Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 4 част

• 101 361
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
аз бих ползвала тяхната само за самото раждане, че съм чувала че става на нищо и после буквално се хвърля. но ако не ми дадат здраве да е. хвърлям я после и това е.

2 пъти раждах нормално. Първият път с тяхна нощница, втория път с моя.. и двата пъти по нея нямаше и петънце  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes нямам идея как стана, за мен е загадка също  Confused Така че не е непременно за хвърляне. Моите си ги ползвах после, защото бяха специално подбирани с голямо деколте за кърмене.

# 1 471
  • Русе
Аз също раждах с моя нощница и бях секцио ,мислех че след това ще трябва да изхвърля нощницата ,но по нея нямаше и петънце кръв и само я изпрах и пак си я ползвам

# 1 472
леле момичета вие сте героини Simple Smile как сте успели да си запазите нощниците?
аз си приготвих за родилна зала една нощница, която ми е подарък и ми е доста голяма. не е пригодена за кърмене и мисля, че след това няма да я ползвам. за това ако се наложи да я хвърля, ще я прежаля Simple Smile
вчера бях на док и видяхме беба, че е вече готова да излиза. заела е позиция на изхода и само чака някой да и каже старт  Mr. Green е сега вече преглеждам последно чантите и каквото е такова.  Praynig а как ме е страааааааааааах.

# 1 473
леле момичета вие сте героини Simple Smile как сте успели да си запазите нощниците?
аз си приготвих за родилна зала една нощница, която ми е подарък и ми е доста голяма. не е пригодена за кърмене и мисля, че след това няма да я ползвам. за това ако се наложи да я хвърля, ще я прежаля Simple Smile
вчера бях на док и видяхме беба, че е вече готова да излиза. заела е позиция на изхода и само чака някой да и каже старт  Mr. Green е сега вече преглеждам последно чантите и каквото е такова.  Praynig а как ме е страааааааааааах.

# 1 474
nqma strashnoo vsi4ko 6te mine Simple Smile samo spokoistvieee

# 1 475
  • София
gossip.girl, късмет! Няма страшно! Предстои ти най-прекрасната среща  Hug
А нощницата няма какво да й изцапаш, щото ще я запретнеш нагоре  Wink С момичето дето ражданхем заедно и после бяхме в една стая викахме, гледай какво нещо е раждането.. всички в предродилна и после изобщо не се впечатляват от физиологичната страна  Wink родилните имам предвид  Grinning

# 1 476
rodih na 7.7tazi godina  napravi vpe4atlenie  vrataa nese zatvarq 2 4asa sedqh pred rodilnoto dokato me premestqt v staq sus sistema  a da ne govori ,4e me prieha na 4 uli ii si trugnah na 12 uli beshe golqm koshmar ,no vse pak sum dovolna bqha vsi4ki mnogo mili i vnimatelni Simple Smile

# 1 477
  • Sofia
Хилари, нищо не ти се разбира.

Ваче, тя и моята уж запретната беше, ама отзад от кръста до долу да не ти казвам на какво прилича. Нямам идея кога се е омазала така.  Thinking

# 1 478
Ще я навия моята до врата  Mr. Green тогава ако успея да я омажа ще съм най-добрата  Joy

# 1 479
  • Къде ли не
Аз си облякох нощницата когато постъпих да раждам и я съблякох един час след това!  Mr. Green Във ваната се ражда гола и нямах никакви терзания, че ще се изцапам! Joy

# 1 480
gossip.girl не се притеснявай за една нощница  Mr. Green важното е всичко да мине по мед и масло и като гушнеш бебето въобще няма да ти пука дали си се омазала или не  Peace
Пожелавам ти леко раждане и после да пишеш тука как е минало  Hug

# 1 481
  • София
Ами и докато ражда нощницата ще е последното нещо за което ще се сети.  Simple Smile

# 1 482
Здравейте !
Интересува ме,някой  има ли впечатления от д-р Константин Маленов ?Той дали работи със Здравната каса ? Имате ли идея къде е кабинета му ?

# 1 483
  • Русе/София
Здравейте !
Интересува ме,някой  има ли впечатления от д-р Константин Маленов ?Той дали работи със Здравната каса ? Имате ли идея къде е кабинета му ?

И преди време в друга тема казах за него-за МЕН преди всичко е търговец.Работи със ЗК.За кабинета-сега не знам къде е.
Чела съм и добри мнения за него/но пък и всички са си плащали,като поп/.

# 1 484
момичета, сигурна съм и аз че няма да се сетя за нощницата в този момент, но нали знаете че вече съм се панирала и мисля за глупости  Mr. Green все пак от известно време всеки ден съм нащрек и вече съм глътнала бастуна тотално  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт