Отговори
# 135
Честита ВТОРА ГОДИНКА на Аги! Вие Ачата може да й казвате, ама аз съм Аги, пък нали ми е адашка! Wink
Да расте стройна, красива, сговорчива! Да е умна и добра, най-обичаната щерка на света!
Санчес, честит празник, мила! Sамо радости да ви носи, да не боледува много, а някой ден да ти е мамина отмяна! Честит празник и на таткото, че без него все пак нямаше как да се пръкне такава сладуреста![/color]

# 136
Честит рожден ден на Ангелина! Нека е мнооого здравичка и мноооого щастлива! Hug

# 137
Честит рожден ден на Ангелина! Да е здрава и засмяна, и да слущка мама Wink baloni

# 138
Честит рожден ден на Ангелинка! Да расте здрава, усмихната и много много щастлива!  bouquet  party023  party023 newsm59 newsm59

# 139
  • София
Честита 2-ра годинка на Ангелинка. Да расте много здраво дете, да радва мама и тате и да слуша Wink.   bouquet  ura

# 140
Много благодаря момичета за хубавите думички.... да ви се връща на всички!!

Отпразнувахме, събрахме всички подаръци, но и се поуморихме.... Гостите ги оставихме в ресторанта да допразнуват, а аз си прибрах най-красивото нещо на света и сега моят ангел спи. Много е красива, с отпуснатите си ресници ! Точно в този момент се роди преди 2 години, на 22-ри в 22 часа и и 20 минути. Laughing Целувам я и сърцето ми се сгрява, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН мое ангелско създание!!!

# 141
  • На брега на реката
Много си сладка, чак ме просълзи  newsm51
Лека и спокойна нощ, дано се е нащуряло детето и е забравило за всички болнични манипулации и лекарства!  Heart Eyes Чакаме снимки от събитиет!

# 142
Честит Рожден Ден Ангелина!
Расти здраво,умно и послушно дете!  bouquet

# 143
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНГЕЛИНКА newsm59

# 144
Честит втори РД на малката Ангелина!От сърце пожелавам да расте здрава и безгрижна!Да има весело детство изпълнено с милион мечти и усмивки!Да е повод за гордост на всички които я обичат!

# 145
 bdbaloni bdbaloni Мартин  на мама miIV-Milena Ivanova и
 Мартин  на мама TanaiV

Пожелавам и на двамата юнаци много здраве, щастие, по-малко бели и много радостни мигове!!!

# 146
  • На брега на реката
Честит Рожден Ден на Мартинчовците! Живи и здрави и много щастливи да растат хлапетата  Mr. Green
ЧРД на патерички и на вчерашния рожденик, Марти на мама maiski!

# 147
  • Враца
Момичета, идва Коледа и Нова Година, ако все още се чудите какво да подарите на близките си може да погледнете в подписа ми - това са календари за 2011. Знам, че на повечето им правят в градината, но доста от вас имат по 2 деца и ще е хубаво да са на 1 календар. Цените са по-евтини от тези в градината   Mr. Green. Ако детето ви има любим герой ще му напрая индивидуален календар. Ще се радвам да ви бъда полезна. За инфо и цени на лс.

Нямам време сега да пиша повече, че децата са болни и са си в нас и е лудница. Бързо оздравяване на всички болни дечица.

ЧРД на всички празнуващи. Да бъдат много здрави, усмихнати и послушни.

# 148
здравейте мами,редовно ви 4ета,но нямам време да пиша.влизам само да Ви по4ерпя,макар и виртуалнозарождения ден на моето слънце

4естит рожден ден,макар и на патери4ки на Ангелина на мама Сан4ес,Марти на мама maiski и на нашия адаш Марти на мама TanaiV
Вси4ки да растат усмихнати и здрави и да имат най-безгрижното детство

# 149
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ- ГОЛЕМИ МОМЧЕТА! bdbaloni ДА СТЕ ЗДРАВИ И ИГРИВИ, А ВКЪЩИ МАМА И ТАТИ- ЩАСТЛИВИ baloni
Миленче- мноооого вкусно, мммм...

Общи условия

Активация на акаунт