговори
# 150
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Миленка Честит Рожден Ден на порасналият Марти~ Безгрижно детство и много, много здраве!

ЧРД и на другите двама Мартиновци! Да сте живи и здрави мили деца!

# 151
Честит празник на днешните рожденици!Да са живи и здрави!  bouquet
Да се жалвам,че Ноела ми е болничка  Confused Дано опазя Диманчето... Praynig Бързо оздравяване на всички болни дечица! Hug

# 152
Честит Рожден Ден на всички станали вече на 2 годинки! Сърдечни пожелания, всички да са здрави, весели и все по-послушни!  Laughing

# 153
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патеричка на порасналите кавалери!!  МНого радост и бели да носят и да са много много здравички!!! smile3525 smile3525  bigdance2

На мамите пожелавам много любов и красиви мигове по време на празниците!!

# 154
Ех, изпуснала съм вчера почерпката  Whistling

Да са живи и здрави момчетиите! Да растат умни, щури и добри!
 Много да радват мама, татко и роднини!

После да показвате снимков материал, да се радваме и ние на празниците ви!

Дидко има жълти сополи, не минават и туй то! Може би трябва да му се слагат антибиотични капки, но аз се въздържам, днес направих солен р-р в едно шишенце от виброцил, за да мога да пръскам и да промивам по-добре. От време на време като е в настроение да слуша духа милия в салфетката, но иначе не иска и накрая изтеглям с помпичката, както мога де. От няколко дни пълни памперсите по 3-4 пъти на ден, така му е пламнало дупето  ooooh! , което ме навежда на мисълта, че имаме шанс за нов кътник. Обикновено така се получава - хрема, неспокоен сън, малко разстройство и хоп- покаже се зъбенце. Е, надявам се и този път да е това, а не да ни удари в друга посока.
Мимина, какво й има на Ноела? Тони нали ходи на градина, цялата група се е изшарила, имат Варицела. И той се опитва да кашля сутрин и вечер, издухваме по нещо от носа....но докато не вдигне Т или не се изпъпчи няма да го спираме. Нещо ми се струва, че на ангина ще го обърне, но нека видим какво ще стане.

И на двамата давах капки Ехинацея форте, сега Мултисаностол им давам всяка сутрин. Но мисля, че още нещо трябва, дали пак ехинацея да не взема....вие давате ли нещо от рода умкалор, марсианци и т.н.? Нашата док е против марсианците, казва, че това са пълни боклуци. Само Саностола го приема, и не е само тя - няколко различни лекари все за него казват.

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 08:16 от Чаено момиче

# 155
Днес Александър става на 2 годинки !Да ми е здраво,усмихнато, палаво, обичано и щастливо детето Simple Smile

bdbaloni newsm81 bdbaloni

Пожелавам на всички весели рожденни дни и болните малчовци да оздравяват бързо  Hug  Hug

# 156
Ч.Р.Д НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО,МНОГО ЩАСТЛИВИ!

Чаена аз давам всеки ден по 1 супена лъжица Саностол,сутрин и вечер по 1 хапче Имунокинд и 3 пъти седмично осцилококцинум,ако имам някакви съмнения давам и ампули вит.Ц през ден от големите обаче,които разделям за сутрин и вечер.Тази схема я почнах откакто излезе от болницата след като спряхме сиропите и антибиотика,от понеделника е на ясла,дано имаме успех.

# 157
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честит Рожден Ден на малкият - голям Александър! Много здраве, щастие и безгрижно детство! На цялото семейство весел празник!

Честит Рожден Ден и на другите двама кавалери  Пресиан на Zuerich и Теодор на desi jul!

Аз недавам нищо. Ядът по 2-3ябълки наден от наща градина и това е.

# 158
ЧРД на Александър,Преси и Тео!Нека са прекрасни празниците им! Hug

Чаена,Ноела е с херпангина Crazy ,за първи път се боря с такова чудо,но днес е значително по-добре! Simple Smile Чета разни работи из нета и като основен път за заразяване изтъкват орално-фекалния и си беснея тука-петък и събота я гледаха дядо и тати и хоп,детето болно...кой колко и дали й е мил ръцете не смея да гадая  #Cussing out Тя верно е голяма,може сама разбира се,но като всяко дете се нуждае от припомняне понякога...а и в градината каква ли е хигиената след тоалет?!...бедна ми е фантазията! Sick Дано се разминете от варицелата и дано няма болни дечица повече! Praynig

Аз също наблягам на плодовете (не аз,де,а децата Laughing ) ,Умкалор давам също,ако усетя нещо притеснително. Peace Преди давах Флорадикс (ако не бъркам името),но сега поне на Диман нищо не му давам. Peace

# 159
  • София
Честит рожден ден на днешните рожденници. Да са много здрави и палави деца.  bouquet

Чаена, аз давам Форкидс (цялото име е Ед Ликуид Форкидс) по веднъж на ден, обикновено вечер и се надявам да има ефект.  Peace
Мимина и Калоян имаше преди няколко месеца херпангина, но педи беше изписала само хомеопатия. Дано бързо се оправите  Hug

# 160
Добро утро!

мимина не се притеснявай и недей да се ядосваш за това как е станало.... стават тези работи! Ние също имахме херп ангина лятото, но нали все още ни мъчат зъби и се лапа де що се намери, така за разкош и нормално да се възпали грълцето! Тя не е толкова тежка ще отмине бързо, предполагам че не са ви изписали и АБ даже. Спокойно Hug

http://dek2008.snimka.bg/baby/angelina-na-mama-san4es.349118.21563041

Ето ни и нас на празника, оказа се че с тортата снимка нямаме, само на камерата има клип, но не мога да го сваля сега Wink

Ние ходихме на контролен преглед в София и всичко ни е наред, сега трябва да си допием АБто и да се пазим много. Аз непрекъснато правя разни плодови салати, сокове и чашлета с всевъзможни илачи. Пием пробиотик, клеева тинктура 2-3 капки на ден, Герисан за имунната система. Моята педи не е привърженик на синтетичните витамини, аз също.

Другата седмица ще запиша час за Д-р Зорка Угринова - хомеопат, за да ни състави профилактична схема за поддържане на им.система и така.... Ако някой знае нещо повече за хомеопатията ще се радвам да сподели! Аз доста поизчетох, поне не било вредно, пък знае ли се!?!

# 161
И аз искам препоръка за хомеопат в София моля,пак е болна Sad

# 162
  • На брега на реката
Санчес, голяма е кипра  Mr. Green Весело е било!
Не мога да ви дам съвет за хомеопат, но стискам палци да нямате повече такива сериозни здравословни проблеми! Данитка, как опазваш бебока  Rolling Eyes Оправяйте се бързо, празник ви чака   bouquet

# 163
Пупинка,ами никак  Tired

# 164
Санчес, много сте готини! Пу-Пу!
Мимина, е, херпангината е кофти, че май много боли и не искат да ядат. Аз като дете много ангини съм правила, помня как дни наред ядях любимото ми картофено пюре. Wink Не е въпрос на хигиена, може да е вирусче. Дидо лапа де що намери, не ми се мисли какво може да го хване Crazy Майка ми все казва "то бива, бива имунитет да правите, ама това е прекалено" - защото ако хвърли бибата на пода не я мия задължително. То като се замислим на циганетата кой им мие ръцете? Thinking
Е, без крайности, много ясно!
И не обвинявай мъжорята, че после няма да искат да ти я гледат, а не е за изпускане възможността. Peace

Общи условия

Активация на акаунт