Оле Миленче горкия Марти. Ние така миналата година на Димитровден в бърза помощ бяхме с цепната брадичка паднахме от 1 люлка, че ни шиха ужас беше.Еми така растат децата.
..... Тя шапка не търпи, камо ли водна, ама иначе пък няма да ни е интересно!!
)))
и дивеем...Днес за последно сме на ясла и от другата седмица двете ни баби са в отпуска...кой като мен

Другото което и прави впечатление е че много започва да си играе наужким,измисля си разни игри..все си мисля че още малка за това.
, дърпат си играчките, галят се, абе много са смешни.
, да сподели примерно меню на декемврийкото, да обменим опит пак 
Отдавна не съм се разписвала тук...
) за разлика от кака му,от която редовно получавам оплаквания от госпожите!
Той и Диман сигурно ще подивее като тръгне на градина ама каквото-такова...
Иначе при нас схемата е една и съща всеки ден-целосемейно ставане в 7:30ч,водя Ноли на градина към 8:15ч,после шетам малко и към 10ч излизаме с дребния,в 12:30-13ч вече е в леглото,спи до към 16ч (голям поспаланко е),после отиваме да приберем кака и до 19-19:30ч сме из площадките...в 21ч са хоризонтирани и започва моя релакс!
Почивните дни сме на вилата основно,освен ако времето не е кофти...татито ни почива само в неделя,а 4 вечери седмично се прибира към полунощ(това е сезонно)-много им липсва на децата,ама т'ва е положението-някой трябва да бачка!
),после си ги къпеше...аз се включвах само от време на време да раздам правосъдие или за някое друго наставление...а сега се оправям съвсем сама-истината е,че не ми тежи особено,но ми е мъчно,че контакта с тати е сведен до минимум!
Както и да е,поне е временно!
Аз съм в неплатен отпуск до края на годината,а за после ще го мисля...ходи ми се сякаш вече и на мен на работа
На плаж не ходим...аз не обичам,а и сама да ги замъкнаааа...няма да си го причиня!
Пее, танцува, всичко обръщана микрофон, брои до 10, а осъзнато до 3-4, но всичко отдавам на яслата и бабите, които редовно ми помагат. От както почнах работа ми тежи домакинстване, готвене, въобще за толкова време, още не мога да се мобилизирам. Пък ако се разболее дребната, хич и не става дума за отсъстване от работа, разкатавам я между бабите. Много ми е болно така, ама шефа така казва 
Та планираме, дано успеем да го осъществим.
Плодове яде, гледам да ги нарязвам интересно,с формичките, да ги бода с цветните коктейлни клечки. Важното е да е шарено и да й привлича вниманието
Само се чудя на градината как ще го изхранват моя син!!! Като знам порцийките какви са лелеее. Той сега от яслата си идва и вика - гладен съм. Та и двамата си похапваме сериозно с него и но момата дето я чакаме трава да й си отрази.
Е,имат 2-3 неща,които не обичат (тиквички),но и тях си ги хапват като няма друго!
Гледам да ги ограничавам,особено Ноела-дори вече й обяснявам последствията,но тя е голяма и разбира!
Поне съм доволна,че не консумират от т.нар. "боклучави" храни - като влезем в магазин и нали знаете как до касите е отрупано със всякакви "изкушения" и Ноли ми казва "Мамо,не искам да ми купуваш такива боклуци-нареждат ги тука само да ни взимат парите,пък те не са полезни!",касиерките
Днес ми даде съвет докато гледахме някакво предаване за един много слаб и една много пълна жена - "Мамо,нали няма да ядеш много кроасанчета,че ще ти порастне корема-дядо ми каза,че неговия затова е голям!"
И сами си искат да им дам,което е много добре,щото аз не съм фен на плодовете и ако не ме подсетят определено ще им давам по-рядко...виж,салати не ги пропускам да им предложа,щото аз основно това ям!