Търся Прегнил .

• 4 293
  • 33
  •   1
Отговори
Не да ми го подарявате, а да си го купя от някоя аптека.
Вчера влязох в Марешки и аптекарката ми каза че го няма в мрежата.Ако искам да ходя до Гърция да съм го купувала newsm78 .
Та знаете ли къде в София  има ?

# 1
  • София
Sigma, преди 10-ина дни измолих дамата от аптека Диана (намира се срещу Тина Киркова) да ми продаде Прегнил. Опитай, може и да не стане, но ти опитай. Ще ти иска рецепта и ще пита кой лекар те праща. Успех

# 2
Сега съм в нова дилема.
Намерих прегнил, ама е 1500 единици. Сега колко опаковки да поръчам 3 или 4 ?

# 3
  • София
4 и питаш като идеш на преглед колко да ползваш.
Ако ти остане 1 я подаряваш на някой  Mr. Green
Овитрела е в количество 6500, така че 4 може и да не са много.

# 4
Ако някой го интересува- от утре в аптеката на Щерев очакват доставка  Simple Smile

# 5
Здравейте  момичета ,на мене ми останаха 2 ампули прегнил 5000 ед. купих ги на 20лв.ако на някои му трябват мога да му ги изпратя знам и аз какъв зор видях за да ги намеря ,но при мен от първия път дадоха резултат , тел ми е 0878325513

# 6
givdi,писах ти на лични

# 7
  • Пловдив
Момичета,Прегнил има вече в аптечната мрежа!

# 8
  • София
В аптеката на клиника "Щерев" със сигурност има и е на много добро цена. Миналана седмица си купихме от там. Simple Smile

# 9
Здравейте. Отдавна не е писано в темата, но я подновявам с молбата ми да ми кажете от къде мога да си купя претнил. Спешно ми трябва - до 2-3 седмици. Благодаря.

# 10
О, милата ми тема е феникс  Crazy

За съжаление, прегнила изчезна. Ако можеш да си намериш единични бройки, изостанали и непродадени. Иначе овитрела е доста скъп.

# 11
Благодаря ти за бързия отговор  Hug, а овитрела заместител ли е? На каква цена е? Не че има значение, за каузата си заслужава  Blush

# 12
Прегнил- от 7 до 14 лева.
Овитрел- 80-85 лева.
Разликата е огромна.

# 13
Благодаря ти  Hug, а овитрел има ли го в аптечната мрежа?  Blush

# 14

Общи условия

Активация на акаунт