Сега обаче мога да драсна някой ред. Ние най - накрая си заведохме мишлето в София и там ни понахокаха. Почистиха й хубаво ушичките, и направиха парацентеза на болното ушо, сиреч поцнаха го където трябва за да изтече квото там се е събрало и ни мъчи. Чудиха се на антибиограмата от Кн, взеха ни секрети за нова и сега разбира се сме на поредния антибиотик, но с идеята, че огнището е изчистено и трябва да заздравява. Много ми беше страшно, докато я гледах стисната от санитарките и ревяща, но час след тази процедура детето беше като фурия - вика, пее и говори, като че ли до сега не си е чувала гласа, което е 100% възможно.
Да не чуе дявол, но малко съм си отдъхнала и сега вече ще плануваме РД. Днес ще ходим да си купим подаръци и да си заръчнеме туй-онуй
Пожелавам на всички болнички, много здраве и бързо да преборят болестите!
Весел и ведър уикенд!!

Мъка, а пък на йоана й се възбуди алегрията и ксизал и некви сиропи дет не съм ги чувала. Днес вече смело мога да заява, че и двамата са по-добре. Но пък аз вече 3седмица немога да се оправя и съм със страшен бронхит и сиропи, хопове и вентолин, че правя и аз спазми. От вчера и татито ни е болен.
някой!
Много ме е яд на тия ясли, защото няма от къде другаде да я лепне, а макар да изглежда здрава, трябва да поседи удома и дано я сразим бързо, празници идват, ние все болни
Такова разпускане не бях имала от години!
И час-два след завръщането ми Нолинка почна да повръща (3 пъти) ,спинка спокойно,но сега има Т,въпреки,че видимо нищо й няма,жизнена е и в момента дори я чувам да пее!
Тя иска,ама 

/не съм много добра в почерпките/