Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 4 част

• 101 348
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
Ами всъщност най-добрите лекари би следвало и да са най-добре заплатени. В цивилизования свят е така - там лекарите са богати. Тука още мислим постарому и не можем да го възприемем. Лошо няма да иска пари, стига да дава всичко от себе си в работата.

# 1 516
  • Русе/София
Ами всъщност най-добрите лекари би следвало и да са най-добре заплатени. В цивилизования свят е така - там лекарите са богати. Тука още мислим постарому и не можем да го възприемем. Лошо няма да иска пари, стига да дава всичко от себе си в работата.

Явно ще се спори доста по моето изказване ,затова ще кажа какво не ми хареса.Влизам за 1 път в кабинета на прословутия "доктор",с папка събрани документи,и все пак преди прегледа искам да му обясня какъв ми е проблема,да разгледа документите,и тогава да пристъпим към преглед,ако все пак се налага и т.н.Но...отговора беше ,че като съм влязла в АГ кабинет искам ,не искам той ще ме прегледа.било задължително.Не знаех  newsm78 Все пак отивам на консултация.Както и да е.Каза,че него не го интересуват мненията и заключенията на колегите му /щото явно се мисли за компетенция/,и ми определя час за цветна снимка ,която пожела да бъде предварително платена.Когато отидох за ЦС ,се появява непознат доктор и ми казва,че той ще ми прави снимката.Звъня по телефона на Маленов,и той ми отговаря,че щял да ходи с приятели,на кръчма/като разговора протича сутринта,все пак кръчмата е вечерта/,и аз да съм си платяла и на другия доктор,щото все пак той щял да ми направи снимката.На въпроса ми ,че все пак аз съм платила той да извърши манипулацията,отговора беше-нищо,де,здраве да е.
Е не знам как да го впиша в представата си за добър доктор и за спазване на медицинска етика.

# 1 517
Е , значи все пак си имала някакви отношения като пациент с него , и не си останала доволна - това е съвсем различно . На мен подобно нещо не ми се е случвало , малко ми е трудно да приема това му поведение , защото винаги е спазвал уговорките ни - но , както и да е . За мен той е добър лекар , и бих го препоръчала отново и отново .

# 1 518
  • Sofia
3xi, мерси за обяснението, сега вече ми стана ясно, не съм искала да споря.  Peace

# 1 519
  • София
Ох,момичета,не спорете.Всеки си е прав за себе си.Това,че е добър специалист,но в един момент нещо е изпрегнал и се  е държал по-...фриволно (да го наречем),не означава,че  е грубиян ,или незаинтересован.Ми на всеки му хлопва дъската отвреме навреме.Която е бременна да се радва на бременността си,която вече е мама -на рожбичката си и така.Всеки човек е със собствено мнение в живота.Хайде,мир Peace
Дано мамата,която влезе тази сутрин за секцио да се  е справила добре и всичко да е минало по вода Praynig
Честит празник на всички празнуващи днес!!!

# 1 520
  • София
Здравейте,
първото си дете родих в ТК при д-р Константин Ташков, сега пак мисля при него да раждам /все още не съм го потърсила, следя бременността си при друг лекар/. От лекарския екип останах доволна, бях с планово секцио.
Имате ли идея дали след секцио трябва отново със секцио да се роди, в смисъл задължително ли е или зависи от конкретния случай?
Трябва да отбележа, че не бях доволна от акушерките - бях във ВИП-а на 5 ет. Сега мисля да съм на 2 етаж, не видях особена разлика в условията.

# 1 521
Грейс, според мен трудно ще намериш лекар, който да се навие за вагинално раждане след секцио, не че е невъзможно, но ...  Confused В "Тина Киркова" едва ли ще намериш такъв лекар (е, дано да има изненади), виж в "Токуда" може и да се съгласят.  Rolling Eyes

# 1 522

Имате ли идея дали след секцио трябва отново със секцио да се роди, в смисъл задължително ли е или зависи от конкретния случай?

Не е задължително. Аз раждах нормално след секцио, но не в Тина Киркова. Когато ровех за лекари обаче (които са склонни да водят такова раждане) попаднах и на имена в тази болница. Жена беше, но не помня вече името.

# 1 523
  • София
Благодаря за споделените мнения.
Обмислям вариантите, но общо взето впечатленията ми са, че д-р Ташков е привърженик на секциото изключително, така че най-вероятно ще ми предложи точно това.

# 1 524
  • София
Грейс,аз ще раждам при Константин Ташков след няколко седмици .Планово секцио.Ама не ми обясни дали заради първото ми секцио(спешно беше).Сега ми се появи някаква миома при тази бременност,а и съм вече на 35 г и с дископатия ,та може и заради това да ми каза,че е задължително пак със секцио.Не знам ...Аз чух,че лекарите се страхували от руптура на матката(демек разкъсване,което води до фатални последици) след 1-во секцио и затова не дават вагинално да раждат такива ,като нас.Щото да не стане беля при напъните.
Моля те,ще ми кажеш ли,ако искаш и на лични може,как мина първото ти секцио при Ташков Praynig

# 1 525
Тинки, къде роди нормално след секцио?

# 1 526
Тинки, къде роди нормално след секцио?

В Шейново.

# 1 527
  • София
Тинки,то може бе,ама...трябва да са минали минимум 3 години ,че да зарасне добре разрезът на  матката.А Грейс има детенце на 2 годинки-виждам в подписа и-така че Ташков ще иска да я реже и нея като мен. Wink

# 1 528
При мен бяха минали 3 години и 2 месеца. Но според мен всеки случай си е индивидуален и решение се взема след "преглед и събеседване"  Peace.

А аз честно казано мисля, че ако лекаря не е склонен на такъв вид раждане - не мож го убеди и 10 години да са минали.

Любoмира, мисля че с миома няма как да не те сржат. Предполагам ще махнат и миомата.

# 1 529
  • София
. Предполагам ще махнат и миомата.

При секцио друга интервенция освен секцио не правят-питах изрично,защото пък аз се оказах с частичен септум-видя се при отворен корем, а друга жена в реанимацията лежахме заедно-тя пък беше с няколко миоми.

Общи условия

Активация на акаунт