Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 4 част

• 101 364
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 455
Не трябва да се травмираме от всеки такъв случай.Навсякъде по света има злополучни случаи след или по време на раждане.
Който си е избрал лекар/екип може само да му се довери максимално.И аз съм с избор.Имам още много време.Но понеже познавам лекаря си от 10г съм убедена,че ако исма съмнения относно компетенцията си по-скоро ще ме посъветва да се обърна към друг за ресекциото отколкото да рискува живота ми и този на бебето.Той направи първото,но не знам дали някога е правил повторно на една и съща жена
За това според мен е важно ЛЕКАРЯ да се сближи с пациентката си,да не я приема като късче месо,като поредната ходеща касичка.Това за съжаление в БГ е много трудно.
Само не разбирам защо сложиха такива цени за избор на екип.Колко повече жени ще съберат по 200-300лв за избор и ще ги плащат.Колко повече лекари ще взимат процент от тези пари.Защо се ламти за бърза и лесна печалба.Е да,с едно раждане ще вземеш 400лв а иначе за да ги докараш трябва 4 да направиш ooooh!
Трябва да се доверим на лекарите.Тези бебета не са план-проект.Те са в коремите ни и чакат среща с нас.Все някога и някак трябва да излязат.Във всяка болница-частна или държавна-има трагични слуаи.Къде да родим накрая-на полето може би.

# 1 456
  • sofia
Проучих въпроса със раждането, оказа се, че сте прави и е безплатно. КП е 470 лв, изплаща се от Касата.

# 1 457
  • Сфия
Само не разбирам защо сложиха такива цени за избор на екип.Колко повече жени ще съберат по 200-300лв за избор и ще ги плащат.Колко повече лекари ще взимат процент от тези пари.Защо се ламти за бърза и лесна печалба.Е да,с едно раждане ще вземеш 400лв а иначе за да ги докараш трябва 4 да направиш ooooh!
И аз това си мисля често. Нали до скоро беше 350 лв. Тези пари бих ги дала, дори 400-500, но 850-900 вече са си много пари и ми се вижда грях.
Любче, ти къде се разражда след няколко седмици? Ще стискаш до средата на януари поне!!!

# 1 458
  • София
STAR,няма да може.Докторът каза между 3-8 януари,че ще е .Само живот и здраве да е Praynig

# 1 459
момичета, един бърз въпрос: с ваша нощница ли раждате или с нощница от болницата?
сега разделям багажа на 2 и се чудя да си оставя ли за родилна зала една или всички да ги мятам в другата чанта  newsm78

# 1 460
  • София
момичета, един бърз въпрос: с ваша нощница ли раждате или с нощница от болницата?

С моя Peace но си вземи още 1-2 за там..

# 1 461
много благодаря за отговора. аз съм приготвила 3, но просто се чудех в коя чанта да ги оставя  Peace

# 1 462
  • София
Момичета, имате ли мнения за д-р Ралица Василева? Някоя от вас да е раждала при нея, или да е била на консултации. Ще съм много благодарна, ако споделите инфо.

# 1 463
Аз като постъпих за секциото ми дадоха тяхна нощница newsm78 В стаите също носеха всеки ден.Да си призная ги носех,защото ми бяха адски удобни да си вадя и кисна гърдите в мивката Peace

# 1 464
аз бих ползвала тяхната само за самото раждане, че съм чувала че става на нищо и после буквално се хвърля. но ако не ми дадат здраве да е. хвърлям я после и това е.

# 1 465
Мен ме качиха в стаята с нощницата от раждането Peace Нищо и нямаше.Но при нормално и секцио разлика има

# 1 466
Благодаря за отговора  Hug ще си оставя все пак една в чантата за родилна и това е.  Вече толкова наближава деня Х, че започнах да изпадам в паника и съм седнала за нощници да мисля  ooooh!

# 1 467
  • Sofia
Преди 6 години наистина нощниците бяха от болницата. Сега се носи лична.
Моята от раждането наистина за нищо не става, въпреки големите ми усилия... :/

# 1 468
  • София
Преди 3 г. ни даваха от болницата, сменяха ги всеки ден. Явно са го променили...

# 1 469

раждах си с моята нощница и бих казала, че нищо и няма - това при нормално раждане! Но наистина за после ти трябват поне още 2 да имаш!

Общи условия

Активация на акаунт