Отговори
# 255
Честито Рождество Христово!Здраве и топлина за вас и семействата ви! Hug

# 256
  • София
Честита Коледа! С пожелания за здраве, късмет и много щастливи мигове.

Гери, честита малка принцеса   bouquet Да е здрава и много да ви радва.

Monny, дрешки на Mayoral съм виждала и във Вис виталис.

И нашият рожден ден мина, но сега и ние сме от болните. Едни сополи и зачервено гърло ни мъчат  Sad Дано скоро оздравечт всички боледуващи дечица.

Весели празници!

# 257
  • София
Весела Коледа момичета. Нека всички сме здрави, щастливи и с по-малко болни дечица.

# 258
Честито Рождество Христово! Пожелавам ви много здраве,щастие,семейна топлина и радост в дестките очички!
Честит празник на всички,който са рожденници или именници!
Честито и  на щастливите   мами  с най-хубавия коледен подарък -новородените съкровища!Нека растат здрави,щастливи и спокойни!

Hug

ПП: ние от седмица сме болни,почти си изпиха антибоитика и два сиропа за кашлица + коларголови капки  и все още кашлят и двама  Whistling утре с вики сме на лекар пак да видим ще има ли детско парти в петък  Thinking или само с бабите ще правим рожден ден... Whistling

# 259
ЧЕСТИТА КОЛЕДА МИЛИ МОМИЧЕТА!ОТ СЪРЦЕ ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ И БОЖИЯ БЛАГОДАТ ЗА ВАС И ВСИЧКИ КОИТО ОБИЧАТЕ!
Честит празник на всички именици и рожденници!Да са здрави и безгрижни!  bouquet
На мамите с новородени бебета бързо възстановяване и като влезнат в ритъм да разказват;)Искаме и снимков материал;)
Пете,забелязвам имаш втора линийка???Леко бременеене и живо и здраво бебче на финала!:*  bouquet

# 260
Честито Рождество Христово и Весела Коледа на всички!!

Честит Имен ден на всички Стефановци, Стефанки и Стефании!! 

Живи и здрави да са всички!!

Лека и спокойна седмица до следващият празник, оздравяване на всички болнички /и ние сме вклуба/  Sunglasses

# 261
Честита Коледа и от нас! Бъдете здрави, щастливи и сплотени!
Честито и на новите щастливи мами в нашата дружина! Нека малките съкровища растът здрави и послушни!
И ние сме в отбора на болните - втора седмица със хрема, кашлица и вече зачервено гърло със съмнения за ангина.

# 262
Весело посрещане на Новата 2011!
Болести и неприятности да си останат в тази година!
Другата да донесе само хубави емоции на всички, на бременните здрави бебета и леко раждане, на децата здраве и безгрижно детство!
Успехи в работата, по-леко домакинстване на домакините  Whistling , изобщо всичко най-най-най-положително от мен!

Аз сега запретвам ръкави, за да изчистя къщата, което е почти мишън импосибъл, но все пак има шанс да се справя, знам ли... Joy

Може би от януари ще се мятам на работа, прибързано решение, но няма как.

# 263
  • София
Мили мами и дечица, весело посрещане на Новата 2011 и от мен!
Нека да ни донесе мир, здраве, усмивки  много радост!
Да ни забравят болести и лоши хора, да сме щастливи с порастващите деца!

# 264
Хайде и аз да пожелая весело посрещане на 2011!  Party Хууубавичко да се веселите и нека има поне няколко заченати бебета  таз вечер! Mr. Green Wink

# 265
  • София
Весело посрещане на Новата 2011 година и от мен. Нека донесе на всички много здраве, късмет и щастливи детски усмивки.    bouquet Hug

# 266
  • На брега на реката
Весело посрещане на Новата Година! Бъдете здрави и много щастливи!   bouquet

# 267
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Мили момичета желая ви весело посрещане на Новата Година!

И разбирасе нова блага вест днес bg_desi роди своят втори младеж Фернандо 3250 гр, 53 см! Да са живи и здрави!

# 268
Да е жив и здрав Фернандо! Grinning

# 269
Наздраве!! Пожелавам приказна нощ в посрещане на Новата 2011!!

Нека има здраве и късмет!!

Поздрави на Деси, да й е жив и здрав юнака!!

Общи условия

Активация на акаунт