Отговори
# 405
Честита принцеса на Жени!Да расте здрава и безгрижна!Да е гордост и радост на всички които я обичат!
Бързо напасване в къщи!  bouquet  bouquet  bouquet

# 406
Nina, ние бяхме в детска пулмология в четвъртък и петък, заради ларингит но бързо се оправихме и ни казаха да си ходим в къщи и да продължаваме с инхалациите. Купихме си инхалатор и помпа за нос за прахосмукачка... Shocked върши страхотна работа
Георги ходи на ясла от месец, но досега 2 пъти се разболя.Имаме си хрема, която лекарката каза че не минава, а само намалява и кашля от секретите. Четох в Стандарт за тази т.н."яслена хрема" - ще изчезне с възрастта. Аз утре се връщам на работа и ми е малко неестествено, но трябва да се свиква:)
Поздрави на всички и честито на Жени!

# 407
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро ютро!
Нещо темичката ни замира. Няма ли нищо интересно бре мацки.

Аз си продадох колата, дет е мой набор и си купих лаптоп. Много съм щастлива, че ще има как да си мъкна нета с мен навсъкъде  Laughing

Никола пак е болен, ама неясно от какво - има лека хрема и втори ден е с 38,5-38,5Т. Чакам да видя накъде ще избие туй чудо.

# 408
Ехоооооооо ама нищо ли няма да напишете?

Никола е по-добре, а аз така се изпуснах снощи, че сега глава ме цепи яко  Mr. Green

# 409
Хей мацки,реших да пускам малката на ясла,кажете за колко време стават изследванията в ХЕИ.  bouquet

# 410
  • София
Днес вече имам рожден ден. Черпя ви по случая Hug

# 411
Честит рожден ден! Бъди здрава, много обичана и раздаваща обич!!! Simple Smile
Почерпката е страхотна, благодаря!

А иначе нищо ново. И на мен ми прави впечатление, че темичката замира, ама няма как - повечето са на работа, децата на ясли...
Митко онзи ден така падна, че си отчупи зрънце от едното предно зъбче, а другото хлътна малко навътре. Голяма драма и притеснения, докато спадне отока, за да видим какви са пораженията. Мислех, че е доста по-страшно, но засега всичко е наред. Ще продължавам да го следя и да го заведа още веднъж на зъболекар да види как е зъбчето.

Приготвям се емоционално за предстоящото боядисване на яйцата с главен помощник Митко. Представям се каква лудница ще настане и идея си нямам дали ще останат цели яйца... Joy
Весело великденско настроение пожелавам на всички.

# 412
Сутринта писах-писах и сега гледам не се е публикувало   newsm78

Мира Честит Рожден Ден! Много радост, щастие и здраве за теб и семейството! Имам леко глупав въпрос, но се загледах в местожителство София-не живеехте ли другаде?  newsm78

Който не е видЕл у фейса

Красота.

# 413
здравейте и от мен  Hug
Честит рожден ден на Мира! Много здраве и щастие на теб и любимите хора!Весел празник

Малии то днес много сняг много  нещо.Само при нас(нали сме почти в северна Гърция или Турция)  Wink
няма сняг малко дъждец валя сутринта и сега духа гадничко,нпо все пак не е толкова зле положението Mr. Green
Карачевийска ,дано  всичко е наред със зъбчето че то с толлкова зор ги чакаме да излезнат ,а малките бандитчета за секунди могат да ги потрошат..
maya1982,може и да е късно вече за отговора но при мен станаха за 1 ден.
ninanb ,как сте ?оздравяхте ли?Да не би зъб някакъв да вадите?
При нас Вики вади последните кътници ,горните два са избили ,долните не мога да видя.
С нея преди два дни ходихме и на ортопед понеже ми направи впе1атление че нешо криви навътре крачетата и лекаря каза халтави стави,и хоп ще носим супинатори Tired в началото на май ще са готови.Дано свикне да ги носи че ... #Crazy  ooooh!
Не беше ходила на ясала цял месед вчера беше ,но приятелчетата ги нямало ндес заради прогнозата на времето си я оставих пък то при нас топло.. Laughing утре пак е там
А за боядисването на яйцата не ми се мисли...При мен дребосъците са два броя и се чудя дали да ги боядисам в събота та да остискат евентуално до великдена в неделя Joy

# 414
А Никола е по-добре, още му хъркат гърдите, но ще мине. Иначе пак вали сняг... Joy Joy Joy

За яйцата аз задължително ще ги боядисвам в събота - приготвени са ми 60броя та все ще остане нещичко

# 415
дано бързо се оправи Ники
абе какъв е тоя сняг при вас
  newsm78 ивайте насам тук е супер слънце и мисля ще се стопли доста днес... Sunglasses

# 416
  • София
Момичета, благодаря ви много за пожеланията.  Hug
Нинка, дано бързо се оправи Никола.
И аз мисля в събота да боядисвам яйцата  Laughing Миналата година Калоян само ги удряше едно в друго или ги хвърляше по земята Joy Ще видим как ще е тази година.  Wink

# 417
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес. Много здраве и слънчеви усмивки.

# 418
  • Бургас
Привет!
Много отдавна не съм влизала да прочета, че хич не остава време.
Ние сме добре. Вальо вече окончателно свикна с яслата, ходи с кеф. Има си и разни приятелчета - белалийчета, че ядосват лелите с лудите си машинации. Да ми е жив и здрав, ама е голям дивак. Мама каза, че като го гледа все едно мен вижда като малка Laughing
Все повече ми минава мисълта за второ дете, но малко ме е страх и незнам как и дали ще се справя. В общи линии ставаме в 6:30-7, минаваме през яслата и на работа. После към 5:30 се взимаме от ясла и се прибираме около 18:30. Следва готвене,ядене, прибиране и т.н., ясно ви е. Около 22-22:30ч си лягаме в купом. Дребния още спи в нашата стая, като кошарата му е залепена за спалнята без решетката. Съответно заспива гушнат в мен или поне ръката му ми е навряна в устата. Тати си не го признава при заспивната част. Посред нощ го придърпвам надолу, че главата му се се дрянка в рамката на кошарата. Още го обличаме, къпем и т.н. Понякога неще и да върви. Вече е 14 кг. Та това ми е притеснението. Как ще износя едно човече при това вдигане, мъкнене, бягане и недоспиване. Как ще отцепя Вальо, че татко си много не го признава, че много го мачка и му се кара.
Въпроса ми е към мамите, вече с второ след декемврийчетата ни. То, че е сложна е ясно. Ама при изреденото по-горе да чакам ли още или да се мятам, че хич не ми се иска да имат голяма разлика децата. Обаче ми е притеснено ще се справя ли Embarassed
Поздрави на всички Hug

# 419
  • Враца
Обаче ми е притеснено ще се справя ли Embarassed

Ще се справиш, къде ще ходиш  Laughing. В началото е трудно, след това става още по-трудно, но радостта е огромна и си заслужават всички неволи. Най-страшното са болестите, аз инхалатора не съм го прибирала от както се е родил Деян, Сиси и Васи все носят нещо от яслата, те го карат леко, но малчо ходи по 2 седмици със сополи и кашлица.
Поздрави от моята дружина.

Общи условия

Активация на акаунт