Който си е избрал лекар/екип може само да му се довери максимално.И аз съм с избор.Имам още много време.Но понеже познавам лекаря си от 10г съм убедена,че ако исма съмнения относно компетенцията си по-скоро ще ме посъветва да се обърна към друг за ресекциото отколкото да рискува живота ми и този на бебето.Той направи първото,но не знам дали някога е правил повторно на една и съща жена
За това според мен е важно ЛЕКАРЯ да се сближи с пациентката си,да не я приема като късче месо,като поредната ходеща касичка.Това за съжаление в БГ е много трудно.
Само не разбирам защо сложиха такива цени за избор на екип.Колко повече жени ще съберат по 200-300лв за избор и ще ги плащат.Колко повече лекари ще взимат процент от тези пари.Защо се ламти за бърза и лесна печалба.Е да,с едно раждане ще вземеш 400лв а иначе за да ги докараш трябва 4 да направиш
Трябва да се доверим на лекарите.Тези бебета не са план-проект.Те са в коремите ни и чакат среща с нас.Все някога и някак трябва да излязат.Във всяка болница-частна или държавна-има трагични слуаи.Къде да родим накрая-на полето може би.
но си вземи още 1-2 за там..
ще си оставя все пак една в чантата за родилна и това е. Вече толкова наближава деня Х, че започнах да изпадам в паника и съм седнала за нощници да мисля