Отговори
# 420
Ами човек се справя с всякакви ситуации;) Когато е едно детето и си знаеш програмата е натоварена..Когато са двама мъниците и си казваш уф като беше само един беше леко....,а пък когато са 3ма....не смея да си помисля -специални поздрави на мама assya_g  и страхотните сладури!
И аз се замислям за инхалатор за следващия сезон ...Вие какъв ползвате?

# 421
Страхотни дечица, Ася! Да са ви живи и здрави! Безгрижно детство и много усмивки и весела глъч у дома.
Честит рожден ден на Мимина! Бъди здрава, обичана и обичаща! Simple Smile

# 422
Привет момичета,

Чета редовно, доколкото има какво да се чете Laughing

assya_g браво на дружината и на вас с тате!!  Деянката скоро ще ги настигне кака и бате!! Да са ти живи и здрави!

bubabo моите притеснения са същите  Laughing, и като се знам каква ми беше първата бременност хич не ми е ясно, как ще стане с втората, ама ще трябва да се получи някакси, важното е че имаме желание Laughing

Ние ще се местим в нов апартамент и вече за фукличка ще има отделна стая. Сега я подреждам с много желание и кеф. Надявам се бързо да свикне с новата обстановка и с идеята да спинка самичка. Тази година съм решила да си понося "слаби" дрешки и да си се нагушкаме и нацункиме с маймунката, белким и тя стане малко по самостоятелна и ако е рекъл господ и съдбата на високосната пак ще се отчетем, ама без планове и без зорове Laughing

Ангелина расте и става много добро дечко, вече почваме да се срамуваме по малко и с мярка. Нещо около 2те годинки много се сбутахме с нея с характерите, ама това щото аз съм малко тъпичка, добре че детето е умно и оправно та ме изтърпя..  Незнам при вас как е, но аз си позволих 2-3 пъти да я нашляпам по дупето и така се ужасих от себе си в последствие, че още не мога да се съвзема...  Малко на невроза е заприличало, като не е около мене, все ми е в акъла как съм я плеснала и като я видя, я покъсвам от гушкане...
"Въпреки майките, децата оцеляват..." Wink

АЙде лека от нас!

# 423
  • На брега на реката
Хахха Санчес, голяма си сладурана  Joy
Аз също в началото на трудните две бях истерична, трудна и неспокойна, а това определено рефлектираше и в държанието ми към детето. Все отнасяше някой мой истеричен пристъп, някой шамар по дупето и после с гузна съвест си я гушках и мачках. Ама се очовечих АЗ, детето си е добре, то им е вродено да минават през подобни периоди, в мен е проблема, че късно, но поне на време, се осъзнах. Сега се слушаме, много е гушлива и приказлива. И тя се срами ужасно мило, като криви устните и гледа в земята. Направо ми иде да и осмуча бузките като направи подобна физиономия. С яслата се закрепихме, тъпчем се с ксизал, дебна я като орлица да не се разкашля повече.
Аз пък почнах работа от 10 март и да си призная не се чувствам добре. Явно призванието ми не е да съм служител на пълен работен ден. Мечтая си да имаме възможността да работя на 4 часа, да си гледам домакинството, детето и да ми е спокойно. Пък сега сутрин ги изпращам с баща й за ясла, бързам да въдворя ред, излизам в 8:30 и се прибирам след 7. Често се случва с доста да закъснявам и явно това ми тежи - от крайността 3 години да съм вкъщи, сега на другата - да съм целодневно разделена от детенце и мъж. А пък вечер като се прибера съм труп, слагам вечерята, къпим се и в леглата. Нямам време да му обърна внимание на детето и ми е мн гузно и тъпо.
Уф, голямо жалване падна, шЪ ма прощавате, ама много ми тежи  Confused
Лек ден   bouquet

# 424
  • Бургас
Голяма тема отворих, ама като ви чета една и съща попара сърбаме Joy
Големи сте сладурки Hug
Моя дребчо нещо е много нервен тия дни като си го взимам от яслата. Май не яде като хората там. То е ясно, че трудно яде, ама като ме види и почва дай бисквитка, дай шоколад. Пищи по пътя за вкъщи дори и като е замезил с нещо. Накрая се натъпква на вечеря и се кротва. После промрънква на сън и все ме търси, незнам кошмари ли нещо сънува. Днес седна на пейката в яслата и не искаше да си влезе, а миналата седмица ходише с усмивка. Дори днес беше добричката госпожа и го хвана за ръчичка да влизат пък той ревна. Имам аз едно съмнение, че нещо са му се карали, ама ще разпитам. Имат една млада, доста нервничка госпожа, която в понеделник се върна от отпуска и може там да е причината. Горкото сутрин едвам го вдигам за яслата, а това не е било досега. А и пак взеха да го мъчат най-задните кътници, че още не са излязли.
Оплаках се набързо hahaha
Иначе и на мен ми е много криво, че не мога да си го нагушкам наволя. Като се емна в къщи след работа и то станало време да лягаме. Тъпотия. То за това на запад жените си гледат домакинството и децата, докато поотраснат.
Лек ден на всички и много слънце. Hug

# 425
Зрдавейте милички!
И аз много отдавна не съм писала, но ви следя.  Grinning
Вече трети месец и аз съм в отбора на работещите мами и то на нова работа. Летисия свикна с яслата от първия ден и до сега ходи с голямо желание. Разболявахме се в началото-баналните неща, но мисля, че се позакрепихме. Да се похваля, че сме приети в детска градина - от подадени на три места ни огря само на едното и това в нашия малък град. И така септември ще сме с големите...
Пожелавам ви леки и спорни дни!

# 426
Здравейте,

колко големи са станали децата ви, прекрасни са.
Ние сме добре. Растем, чакаме зъбки да тръгнат, Марти лази в кръг, а Йоанка пък назад..много са смешни.
Голяма радост са ми и сега виждам наистина колко е хубаво да си майка, да можеш да си гушкаш бебенцата и да им се радваш.

# 427
  • На брега на реката
Ники, много се радвам, че наминаваш и в нашата тема. Тя и без това запустя. Аз без срам признавам, че отдавна ви "следя" и с усмивка чета всеки твой пост. Безкрайно се радвам на двойното ви щастие и ви пожелавам всеки ден да грабите с пълни ръце от тези безценни мигове и дано има само усмивки на лицата ви  Hug

# 428
  • Велико Търново
Здравейте, мили мами  Hug
И аз отдавна не съм  писала, но имам толкова малко време за това. Само искам да ви се похваля, че Дамянчо вече и  един самостоятелен малък мъж в очакване да стане батко на сестричка и много много ми помага, малко ме ядосва и страшно много ме разсмива със слъдките си въпроси и постоянното си бърборене. Целувам ви всички и сладките ви дечица - нашето най-голяма съкровище! Ники много се радвам за тел и твоите две малки слънчица  Heart Eyes

# 429
 Hug marrrinka85 Hug  bouquet  Пожелавам много много леко бременеене до прекрасния край  Laughing

Pupinka и аз така поглеждам само, че нещо времето хич не стига, ние се преместихме в нов апартамент и още нямам нет, но ще ви разкажа как вече спим в отделна стая, когато ми остане време Wink

Поздрави НИКИ!! Живи и здрави малките палавници!!

# 430
Ники, приятно ми е да чуя, че се наслаждаваш на радостта да си майка. Пожелавам ви от сърце забавни мигове, много усмивки и щастливи моменти със сладките ви слънчица.  bouquet

# 431
Леле здравейте момичета, аз май никога не съм писала в Родени 2008 - декември, но в очакващи много пишех. Просто някак не ми оставаше време.
Е аз очаквам второто си детенце през септември (казаха, че ще е момиченце и Мати ще става батко) и даже сега виждам, че от сегашния ни форум за септемврийчета 2011 съм била с майче и във декемврийчета 2008 marinka85.
Леле ще се опитам да понаваксам малко и тук.
Надявам се, че всички са добре и се развиват чудесно.
В тази връзка вашите моми и младежи говорят ли вече?
Много целувки наистина щер се опитам малко от малко да следя нещата, че ми е доста напечено.
Доскоро Hug

# 432
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕКЕМВРИЙСКИ СЛАДУРКОВЦИ!

bigdance2

newsm01

newsm52

# 433
честит празник на всички дечица и на тези които са успели да съхранят детското в себе си.пожелавам на всички безкрайни усмивки и само хубави емоции.
аз от доста време не съм влизала тук,но чат-пат се опитвам да ви чета.
ние сме добре,Марти расте и беснее,голям е разбойник,докато излезе на вън почва едно безкрайно беснеене,сякаш в къжи вързан е стоял,в следствие на този бяс се бяхме докарали ето до тук http://www.prikachi.com/images.php?images/456/3404456n.jpg ,падна от една пързалка и това беше резултата,но слава богу,всичко мина
и така дивеем и беснеем

# 434
Честит празник и от нас на всички сладури и сладурковци! Да растат усмихнати и безгрижни и да имат страхотно детство!
 party006 baloni

Общи условия

Активация на акаунт