Рожден ден в Мак Доналдс, KFC

• 10 706
  • 30
  •   1
Отговори
  • софия
Здравейте.

Искам да питам празнували в Мак Доналдс( Орион), KFC- доволни ли сте.
Има време много до рождения ден, но все пак събирам мнения.
мерси  bouquet

# 1
В KFC не знаех, че е възможно. Празнувахме преди 20 дни третия р.д. в McDonald's. Добре беше, в детски клуб за тази възраст нямаше да му хареса. 5 деца, 3 възрастни и около 80лв излезе цялата сметка. Възрастните ядохме менюта и пихме топли напитки.

# 2
  • София
а там има детски кът ли?  че нещо иначе не се сещам какво би било приятно за деца на такова място...а торта има ли освен менютата на закусвалнята?

# 3
В Макдоналдс на Орион конкретно не съм, но в този в Младост празнувах и снощи и преди месец.
И двете рожденички навършваха 6. Децата бяха много доволни, хостесите ги забавляваха, измисляха интересни игри...
За деца на възраст 5 + е добро място.

При нас 14 души=140 лв.

Тортата се включва в цената, но нямаш право на избор- има два вида плодово и лешникова.
В интерес на истината това беше първата торта,  харесана от абсолютно всеки- и дете и възрастен.
Допълнителната струва 11 лв.

Има детски кът разбира се.

# 4
  • София
В KFC на Лъвов мост организират детски РД. Залата е доста обширна в сравнение с МД. Менюто последно като провервявах беше 11 лв. с изискване за минимум 10 деца.

# 5
Винаги съм се чудила за каква възраст е подходящо едно празнуване в Макдоналдс. До колкото си спомням детският кът в МД в Орион е доста оскъден и просто се питам с какво биха се забавлявали децата
А и излиза ли по-евтино от празнуване в обикновено детско клубче?

# 6
# 7
  • софия
Последните две години смв празнували в Мики маус в Люлин 10. Наистина останахме много доволни, но заедно с тортата, ни излизаще не по- малко от 350 лв. То искат плата за родителите, напитки за тях. Меню за децата, наем зала ли какво беше... Tired

# 8
Доста по-евтино излиза от детски клуб. Престоя е 90 мин, което за моя 3-годишен рожденник беше много добре. Освен това след като осовбодихме залата останахме в сепарето още около 30 мин, а в клуб всяка минута допълнително се заплаща. Първоначално ме подразни, че тортата е по техен избор, но наистина всички много я харесаха.

# 9
Аз пък винаги съм се чудела каква е тази мания да се празнува детски рожден ден във верига като Макдоналдс, особено, ако родителите имат избор на какво място да отпразнуват р.д. на детето си. Аз лично ако имах избор не бих, тъй много отдавна имам крайно отвратително мнение за такива вериги, макар да отчитам явно добрата им организация на детски тържества...

# 10
Аз пък винаги съм се чудела каква е тази мания да се празнува детски рожден ден във верига като Макдоналдс, особено, ако родителите имат избор на какво място да отпразнуват р.д. на детето си. Аз лично ако имах избор не бих, тъй много отдавна имам крайно отвратително мнение за такива вериги, макар да отчитам явно добрата им организация на детски тържества...

Дай идея къде?
Освен в ДК, където за деца над определена възраст става скучно.

# 11
Аз лично ако имах избор никога не бих, ама аз съм друга история...  Mr. Green

А дали ще имаш?! Wink Ние отидохме да огледаме нов и препоръчан клуб, но детето го свързва с ДГ и напоследък изобщо не му харесва да посещава такива места. Настояваше си за McDonald's и това е. Почти 2 седмици се опитвах да му променя мнението.

Вкъщи не празнувам по никакъв повод, но това е друга тема.

# 12
Ходили сме ва РД в Макдоналдс на Славейков и децата останаха доволни. Тортата действително беше много лека и вкусна. Сравняването на цените е невъзможно - в ДК само аниматора струва 100-140 лв., колкото излиза тържеството в Макдоналдс или Кентъки.

Колкото до това, че им е скучно на деца на 6 г. в ДК, не съм съгласна.
Миналата година празнувахме в ДК РД на големия - стана на 8 години тогава и беше супер забавно - партито беше Форт Бояр.

# 13
Ами аз лично живея в къща с двор и правим всякакви празненсва у дома, всички остават страшно доволни заради наличието на двор, а децата са просто във възторг! Та специално за мен Макдоналдс или вкъщи - изоборът е ясен.  Grinning Но ако нямах такива удобства пред МД и КФЦ бих предпочела детско клубче. Или дори някоя сладкарничка/друг вид заведение, което би организирало подобно нещо, а такива съм убедена, че има, стига да се поразпита.

# 14
  • София
Бърборанка - дворът е идеалното решение, обаче за топлите месеци...но щом сте с къща, вероятно и вътре не е съвсем тясно...има хора обаче които и в тесни малки апартаментчета живеят, където дори 3 деца с родителите им вече пренаселват помещението Wink обаче от тази тема...не ми звучи зле в мак доналдс всъщност.....

Общи условия

Активация на акаунт