Отговори
# 240
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Още една новина от мен!
В 1и 24 се роди Александър - 3720 и 51 см на Захира!

# 241
Ехаааа,валят бебета! Party Да е жив и здрав Александър!  bouquet

# 242
  • На брега на реката
Ех, честито момченце. Пожелавам им скорошно изписване и най-прекрасната Коледа! Живо и здраво да е, а мама бързо да се възстановява!   bouquet

# 243
Честита принцеса ,Гери!Да е благословена!Да расте здрава и безгрижна!
Чудесно име сте избрали!  bouquet  bouquet  bouquet
На теб Геринце ти пожелавам първо бързо възстановяване и весели празници с цялото семейство!  bouquet  bouquet  bouquet
Честит син и на Захира!Да е здрав и безгрижен!   bouquet  bouquet  bouquetБързо възстановяване и весели празници!  bouquet  bouquet  bouquet

# 244
  • София
Честита принцеса Мона на Wondergirl и принц Александър на Захира. Нека новите декемврийчета растат здрави и безгрижни деца. Бързо възстановяване на щастливите мами.    bouquet
Честит рожден ден на празнуващите днес. Много здраве и безгрижни детски игри.    bouquet

# 245
  • Пловдив
Честит рожден ден на празнуващите днес и на тези , които вече празнуваха !Да са здрави , весели и да имат най-безгрижното детство!  bouquet Hug

Честита принцеса Мона , на мама Wondergirl!Да расте здрава, безгрижна и много щастлива!

Честит син Александър на Захира!Жив и здрав да е !

Весели празници момичета   bouquet

# 246
  • Враца
Чстито на родилите мами - Wondergirl и Zahira. Честит рожден ден и на всички празнуващи дечица. 

Ние прекарахме ноща в спешното. Вчера след една инхалация забравихме с мъжа ми да изнесем шишенцето с вентолина от стаята (беше на скрина, със завинтена капачка и сложено в кутийката) и малките маймуни са го докопали докато бяха самички 1 минута. Къпех малкия, когато мъжа ми влетя и пита дали това шише било празно, к'во ти празно, беше пълно до горе. Побеляха ми косите, спешното, промивки на стомаха, абокати, системи, цяла нощ вързани за едни монитори, всичко придружено с много рев и от тях и от мен. Мисля, че не са го изпили, а са го разляли, но никак не ни се рискуваше. Ужас. Пазете си децата много, втори шанс не винаги има.

# 247
assya_g милички.... Направо ми изправи косите!! Важното е, че сега всичко е наред. Само мога да преполагам как сте се чувствали с тате и какво са изтърпели нинджите. Душички мамини палави Hug Права си, така казват и старите: "Детиня майка и на гърба трябва да има очи", а пък ти щастливке трябва да имаш по три чифта...  Да сте живи и здрави всичките, дано винаги малкия дявол ви навестява, че то без него не минава Hug

Ние вчера в яслите сме поплакали от Дядо Коледо, нещо страшничък ни се е видял, лошото е че от онзи ден имаме симптоми на хремичка, а тази нощ и Т вдигнахме ... ще си прекараме май коледата у дома при всички планове, ама аз вече свикнах винаги да си имам план Б с нея.

Пожелавам на всички леко пазаруване и домакинстване, много късмети в баницата за всички и Весела Коледа с много подаръци!!

Поздрави и целувки от нас на всички, които освен това ще празнуват и рождените си дни Hug  bouquet

# 248
Здравейте, момичета!
Пиша от болницата и затова ще бъда малко телеграфна... Безкрайно ви благодаря за хубавите пожелания за нас с Мона. Тя е прелестна и толкова малка /явно съм забравила какво значи малко бебе, защото тя е по-голяма с 300 гр. от Макси. Очаквам с нетърпение да ни изпишат и да се прибираме вкъщи при батко Макси. Тази Коледа ще е незабравима  Grinning

Честит син Александър на Захира! Да е здрав, силен и много щастлив!

Честит рожден ден на всички декемврийчета, които съм изпуснала през тези дни и весел празник на тези, на които им предстои да станат на 2 годинки в идните дни.

Целувки и доскоро  Hug

# 249
Ася,направо ми прималя докато те четох!Голям ужас!Всичко е добре,когато свършва добре,но не искам да си представя през каква тревога сте преминали...прегръщам те! Hug

Гери,вече си убедена,че през Декември се раждат най-прекрасните бебета,нали?!  Wink Mr. Green

# 250
  • На брега на реката
Декемврийчетата са върха!!!
Ася, важното е, че всичко вече е зад гърба ви!
Пожелавам на всички весела Коледа и много спокойствие и семейна топлина!   bouquet

# 251
                )Честит имен ден на всички, които носят името на Св. Евгения!  bouquet                                                                                                                                       
Нека да ни пази и закриля!

Почерпете се и за мое здраве  food010
 Ася, нека лошото минава и остане в старата година. Много здраве и прегръдки на бандата Hug
 San4es, разбирам как се чувстваш, защото и Александър вчера повръща, а през нощта Т и днес отново.
 Хубав и спокоен ден в навечерието на Бъдни вечер!

# 252
  • Пловдив
Весели празници момичета   bouquet !

Ася представям си какво ви е било, Hug на бандата !

Болничките да оздравяват бързо  Hug !

Честит рожден ден на празнуващите днес   bouquet !Да са здрави и безгрижни  Hug !

# 253
  • София
Весела Коледа и Щастлива Нова Година, мили момичета! Пожелавам на вас и семействата ви много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти! Нека има топлина в домовете ни и нека бъдем по добри!

Поздравявам всички декемврийчета с Рожденните им дни! Бъдете много здрави, щастливи и винаги усмихнати, мили дечица!

# 254
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честито Рождество Христово! 

Здраве, щастие и любов желая на вас и семействата ви!
Весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт