Отговори
# 120
Днес е събота и няма да ви каня толкова рано на кафе Laughing Laughing

Сега обаче мога да драсна някой ред. Ние най - накрая си заведохме мишлето в София и там ни понахокаха. Почистиха й хубаво ушичките, и направиха парацентеза на болното ушо, сиреч поцнаха го където трябва за да изтече квото там се е събрало и ни мъчи. Чудиха се на антибиограмата от Кн, взеха ни секрети за нова и сега разбира се сме на поредния антибиотик, но с идеята, че огнището е изчистено и трябва да заздравява. Много ми беше страшно, докато я гледах стисната от санитарките и ревяща, но час след тази процедура детето беше като фурия - вика, пее и говори, като че ли до сега не си е чувала гласа, което е 100% възможно.
Да не чуе дявол, но малко съм си отдъхнала и сега вече ще плануваме РД. Днес ще ходим да си купим подаръци и да си заръчнеме туй-онуй Laughing Laughing

Пожелавам на всички болнички, много здраве и бързо да преборят болестите!

Весел и ведър уикенд!!

# 121
Браво San4es !
Дано вашето ходене по мъките е към своят край!  Hug
Весела подготовка за рождения ден и ние сме на тази вълна!   bouquet

# 122
  • София, в момента в любимото ми село Железница
San4es БРАВО! Изтормози се това дете и вие покрай него. Знам какво е и ви пожелавам да не се повтаря! ВЕсела подготовка на празника!

Никола тази седмица имаше страшни пристъпи, но отказъх прием в болница. Вкъщи се лекуваме с флексотид и вече на сингулер и инхалации с вентолин.  Sad Мъка, а пък на йоана й се възбуди алегрията и ксизал и некви сиропи дет не съм ги чувала. Днес вече смело мога да заява, че и двамата са по-добре. Но пък аз вече 3седмица немога да се оправя и съм със страшен бронхит и сиропи, хопове и вентолин, че правя и аз спазми. От вчера и татито ни е болен. Sad

Ей да се оправят всички болни деца и големи, че ще  #2gunfire някой!

Иначе съм почти готова с коледният календар. Като опаковам всичко и ушия чорапите ще се похваля със снимков материал. Писахме на дядо Коледа и подготвих отговорът му!  Mr. Green Супер - много коледно съм настроена тази година! Мисля, че всички ще са доволни   Wink

# 123
 Hugза всички болни!Бързо оздравяване и весели рождени дни на всички сладури!  bouquet

# 124
Ох,Сан4ес, Hug

# 125
  • На брега на реката
Уф значи, с тия болести. Свито ми е за всяко дете. Вчера излязоха резултатите на Мариела, имаме си бактерия в носа, не била упорита, не била опасна, ще чакам до утре на консултацията да решим дали ще я борим със сегашното лечение  ooooh! Много ме е яд на тия ясли, защото няма от къде другаде да я лепне, а макар да изглежда здрава, трябва да поседи удома и дано я сразим бързо, празници идват, ние все болни  Sad
Санчес, оправяйте се най-накрая и си изкарайте най-невероятния Рожден ден   bouquet
Нинка и нас вас пожелавам повече здраве, цалото семейство болни, не ви знам как се оправяте направо!
Мразя го този сезон, нищо хубаво не носи, болести, студ и дебели дрехи  Weary

# 126
Момичета, много благодаря на всички за съчувствието и хубавите думи! Силно се надявам да се сме вече на прав път, щото вече ставам Тома неверни, но важното е, че Ачата е добре.

Новият проблем ако може да се каже, че е проблем е, че след 1 месец болудеване сме станали маааааалко глезенки и не се търпим. Всички ни угаждат на капризите и ми се качва на главата, днес даже си позволих да й се накарам и имаше много сълзи от бяс.

Нинка мила, и твоето не страшничко, айде дано всичко да минава, .... завалийките тези малки шуштери .... Колко е трудно да пораснеш Sad

Пупинка - аз си признавам, че недооцених сериозността на хремите и запушеното носле. "Няма страшно, в яслите всички имали сополи", "Чарът на децата бил в сополите", а то кво излезе, че докато избутваме от хрема до хрема, инфекцията ни стигнала до ушите. Сега основно ме предупредиха да пазя носа. Понякога сериозните неща нямат обичайната симптоматика. Ангелина нито е вдигала висока температура, нито е имала сериозни знаци за болезненост и хоп...... да потече гной от ушето. Не се оправдавам, знам си че съм я пускала на ясли с компромис, че уж лекуваме хремата, ама така да мина сама, ама не съм си позволила нито едно удоволствие, все е било да ходя на работа Sad

Сега и ние ще борим бактерии, ама като чета битката май е обречена, как ще се оправяме без ясли незнам. И бабите не ми вдъхват доверие и тъй.... Х

Хайде стига досадни мои мисли

# 127
Прегръщам всички болни дечица,дано скоро тук да валят само добри новини! Hug
Аз бях в отпуска  Mr. Green В петък сутринта ходих до Търговище при една приятелка и се върнах чак в събота следобяд  Party Такова разпускане не бях имала от години! Rolling Eyes Децата ужасно ми липсваха,но не мога да си кривя душата-хареса ми екскурзийката!  Blush И час-два след завръщането ми Нолинка почна да повръща (3 пъти) ,спинка спокойно,но сега има Т,въпреки,че видимо нищо й няма,жизнена е и в момента дори я чувам да пее! Rolling Eyes Чудя се утре да я водя ли на градинка? newsm78 Тя иска,ама  Rolling Eyes Ще преценя сутринта  Thinking
И да си похваля "милото"-справил се е чудесно сам с двете зверчета,дори заварих дома си в перфектно състояние,а не кочинка,каквато очаквах!Много ми е отговорно момчето! Heart Eyes
Още веднъж гуш за болничките хлапета! Hug

# 128
Миминка,бързо и да минава на Нолинката! HugБраво на теб за хубавите преживявания!И ние имаме нужда от време на време да разпускаме от джунглата LaughingИ похвала за момчето ти!Браво!  bouquetСега чакаме и снимков материал от "отпуската" Wink
Бързо оздравяване на всички болни душици! Hug

# 129
Снимки 1-2 имам във фейса. Wink Ееее,не мога да кача линк...напих ли се,к'во?! Sick

# 130
San4es, аз това за "чара" на сополите го казах шеговито, пък и не са мои думи просто цитирах. Разбира се че трябва сериозно да се подходи към всяка хрема или кашлица или каквато и да е нередност. Дано при вас всичко е отминало и ви пожелавам само здраве оттук нататък!
Лошото е че водят болни или недоизлекувани деца в яслите и градините и болестите се повтарят и потретват и после усложнения, а вирусите си живеят помежду децата.  

# 131
 nbirthday  party023 newsm67 /не съм много добра в почерпките/ Wink

Ачата днес става на 2 годинки!!  Да ми е жива и здрава и нека всички малки човечковци бързо да оздравяват и да се радват на идващите празници!!!

tsveta_pile ооооо ни най-малко не съм го взела на сериозно, разбира се че това си е и така, това че на нас ни се случиха някои лоши работи не означава, че трябва да е така с всички Hug

мимина БРРРРРАААААААВВООООО!!! Завид завид.... дано всички да спрат да боледуват, та да мога и аз да си открадна някоя минута за себе си Praynig

Нинка в предишния ми пост имам предвид, че Е страшничко твоето.... ама ще мине!! Малко бързам та не се чете ясно какво искам да кажа Wink

Весела и здрава седмица на всички

# 132
  • На брега на реката
ЧРД на Ангелинка! Да бъде здрава, щастлива, много весела и много послушна!  newsm59

# 133
Честит рожден ден на Ангелинка!
 baloni
Пожелавам и много здраве, щастие и безгрижни детски игри!
Ще чакаме снимков материал, че нали и нас това ни чака.
Лека и спорна седмица!

# 134
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честит Рожден Ден на Ангелина!
Да си жива,
да си здрави
да си щастлива
да си обичана
и да изживееш своето невероятно и щуро детство!

На мама много здрави нерви и време да й се порадва на куклата!

San4es аз разбрах какво имаше впредвид! Няма се плашиш!  Wink

Мимина задиждам ти най-благородно. А на момчето ти евала!

Общи условия

Активация на акаунт